DV2020 bekleme odası
-
@tufanveasli Merhaba Askerde olmam ve yeğenimin bana haber vermemesi sebebi ile maalesef gidemedim ( ailemin gitmemi istememesinden dolayı )
-
@onursevgi merhaba hoşgeldiniz, iyi şanslar diliyorum :)
Bu arada nihayet takvimde yıl değişiyor, sonuç açıklanma tarihinin yavaş yavaş da olsa yaklaştığına dair birinci işaret. Herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yeni yıl diliyorum. Umuyorum bu yıl bize hayallerimizi getirir.
-
@onursevgi hoşgeldiniz, bol şans.
-

- Bütün yesilkartforum Ailesinin Sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanısını ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim. Nice mutlu yıllara.
-
Herkese istediklerini yaşayabileceği güzel bir yıl dilerim.
-
@birumut 500,000 usd 2,650,000 tl paraya bak okadar para olsa kim gider :)
-
@sadikcagan milyonerler de ülkeyi terk ediyor https://www-sozcu-com-tr.cdn.ampproject.org/v/s/www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/13-bin-milyoner-ulkeyi-terk-etti-2233188/amp/?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQECAFYAQ%3D%3D#aoh=15462473904790&_ct=1546247400112&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%251%24s alanından&share=https%3A%2F%2Fwww.sozcu.com.tr%2F2018%2Fekonomi%2F13-bin-milyoner-ulkeyi-terk-etti-2233188%2F :))
-
@wartungstech çok üzücü bir olay yaşamazsınız doğrusu..
-
@sadikcagan gidiş sebebine bağlı biraz bu .böyle bir green card yolu var ve buna başvuran çok daha yüksek rakamlara veren ülkelerde var.500 bin değil 5 milyonum olsada giderdim.
-
@lordbolton vay be ben okadar olduğunu tahmin etmemiştim
para ile alakalı değil benim imkanım olsa her şartlarda giderim sosyo ekonomik yapıdan dolayı buranın yaşamı artık benim kafama uymuyor çünkü medeniyetten uzak çok kötü barbar bir toplum olduk artık çocuğumu burda yetiştirmek istemiyorum.oraya gidip vasıfsız olarak çalışarak mutlu oluyorsa insanlar burdaki sorun kariyer ve para ile alakalı değil. -
@sadikcagan aynen kesinlikle katılıyorum para ve kariyerle alakalı bir durum değil bu giden insanlar başka nedenlerden gidiyor..
-
Tüm yeşilkartforum ailesine mutlu,huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir 2019 yılı diliyorum. Yeni yılda tüm güzellikler sizinle olsun arkadaşlar...🤗
-
@lordbolton herşeyde bir hayır vardır önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
-
Buradaki arkadaslarimiza en rahat yaptıkları meslegi isteyerek şevkle icraa edecekleri kendilerine en uygun gördükleri hedef ülkeye kapak attıkları konfor ve rahatlık dolu bir 2019 dilerim !!! Vesile Evlilik ile Almanya rusya japonya vb olur Green card olur, Okumak olur. Farketmez
-
Degerli Yesilkart Forum Ailesi,
2019'un herkese saglik, mutluluk, basari ve bol kazanc getirmesi dilegiyle✨🎉🎊🎈...
◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️
◼️◼️◼️🌟💥🌚🌟◼️◼️◼️
◼️◼️🌟🎇🌟🌟💥🌟◼️◼️
◼️🌟✨💥🎇💥🌟💥✨◼️
◼️◼️🌟🌟✨💥🎇🌟◼️◼️
◼️◼️◼️🌟🌟💥🌟◼️◼️◼️
◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️
HERKESE MUTLU YILLAR!!
◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️
🏘🏫🏠🏡🏫🏩🏪🏤🏡🏘
🎊🎉👫👬💃🕺👫👭🎉🎊Umariz gecmis yillarin olumsuzluklarini unutturabilecek bir 2019 yasariz. Ayrica 7 Mayis'ta grup uyelerinden ya da aile ve arkadaslarindan olumlu cesitlilik vizesi cekilis sonucu duymak umuduyla..
Nice yillara!
-
@crazycells amin insallah biz bekleyenlerede yesil kartin cikmasi dilegiyle, sizlere de yeni yil istediginiz her ne varsa vermesi getirmesi dilegiyle iyiki boyle bir forum kurmussunuz tekrar tesekkur ediyorum. 🎊🎉💫
-
Şafak 125 selam olsun
-
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yeni yılınızı kutlarım.
Green Card çekilişine başvurmuş olmak, daha sonradan yapacağımız turist vizesi başvurularını etkiler mi?
-
@bender-rodriguez Etkilemez.
-
@edelweiss Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum