Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dil ben dolu olan sayfaların fotokopisini koymuştum.Bizimkinde memur zaten elle yazmış, o sayfaları aldım. DQ oldu dosyam.

• @dil ilk 6 sayfa yeterli ama yanınızda orginali bulundurun kesinlikle

• @mertemul, @Hilal-2, cevap icin tesekkurler arkadaslar.

• @nevadasfault merhabalar DQ NEDİR ? Benim I-140 onay 12 Eylül 2023 de geldi , 2024 şubat vize bülteni açıklandı benim prioety date kapsıyor şuan NVC den mail bekleyip ankaradan mülakat tarihi bekleyecez sanırım ortalama ne kadar sürer bilgi lütfen ? Teşekkür ederim

• @yunus-karataş onay geldiyse NVVden e-mail de almanız gerekli. Uscis onayı NVCye yolluyor orası da size e-posta atacak invoice no ve case number 345 dolar ödeyip sistemden DS 260 formu doldurunca ve evrakları yollayınca documents qualified DQ olunca konsolosluk mülakat için sıraya giriyorsunuz siz DS formunu doldurdunuZ mu

• Ben de Ds260 formunu sabıka kaydı evlilik cüzdanı vb belgeleri yolladık NVC pazartesi günü teslim almış NVC şuan onaylanıp konsolosluktan randevu bekliyoruz tahmini ne kadar sürüyor biliyor musunuz ?

• @Duygu-Çelik hayır hiç bir mail gelmedi ne bana ne avukatıma , sadece I-140 onayı geleli 5 ay oldu , prioety date vize bülteni şubat ayında bizi kapsıyor muhtemelen şubat ayında mail ve evrak isterler diye düşünüyoruz ?

• avukatınız ile konuşun eğer DS 260 formunu doldurmadıysanız ve 345 dolar yatırmadıysanız öylece dosya bekler 1 yıl geçince e hakkınız kaybolur.

• @Duygu-Çelik en az 1.5 yıl DQ olanlar o tarih sonrası 1.5 yıl sonra vize mükakatıa giidyor genelde buradan takip ediyprum da...

• Bu ileti silindi!

• Sizin DQ tarihi nedir acaba?

• @begumm çok teşekür ederim bilgi için avukatımla konuşucam

• Bu ileti silindi!

• vızenız hayırlı olsun. yenı hayatızda basarılar ve mutluluklar

• @mertemul merhabalar benimde EB3 skilled worker başvurusu sizde DQ tarih yazmıyor ? Benim I-140 onayım çıkalı 5 ay oldu sizden NVC ne zaman evrak talebin de bulundu acaba ? Benim şubat ayı vize bülteninde prioety date kapsıyor muhtemelen evrak isteyecektir şubat ayında diye düşünüyorum

• @justmansam Merhaba,
    Ben de EB2 NIW yim ve randevu bekleme aşamasındayım. Siz görüşmeye katılıp vizenizi aldınız mı?

• DQ neye göre hesaplıyoruz tarihi I-140 onaylandığı tarih mi Ds-260 verildiği tarih mi benim de 27 Eylül 2023 de onaylandı I140

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @justmansam

Paylaştığınız için teşekkürler. Bu vesileyle, hem siz, hem de bu başlık altında soru soran, paylaşımda bulunan herkes sürecini imzasına taşıyabilir mi acaba? bu şekilde süreçleri mereak eden herkese yardımcı olabiliriz.

Bilmeyen kişiler için profilinizdeki imza bölümüne hemen bu satırın altındaki gibi bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır. herkese selam eder, iyi forumlar, hızlı mülakatlar dilerim. 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |