Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @datanist

    Uyarı için teşekkürler. Bakacağım✌️


  • @emirhankarakoc bahreynin cevabi mi bu?


  • Bu ileti silindi!

  • @Emre-Kurtulmuş Ah be yeni mülakat tarihleri açıklandı sandım..


  • @Bykunter vay be 30k ya ankaradan mail alman güzel🫡 bol şans


  • @Bykunter numaranız 30 binlerde mi 3 binlerdemi yoksa olayı ben mi yanlış anladım , ankaradan mülakat mailimi geldi ?


  • @Bykunter 30000 lerde case numarasına Ankara'da mülakat maili mi aldınız?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    bülten 16K iken, 30K'ya mülakat gelmez arkadaşlar. 3K'dır o..
    @zaferdemir @sonruh


  • @gucarslan Teşekkürler


  • Merhaba ,
    Bangladesh support mailine gonderdigim mailden sonra asagidaki maili aldim
    Polonya support adreslerinden ilk mail gonderdigim ulke idi fakat herhangi bir account create etmedim bu ne demek . Zaten dosyam hala kcc de , transfer maillerime ya red aldim ya da cevap alamadim ancak asagidaki cok kafami kristirdi . Benzer bir mail alan var midir
    Applicant,

    Thank you for writing to the U.S. Visa Service Desk.

    You have contacted the US Visa service desk in Poland, since your enquiry was sent from the email account associated with your profile created in Poland.

    We understand that you want to contact the US Embassy in another country for more details. Please, clarify the country so that we could transfer your request for further assistance.

    We hope this information is helpful to you.

    Sincerely,
    US Visa Services Desk


  • @Bykunter Hayırlı olsun. Mülakat mailini bugün mü aldınız?


  • Merhaba arkadaslar, 7subatta mulakatım var evrakları ne zaman hazırlamaya baslamalıyım? Banka dokumu?, adli kayıt, nufus kayıt ornegı vs?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Lifepark-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp hanım merhaba, sizin bilginize güvenerek sport isimli Mail adreslerine ben de mail attım. Ancak herhangi bir üyelik olusturmadim yada hatırlamıyorum. Ama şuan dosyanızı açılmıştır kapanmıştır şeklinde cevaplar geliyor. Otomatik oluşturulmuş olabilir mi ? Başka bir sport hesabına Mail atmadan önce diğer üyeliği nasıl iptal edebiliriz ? Bu konu hakkında daha detaylı bilginiz var mıdır ? Teşekkür ederim.

    Merhaba. Support uzantılı adreslere ilk defa mail yazınca üyelik oluşturuluyor. Acaba bu sistemde değişiklik mi oldu bilmiyorum. Otomatik oluşturulacağını hiç zannetmiyorum.
    Dosyanız açılmıştır sonra da kapanmıştır diye cevap geliyorsa sorun yok görünüyor. Üyelik iptali diye bir şey yok, sadece dosya kapanmıştır cevabından sonra başka bir support uzantılı adrese mail atmanız uygundur.
    Kolay gelsin.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @aura Bu benzer mailleri alan o kadar çok oldu ki. Gerçekten kafa karıştırıcı bir sistem.
    Daha önce bahsetmiş olduğum gibi, bu support uzantılı adreslere mecbur kalmadıkça transfer maili yazmamanızı öneririm.
    Polonya'nın support uzantılı adresine mail yazmışsınız. Dosyanız açılmış ancak kapanmamış. Bu nedenle Bangladeş'e yazmak istediğiniz mail doğru yere ulaşmıyor. Support uzantılı başka yerlere de yazsanız, Polonya dosyası kapanmadıkça doğru yere ulaşmayacaktır.


  • @Serapp tesekkur ederim . Gercekten cok kafa karistirici , ya hakkimizda hayirlisi her gecen gun daha da stres ve baski 😢😪


  • @gucarslan cevabınız için teşekkürler Uğur Bey


  • @jtcarlos otomatik cevap, evet. daha sonradan bi mail daha geldi. oturum izni veya turist vizesi istiyorlarmış.

    8e8b087f-5541-4d54-b0d7-2614ba8c94a1-image.png


  • @Serapp ben neden support uzantılı maile yazmamamız gerektiğini anlamadım. düzgün bir ifade ile, "azerbaycanda oturum iznim var ve tbilisi'ye taşımak istiyorum" tadında bi mail attım. 24 saat geçmeden bana
    bi auto reply geldi, mail adresiniz şu şifreniz bu girin ve hesabınızı oluşturun diye. pek sallamadım çünkü ne olduğunu anlayamadım daha sonradan da başvuru sahibinin pasaportu ve oturum izni, aile bireylerinin hepsinin oturum iznini göndermemi istiyen mail gönderdiler. gayet de dönüyorlar. hesabı oluşturdum ve gerekli belgeleri gönderdim. hayırlısı artık vira bismillah


    Dear Applicant,

    Thank you for writing the U.S. Visa Service Desk.

    We understand that you would like to transfer the case to Georgia.

    In order to assist us in creating your profile in our system and resolving your query, please send us a scanned copy of the biographical information page and observation page (if applicable) of the original, current/valid passport of the principal applicant only.

    Also please attach the Azerbaijan resident cards of all applicants.

    Please reply to the same email received, without changing the subject line

    Sincerely,

    U.S. Visa Service Desk.


  • @emirhankarakoc Siz şimdi bir yere yazdınız size yeni bir vaka dosyası açıldı. Konsolosluk olumlu veya olumsuz cevap verdikten sonra bu dosya kapatıldı diye cevap gelmesi lazım. Eğer kapatılmazsa ve siz başka bir supportlu adrese mail yazarsanız cevap gelmez. İlla kapatılması lazım, biraz olsun anlatabildim mi acaba. Daha önce bu konuda detaylı bir iletim mevcut :
    https://yesilkartforum.com/forum/post/404690

    Umarım olumlu cevap alırsınız ve uğraşmak zorunda kalmazsınız. Kolay gelsin.


  • @ozmell bugün saat 10:30 gibi başlayın.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    528k Bakış
    E
    @Fatih-Yalçın-0 mülakat tarihi almadan taşımayın. 23k civarına eylül ortaları dağıtıldı, sizin numaranız daha yüksek, riske girmeyin. Önce mülakt mailinizi alın akabinde tarihi Ankara ile kıyaslayın. Riskli ise hiç taşımayıp gidin Viyana ya derim
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum