@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar neden ülkeden gitmek istiyorsunuz? Eğer çok özel değilse söyler misiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/312/amerika-ya-gitme-sebepleriniz?page=1
Burada ben dahil birçok üye sebeplerini yazdı, okuyabilirsiniz

-
@yekta mutlumusun
-
@Rüzgar teşekkür ederim, sanırım biraz daha detaylı bir bilgi kaynağı arıyorum.
@birumut bu sene iş ortağımla beraber ohio ve north carolina hükümetlerinin yatırım ajansları ile her iki eyalette yatırım yapmak ve buna ilişkin teşvikler (bila ödemeli kredi, düşük faizli kredi, yer temini vs) görüşmelerimiz oldu. Mihmandarımız olan müvekkilimiz bizim için New Orleans'da bir günde şirket kurulmasını sağladı (MARDYN Elektromekanik) . Konuyla ilgili her iki eyalet düşük faizli kredi ve ücretsiz yer temini olanaklarını sundu. üretim yapılacakfabrika alanları için north carolina'da iki, ohio da bir yeri gezdik. E1 vizesinin E2 den en önemli farkının E2 vizesi sahiplerinin sadece ABD ile geldikleri ülke arasında ticaret yapabilecek bir şirket kurabildiklerini, E1 vizesi sahipleri ise ABD şle dünyanın diğer bölgeleriyle de ticaret yapacak bir işletme yatırımı yapabileceğini belirttiler. Türk vatandaşları E1 vizesi için başvuruken mesela İsrail vatandaşları sadece E2 vizesi için başvurabiliyorlarmış.
Sonuç olarak halihazırda burada depolanmış olarak bulunan bushing üretim tesisini daha önceki ihracatlarına, mal alım ve satımlarına, kestikleri ve kendisine kesilen faturalara göre yatırım bedeli olarak 800bin USD olarakpay biçtiler. Bu şirkete ortak olmam karşılığında benimde bu vize türlerinden faydalanabileceğimi belirttiler. -
herkese selamlar
aranıza yeni katıldım.uzun zamandır takip ettiğimi bir siteydi aranızda olmaktan mutluyum
dv2020 başvuru yaptım herkes gibi beklemedeyim. umarım aramızdaki arkadaşlarımıza çıkarsevgi ve saygılarımla..
herkese bol şans -
@onursevgi Hocam hoş geldiniz aramıza.
-
@tufanveasli Merhaba Askerde olmam ve yeğenimin bana haber vermemesi sebebi ile maalesef gidemedim ( ailemin gitmemi istememesinden dolayı )
-
@onursevgi merhaba hoşgeldiniz, iyi şanslar diliyorum

Bu arada nihayet takvimde yıl değişiyor, sonuç açıklanma tarihinin yavaş yavaş da olsa yaklaştığına dair birinci işaret. Herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yeni yıl diliyorum. Umuyorum bu yıl bize hayallerimizi getirir.
-
@onursevgi hoşgeldiniz, bol şans.
-

- Bütün yesilkartforum Ailesinin Sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanısını ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim. Nice mutlu yıllara.
-
Herkese istediklerini yaşayabileceği güzel bir yıl dilerim.
-
@birumut 500,000 usd 2,650,000 tl paraya bak okadar para olsa kim gider

-
@sadikcagan milyonerler de ülkeyi terk ediyor https://www-sozcu-com-tr.cdn.ampproject.org/v/s/www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/13-bin-milyoner-ulkeyi-terk-etti-2233188/amp/?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQECAFYAQ%3D%3D#aoh=15462473904790&_ct=1546247400112&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%251%24s alanından&share=https%3A%2F%2Fwww.sozcu.com.tr%2F2018%2Fekonomi%2F13-bin-milyoner-ulkeyi-terk-etti-2233188%2F :))
-
@wartungstech çok üzücü bir olay yaşamazsınız doğrusu..
-
@sadikcagan gidiş sebebine bağlı biraz bu .böyle bir green card yolu var ve buna başvuran çok daha yüksek rakamlara veren ülkelerde var.500 bin değil 5 milyonum olsada giderdim.
-
@lordbolton vay be ben okadar olduğunu tahmin etmemiştim
para ile alakalı değil benim imkanım olsa her şartlarda giderim sosyo ekonomik yapıdan dolayı buranın yaşamı artık benim kafama uymuyor çünkü medeniyetten uzak çok kötü barbar bir toplum olduk artık çocuğumu burda yetiştirmek istemiyorum.oraya gidip vasıfsız olarak çalışarak mutlu oluyorsa insanlar burdaki sorun kariyer ve para ile alakalı değil. -
@sadikcagan aynen kesinlikle katılıyorum para ve kariyerle alakalı bir durum değil bu giden insanlar başka nedenlerden gidiyor..
-
Tüm yeşilkartforum ailesine mutlu,huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir 2019 yılı diliyorum. Yeni yılda tüm güzellikler sizinle olsun arkadaşlar...

-
@lordbolton herşeyde bir hayır vardır önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
-
Buradaki arkadaslarimiza en rahat yaptıkları meslegi isteyerek şevkle icraa edecekleri kendilerine en uygun gördükleri hedef ülkeye kapak attıkları konfor ve rahatlık dolu bir 2019 dilerim !!! Vesile Evlilik ile Almanya rusya japonya vb olur Green card olur, Okumak olur. Farketmez
-
Degerli Yesilkart Forum Ailesi,
2019'un herkese saglik, mutluluk, basari ve bol kazanc getirmesi dilegiyle

...
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️

️
️
️
️
️

️
️
️

️
️
️

️
️
️
️
️

️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
HERKESE MUTLU YILLAR!!
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️

Umariz gecmis yillarin olumsuzluklarini unutturabilecek bir 2019 yasariz. Ayrica 7 Mayis'ta grup uyelerinden ya da aile ve arkadaslarindan olumlu cesitlilik vizesi cekilis sonucu duymak umuduyla..
Nice yillara!
Benzer Başlıklar
135
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k