Red Yedikten Sonra 2. Vize Başvurusundan Nasıl Onay Alabilirim?
-
@crazycells Aradım ama açmadılar.
-
@esadesa, içinde söyledi: Red Yedikten Sonra 2. Vize Başvurusundan Nasıl Onay Alabilirim?
@crazycells Aradım ama açmadılar.
email veya skype uzerinden iletisimi deneyebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@esadesa sonuç ne oldu? bilgi verir misin lütfen?
-
Bu ileti silindi! -
@Secil-Elibuyuk nereye yazmayın dedi ds160 formuna mı yoksa randevu alabilmek için ais kısmından mı bahsediyor danışmanınız?
-
@Emre-Kurtulmuş ds160 formunda son 24 ay içinde red almadım işaretleyin dedi
-
@Emre-Kurtulmuş ds160 formundan bahsediyor
-
@Secil-Elibuyuk açık açık ellerinin altında olacak bir bilgiye yalan beyan vermenizi istiyor yani. Tercih sizin tabii ki danışmanınızı dinlemek isteyebilirsiniz. Ben ne yapardım onu söyleyeyim o danışmanla bir daha görüşmez ve kendi başıma ilerlerdim yada başka sağlam güvenilir bir danışman bulurdum eğer kendim ilerleyecek zamanı ayıramıyorsam ds formu doldurma vs gibi noktalar için
-
@Secil-Elibuyuk Derhal kendine danışman denen kişiyle ilişkinizi sonlandırmanızı tavsiye ederim.
-
B1/B2 vize reddi nedeniyle yeni başvuruda vize ücreti ödeme butonu yok!
merhaba arkadaşlar, ekim 2023 başvurusu şubat 2024 randevusunda red edildi. yeni başvuru yaptık, fakat https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv eski hesaba yeni başvuru ekledim, bilgileri ve postaneKURYE bilgilerini de girdim, ÖDEME kırmızı ünlem işareti var! ödeme yapabilmeye ilişkin herhangi bir ne nakit ne de kredi kartı seçeneği vs hiç yok, ve sağ tarafta Ankara İstanbul randevu yok yazıyor, en altta ise randevu için başka bir zaman tekrar kontrol edin diyor özetle... ÖDEME FIRSATI VERMEMESİ 24 AY İÇİNDEKİ VİZE RED SEBEBİYLE Mİ?
ilgi ve bilgilerini paylaşacak arkadaşalra şimdiden teşekkür ederim. -
Bu ileti silindi! -
@Baki-Boğa bendede aynı sorun oluyor siz nasıl ilerlediniz sorunu çözebildinizmi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum