Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
@Duygu-Çelik
Evet aynen budur. Buradan takip ettim ben de. Benim mülakat tarihim verilmedi bayağı da bekleyeceğim. PD im Mayıs 2, 2023, DQ Ocak 5 2024.
Avukatınızlaysanız bu süreçte ona gider. Ayrıldıysanız avukattan size gelir. -
Benim PD 01/08/2020 tarihi DQ henüz bilmiyorum hangi tarih olduğunu . Ama teşekkür ederim benim evraklarım geçen hafta pazartesi verilmişti 22 Ocakta umarım bu hafta içinde baktıkları dosyada benim de dosyam mevcuttur :)
-
Herkese merhaba,
Ben yabancıyım (Gana) ve 11 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Doktoramı 2018 yılında tamamladım, 4 yıl boyunca bir Altin firmasında çalıştım ve şu anda ilaç firmasında çalışıyorum. EB2-NIW yeşil kartına Chen Immigration (WeGreened) aracılığıyla başvurdum, benim PD 20 Eylül 2022 ve USCIS’ten onay tarihimi 30 Eylül 2022, sonrasında Ekim 2022'de NVC'ye gönderildi. NVC vakamı 28 Aralık 2022'de oluşturdu ve bana vize ücreti faturasını ve değerlendirme için gönderilecek belgelerin listesini içeren bir e-mail gönderdi. 1 Ocak 2023'te ödeme yaptım, CAEC web sitesinde ödememi doğrulandıktan sonra DS260 formumu doldurdum ve 10 Ocak 2023'te tüm belgeleri gönderdim. NVC 31 Ocak 2023'te bana bir e-mail göndererek ek belge talebinde bulundum çünkü İstanbul'da yabancı olarak doğan kızım için sunduğum doğum belgesi kabul etmediler. Yabancı olarak e-devletten gerekli doğum belgesini alamadığım için Gana Büyükelçiliğinden sunduğum doğum belgesini doğrulayan tasdik mektubu aldım, ve eşimin kızımızı doğurduğuna dair hastane kayıtları da ekledim. Hukuk firması ayrıca NVC'den sunduğum belgeleri kabul etmesini talep eden bir not ekledi. 10 Şubat 2023'te ek belgeleri gönderdikten sonra 28 Şubat 2023'te DQ oldum. Bekleme süresi hepimiz için çok sinir bozucu, keşke bu platformu daha önce bulmuş olsaydım. Bu sayfada paylaşılan bilgiler çok faydalı ve buradaki üyeler başkalarının sorularına çok nazik bir şekilde cevap veriyor. @justmansam ’a göre vize görüşme için bekleme süresi şu anda 10 ay olduğunu yazdı muhtemelen @TOK 'un DQ'suna göre yazdı ama kullanılan gerçek tarihin PD olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak, @TOK benim DQ olduktan iki ay sonra Nisan 2023'te DQ oldu, ancak PD'si (Ağustos 2022) benim PD'den (Eylül 2022) bir ay erken olduğu için benden önce vize görüşmesi tarihi aldı. Mülakatlara girecek herkese başarılar diliyorum ve gelecek ay NVC'den görüşmesi tarih e-mail almayı umuyorum.
Umarım paylaştığım tarihler, daha yeni PD ve DQ tarihlerine sahip olanların gerçekçi tahmin yapmasına yardımcı olur. Ayrıca benim karşılaştığım sorunla başka bir yabancı karşılarsa deneyimimden faydalanabileceğini umuyorum. -
Bu ileti silindi!
-
@Selali, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
Herkese merhaba,
Ben yabancıyım (Gana) ve 11 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Doktoramı 2018 yılında tamamladım, 4 yıl boyunca bir Altin firmasında çalıştım ve şu anda ilaç firmasında çalışıyorum. EB2-NIW yeşil kartına Chen Immigration (WeGreened) aracılığıyla başvurdum, benim PD 20 Eylül 2022 ve USCIS’ten onay tarihimi 30 Eylül 2022, sonrasında Ekim 2022'de NVC'ye gönderildi. NVC vakamı 28 Aralık 2022'de oluşturdu ve bana vize ücreti faturasını ve değerlendirme için gönderilecek belgelerin listesini içeren bir e-mail gönderdi. 1 Ocak 2023'te ödeme yaptım, CAEC web sitesinde ödememi doğrulandıktan sonra DS260 formumu doldurdum ve 10 Ocak 2023'te tüm belgeleri gönderdim. NVC 31 Ocak 2023'te bana bir e-mail göndererek ek belge talebinde bulundum çünkü İstanbul'da yabancı olarak doğan kızım için sunduğum doğum belgesi kabul etmediler. Yabancı olarak e-devletten gerekli doğum belgesini alamadığım için Gana Büyükelçiliğinden sunduğum doğum belgesini doğrulayan tasdik mektubu aldım, ve eşimin kızımızı doğurduğuna dair hastane kayıtları da ekledim. Hukuk firması ayrıca NVC'den sunduğum belgeleri kabul etmesini talep eden bir not ekledi. 10 Şubat 2023'te ek belgeleri gönderdikten sonra 28 Şubat 2023'te DQ oldum. Bekleme süresi hepimiz için çok sinir bozucu, keşke bu platformu daha önce bulmuş olsaydım. Bu sayfada paylaşılan bilgiler çok faydalı ve buradaki üyeler başkalarının sorularına çok nazik bir şekilde cevap veriyor. @justmansam ’a göre vize görüşme için bekleme süresi şu anda 10 ay olduğunu yazdı muhtemelen @TOK 'un DQ'suna göre yazdı ama kullanılan gerçek tarihin PD olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak, @TOK benim DQ olduktan iki ay sonra Nisan 2023'te DQ oldu, ancak PD'si (Ağustos 2022) benim PD'den (Eylül 2022) bir ay erken olduğu için benden önce vize görüşmesi tarihi aldı. Mülakatlara girecek herkese başarılar diliyorum ve gelecek ay NVC'den görüşmesi tarih e-mail almayı umuyorum.
Umarım paylaştığım tarihler, daha yeni PD ve DQ tarihlerine sahip olanların gerçekçi tahmin yapmasına yardımcı olur. Ayrıca benim karşılaştığım sorunla başka bir yabancı karşılarsa deneyimimden faydalanabileceğini umuyorum.Merhaba randevular DQ ya göre veriliyor, benim PD tarihim 30.08.2021 ve DQ tarihim 18.04.2023 eğer PD ye göre verilseydi benim de çok daha önce randevu almam gerekirdi çünkü dosyam uzun zamandır current. Umarım Şubat ayında mülakat mailini alırsınız.
-
@u2rem ne zaman sonra DQ oldu evrakları yolladıktan sonra?
-
@Duygu-Çelik 4-6 hafta genelde
-
@justmansam Ben NVC den DQ olduğumu bildiren e-mail aldıktan sonra yaklaşık 9 aydır başka bir haber almadım. NVC den 2 ayda bir e-mail i herkes alıyor mu acaba? Teşekkürler
-
@Duygu-Çelik, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
@u2rem ne zaman sonra DQ oldu evrakları yolladıktan sonra?
Tok hocamın dediği gibi benimki 3-4 hafta sonraydı
-
@Tracy, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
@justmansam Ben NVC den DQ olduğumu bildiren e-mail aldıktan sonra yaklaşık 9 aydır başka bir haber almadım. NVC den 2 ayda bir e-mail i herkes alıyor mu acaba? Teşekkürler
O maili sadece dosyası current olanlar alıyor diye biliyorum
-
@justmansam ve @u2rem teşekkür ederim
-
@yunus-karataş avukatım bana bu link yolladı
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
Sonra case number ve fatura numarası gibi birşey var onuda avukat yolluyor bu şekilde takip edebiliyorum ama I140 Dan sonra bir kaç belge daha istiyorlar DS260 sabıka kaydı nüfus kayıt örneği ve evlilik cüzdanı ing sonra NVC yolluyorlar sanırım -
@Duygu-Çelik çok teşekkür ederim bilgi için varolun 🙏🙏
-
Herkese günaydın, bu sabah mülakat randevu tarih mailim geldi. Mülakat 21 Mart'ta olacak. Randevuma bir aydan fazla süre kaldığı için bu ayın sonunda "Medicals" ilgili daha fazla bilgi isteyeceğim. Bu ay mülakata girecek olanlara bir kez daha başarılar dilerim.
-
Bu ileti silindi!
-
Merhabalar benim de bu sabah mülakat mailim geldi 14 Mart için. Sürecim imzamda da mevcut yaklaşık 30 ay olmuştu süreci başlatalı, darısı tüm bekleyenlere olsun🙏
-
Bu ileti silindi! -
@Duygu-Çelik merhabalar benimde EB3 profosyenel başvurum var sizin başvuruya en yakın benim . sizden ricam sizin prioety date vize bülteninde current olduktan ne zaman sonra NVC evrak talebinde bulundu ve DQ oldunuz ? ben artık kafayı yiyecem I-140 onayı geleli 5 ay oldu hala nvc evrak istemedi şubat ayı vize bülteninde artık current oldu . bu ay umarım evrak talebinde bulunur
-
Benim priorty date 01/08/2020 avukatım 2 3 hafta için de yolladı ama henüz NVC dönüş yapmadı DQ olmadım sanırım hala evraklar NVC de bakmadılar sanırım daha bekliyorum ben de
-
@Duygu-Çelik normalde sizin dosya cruent olmuş , NVC evrakları isteyip DQ olması lazım saçma sapan inanılmaz kötü ilerliyor süreç ,bana avukatın I-140 onayı sonrası söylediği 6 ay içinde Amerika’da olursun dedi , 12 Eylül I-140 onayı çıktı , ama hala NVC evrak talebinde bulunamadı, inşallah şubat ayından ümitliyim cruent oldu benim PD 25:08:2022
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum