Red Yedikten Sonra 2. Vize Başvurusundan Nasıl Onay Alabilirim?
-
bu konuda ne kadar yazsak , tam kriterle sudur diyemeyiz. Sirket tarafından verilecek yazı, buradaki mal varlığınız, mülakattaki davranışlarınız … sonucu etkileyen doneler hakkında kimse tam ne olacağı konusunda size yol gösteremez maalesef, her vaka kendine ozgudur. Kimi mülakat görevlisi daha şüphecidir, kimisi daha rahattır . Sizden istenen evrakları goturun, durust olun, gerisine fazla cevap vermek maalesef hicibirimiz elinde olmuyor. Ben ilk vizemi 10 senelik olarak 23 yasımda bekar olarak aldım. Calısıyordum. İş yerinden evraklarımı goturdum o kadar ama o zaman 90lardı. Her doneme gore farklı kriterler oluşabiliyor, fazla takılmayın. Niyetiniz tatil yapmak ise rahat olun. gerisi gelir
-
Merhaba. Sans eseri gezinirken bulduğum forum gayet donanımlı ve bilgili insanları barındırıyor. Bu beni ziyadesiyle sevindirdi. Fırsat bulmuşken aklıma takılanları sormak isterim ve umarım yardımcı olursunuz. Bundan 2 sene önce bir arkadaşimin etkisiyle çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için b1-b2 vizesine başvurdum. Evli ve iki çocuğumun olmasına evimin ve bankada 20.000tl olmasına rağmen red aldım. 10 yıllık pasaportum var ve hiç yurtdışına çıkmamıştım. Doğruyu söylemek gerekirse şaşırdım ve çok da önemsemedim. Geçen süre zarfında 2019 basi isleri buyutup sirket kurdum. Duzenli fatura kesiyorum ve 2 maasli elemanim var. ukrayna, gürcistana 2,3 defa gittim. Schengen vizem var italya dan girip fransa almanya dolaşıp döndüm. Nisan ayında meslegim geregi nevada da fuar davetiyesi geldi. Bu bende tekrar aynı hisleri canlandırdı. 3 gunluk fuar sonrası hayalini gerçekleştirmek için max.1 hafta ny. Gitmek istiyorum. Çok kalamam eşim kanser atlattı, takipteyiz dünyayı önüne serseler geri dönmek zorundayım. Sizce vize alabilirmiyim. Fuar benim buradaki işlerimde prestij sağlayacağı için gitmek istiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın lutfen fikir verin.
-
@ozkan8158 işiniz gücünüz yerinde zaten davetiye var diyorsunuz sonuçta ama iş gezisi bir nevi sorun edeceklerini sanmam gerekli belgeleri verdikten sonra
-
@haymatlos_ teşekkür ederim. Umarım olur.
-
Eğer kurumsal bir şirkette çalışıyorsanız büyük ihtimal kabul oluyor diye düşünüyorum. Ben tek vize başvurusundan ziyade ailecek vize başvurularının da onay almanın daha kolay olduğunu düşünüyorum. Düşününki 3 kişilik bir aile. Baba çocuğunu ve eşini bırakıyor ve gezmeye gidiyor. Bana mantıklı gelmiyor. Konsolos da çok mantıklı bulmayacaktır.
Kimse buradaki iyi işini bırakıp Amerika'da kaçak olarak yaşamaya kolay kolay gitmez. Ben ve eşim uzun süredir Bankada çalışıyoruz. Bizden hiç bir belge talep etmediler. Sadece niye gidiyorsunuz, ne iş yapıyorsunuz gibi sorular soruldu. Zaten DS160'ta iş bilgilerini yazıyorsunuz. Aldığınız maaşı da belirtiyorsunuz. Üç aşağı beş yukarı sizin mali durumunuzu oradan anlayabilirler.
İş için vize ayrı bir konu. İngilizce bilginiz yeterli değilse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Umarım vizeniz onaylanır.
-
@ozkan8158, içinde söyledi: Red Yedikten Sonra 2. Vize Başvurumuz
Merhaba. Sans eseri gezinirken bulduğum forum gayet donanımlı ve bilgili insanları barındırıyor. Bu beni ziyadesiyle sevindirdi. Fırsat bulmuşken aklıma takılanları sormak isterim ve umarım yardımcı olursunuz. Bundan 2 sene önce bir arkadaşimin etkisiyle çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için b1-b2 vizesine başvurdum. Evli ve iki çocuğumun olmasına evimin ve bankada 20.000tl olmasına rağmen red aldım. 10 yıllık pasaportum var ve hiç yurtdışına çıkmamıştım. Doğruyu söylemek gerekirse şaşırdım ve çok da önemsemedim. Geçen süre zarfında 2019 basi isleri buyutup sirket kurdum. Duzenli fatura kesiyorum ve 2 maasli elemanim var. ukrayna, gürcistana 2,3 defa gittim. Schengen vizem var italya dan girip fransa almanya dolaşıp döndüm. Nisan ayında meslegim geregi nevada da fuar davetiyesi geldi. Bu bende tekrar aynı hisleri canlandırdı. 3 gunluk fuar sonrası hayalini gerçekleştirmek için max.1 hafta ny. Gitmek istiyorum. Çok kalamam eşim kanser atlattı, takipteyiz dünyayı önüne serseler geri dönmek zorundayım. Sizce vize alabilirmiyim. Fuar benim buradaki işlerimde prestij sağlayacağı için gitmek istiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın lutfen fikir verin.
bence su an cok daha iyi durumdasiniz basvuru icin, bankada da yuksek bir miktar birikim gosterebilirseniz bence vizeyi alma ihtimaliniz oldukca yuksek. Bol sanslar, iyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@crazycells teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
-
Randevu alırken yanlışlıkla red almadım diye işaretledim.9 Temmuz'da Abd'ye gitmem gerek.Randevumu iptal edemem.Bu durumda ne yapabilirim?Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
-
Randevu alırken yanlışlıkla red almadım diye işaretledim.9 Temmuz'da Abd'ye gitmem gerek.Randevumu iptal edemem.Bu durumda ne yapabilirim?Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
-
@esadesa, içinde söyledi: Red Yedikten Sonra 2. Vize Başvurusundan Nasıl Onay Alabilirim?
Bu dediginiz durum size mulakat sirasinda sorun cikarabilir, AIS'ten musteri hizmetlerine ulasip durumunuzu anlatir misiniz? O verdiginiz bilgiyi guncellemelerini isteyin; ama randevu degisikliginden siz hic bahsetmeyin. Belki randevu tarihinizi degistirmeye gerek olmadan o bilgiyi guncelleyebilirler. Zaten sizi yonlendireceklerdir...
Iletisim yollari su sayfada mevcut:
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us
email: [email protected]
-
@crazycells Aradım ama açmadılar.
-
@esadesa, içinde söyledi: Red Yedikten Sonra 2. Vize Başvurusundan Nasıl Onay Alabilirim?
@crazycells Aradım ama açmadılar.
email veya skype uzerinden iletisimi deneyebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@esadesa sonuç ne oldu? bilgi verir misin lütfen?
-
Bu ileti silindi! -
@Secil-Elibuyuk nereye yazmayın dedi ds160 formuna mı yoksa randevu alabilmek için ais kısmından mı bahsediyor danışmanınız?
-
@Emre-Kurtulmuş ds160 formunda son 24 ay içinde red almadım işaretleyin dedi
-
@Emre-Kurtulmuş ds160 formundan bahsediyor
-
@Secil-Elibuyuk açık açık ellerinin altında olacak bir bilgiye yalan beyan vermenizi istiyor yani. Tercih sizin tabii ki danışmanınızı dinlemek isteyebilirsiniz. Ben ne yapardım onu söyleyeyim o danışmanla bir daha görüşmez ve kendi başıma ilerlerdim yada başka sağlam güvenilir bir danışman bulurdum eğer kendim ilerleyecek zamanı ayıramıyorsam ds formu doldurma vs gibi noktalar için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum