B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@ebaris86 geçmiş olsun. aynı iş yerinde çalışma süreniz, kendi işiniz olup olmadığı önemli bir kriter olabiliyor. yine de ne için ret verildiğini kestirmek zor, görevlinin takdirine kalmış bir değerlendirme süreci.
-
@EasternStar teşekkürler, bol şans
-
@charon evet olabilir schengen ülkesine son gidişim 2016 yılında olmuştu
-
@tufank teşekkürler, evet gerekçeyi hangi nedenle verdi anlam veremedim yinede denemeye değerdi
-
@ebaris86 geçmiş olsun. 1,5 ay sonrada benim randevum var. Bakalım ne sonuç çıkacak.
-
@ebaris86 geçmiş olsun maalesef hiçbir zaman bilemeyeceğiz nedenlerini varsayımlara takılmayın dediğiniz gibi denemeye değerdi
-
@ebaris86
geçmiş olsun.genç bi kadın vardı onunla mı mülakat yaptınız?
kendisi çok red veriyordu. -
@crazycells Merhaba arkadaşlar 15 yaşındaki kizim in 26 ocak ankarada turist vize mülakatı var.Kizim görüşmeye tek mi girecek bu konuda deneyimi ,bilgisi olan bize yardımcı olabilirmi?Şimdiden tesekkurler.
-
@selamibasaran teşekkürler, bol şans dilerim
-
@Mehmet-Can-0 evet genç idi ama aynı kişiden mi bahsediyoruz emin değilim
-
@ebaris86 Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz, gerçekten bazen nedenini anlamak zor. Bol şans diliyorum sizlere
-
5 ocak günü annemle babamın turist vizesi görüşmesi vardı İstanbulda. Ufaktan hatırladıkları ve bana anlattıkları kadarıyla deneyi aktarmış olayım bende.
Profil: 60lı yaşların başlarında, ikiside emekli fakat babam çalışmaya devam ediyor. İş nedeniyle babamın pasaportunda yunanistan vizesi vardı, anneminde schengeni mevcuttu bu vizelerin ikiside süresi dolmuş vizeler.İş durumunu sormuşlar ikiside emekli olduğunu fakat babam çalışmaya devam ettiğini söylemiş ne işle ilgilendiğini sormuşlar babamda turizmci olduğunu anlatmış annemde emekli olmadan önce çalıştığı işinden bahsetmiş. Daha sonra Amerikada nereye gideceklerini sormuşlar San Franciscoya bizim yanımıza geleceklerini söylemişler bunun üzerine memur bizim ne şekilde buraya geldiğimizi sormuş ve greencardla olduğunu cevap vermişler. Daha sonra ne yapacaksınız dediklerini Orlandodada yaşayan kız kardeşimin yanına gideceğini söylemişler. Daha önce nereleri gezdiniz tarzında bir soru sormuş yurtdışı olarak, bu esnada annem almanyada büyüme, babam ise belçikada büyüme olduğu için ikiside bunu belirtip ardından pasaportlardaki vizeden kaynaklı annem almanyaya gittiğini, babamda iş nedeniyle yunanistana gittiğini söylemiş ve bunun üzerine iyi tatiller diyerek vizelerini sorunsuz bir şekilde aldılar neyse ki
Çok fazla detaylandıramadım deneyimi onlarda akıllarında kaldığı kadarıyla anlattıkları için biraz genel hatlarıyla onların bahsettiklerini aktarmaya çalıştım
-
@Emre-Kurtulmuş şimdiden Allah kavuştursun, sizin adınıza çok sevindim. Gözünüz aydın 🙏🏻
-
@ebaris86 Böyle bir profile vize vermemeleri ilginç olmuş acikcasi , işsiz adamın vize aldigini duydum iş falan nedeniyle olduğunu sanmıyorum, 4 aydan beri çalışan insanda vize aldı bekar birde. Evli olmanız ve tek gitmeniz geri dönmeniz için bana göre bir neden bence ama onlara göre olmayabilir , belki eşinizle gitseniz çocuğunuzu almasaniz tatil için vb diyip 10 günlük bı tatil genelde gördüğüm kadarı ile herkese vermişler böyle. Bence birdahakine eşinizle deneyin ben oyle yapicam bakalım alabilcekmiyiz :) Ha birde ds160 formu en önemlisi detaylı olmalı.
-
@ebaris86 geçmiş olsun. Bir schengen alıp bir süre sonra tekrar deneyin bence.
-
@Emre-Kurtulmuş temiz görüşme olmuş. bazı kritik sorular dikkatimi çekti.
-iş durumu
-ziyaret edilecek kişinin abdye nasıl gittiği(bence sonucu direk etkileyen bir soru)
-Orlando ziyareti de tam bir gezi planının oldugunu gösteriyor.
-Daha önce nereleri gezdiniz = çoluk çocuk abdde kaçak kalmayacaksınız değil mi sorusu.anlıyoruz ki emekli de olunsa, yaş 60+ da olsa vize almak kolay değil artık.
-
@gozdelymn, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
Merhabalar, annemle babamın yarın sabah vize görüşmesi var, inanılmaz stresliyim. Formlarını tamamen ben hazırlamıştım. Birkaç gün önce de formları güncel bilgilerle yenileyip, her detayı kontrol edip, AIS'te de güncel form numarasını düzelttim.
Her şey tamam derken bir şey gözüme ilişti, annemin D160 formunda hayatta olmayan ananem ve dedemin doğum tarihini temmuz yerine haziran seçmişim 😞
Annem 55 yaşında, annesi ve babası da haliyle 1930 doğumlular. E devlet alt üst soy bilgisinden bulmuştum doğum tarihlerini. Bu hata sorun yaratır mı?Doğum tarihinde belirli bir tarihin öncesi NVI tarafından miladi tarihe çevriliyor. Doğum yılları Hicri olarak görünen vatandaşlar için genel itibari ile NVI doğum ay ve gün olarak 1 Ocak ve 1 Temmuz tarihlerini yazıyor.
Çok problem olacak bir durum değil, zaten soracaklarını da sanmam.
-
@Uçan-Amerikalı teşekkürler, evet benim düşüncem de bu şekilde ve belki buyuk kızımı da dahil edebilirim
-
@Onurfidan yorum için teşekkürler sanırım bir dahakine kizim ile önce schengen yapip sonrasında yine kizim ile deneyebilirim.
-
@cetinmutlu tebrikler, Ankara da mı girdiniz mülakata?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum