@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.

son 10 yıl içersinde USA e her sene en az 1 ay gittim.... Şunu öğrendim ki adamlar çok dürüst ve asla yalan söylemiyorlar. DS160 formunu ekim ayında doldururken harfi harfine giriş çıkış tarihlerimi e devletten bakarak... ablamlarının durumunu kendi bilgilerimi tamamen doğru beyan ettim. USA yalan söylendiğinde direk seni eliyor. Doğru beyan her zaman kazanır. Benim çalışma iznime ihtiyacım var. Asylum yapabilirdim, gerek yok. Amerikada şöyle bir kural da var belirtmek isterim belediye başkanları emniyet müdürleri asla ve asla hayatları boyunca trafik cezası dahi yemeyen insanlar. En ufak bir cezan olduğunda şeçilemiyorsun. Kuralcı Ülke