@feuerx Cok gecmis olsun. Bu sekilde bir tecrubeyi ilk kez duyuyorum. Genelde mulakat asamasina kadar gelen basvurular cogunlukla onaylaniyor. Eger, firmanin faaliyet alaniyla, kisinin yaptigi is arasinda bir baglanti yoksa bu daha onceki asamalarda uygun bulunmayip elenmeliydi diye dusunuyorum. (Perm, I-140 gibi) Tum bu asamalari sorunsuz atlatip mulakatta elenmesine aklim ermedi. Turist vizesini muhtemelen green card vizesini onaylayacak diye daha gorusmenin basinda iptal etmistir. Sonrasinda ne olduysa vize vermeme karari aldi memur herhalde. Turist vizesini iptal ettiklerine dair bir mail vs. gelmiyor. Benim de mulakatta vizem iptal oldu. Uzerine “cancel” yazdi memur ama ben AP’ye kaldim. Verilen sari kagitta sadece “Administrative Processing” kismi isaretli.
Ceac’de kontrol ettiginizde “Refused” in altindaki aciklama uzun bir aciklama mi, kisa mi?
Konsolos sozlu ve yazili olarak “revocate” ettigini belirtmis. Idari islem oldugunu dusunmuyorum ama belki karara itiraz hakkiniz vardir.