DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Birkan-Akın doğrudur, işlek bir yerden yer bakıp büfe açın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mehmet-Kesici burada nasıl bir hazırlık yapacağınız detaylıca anlatılmış, inceleyebilirsiniz;

    mülakatınızda bol şans.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tapsix bunu ilgili linkteki telefondan iletişime geçip onlara sormalısınız;


  • @ATS16 telefondan girdigm için güncelleyemedim, imzam güncel, exceli de en kısa zamanda güncelleyecegim, Bükreşe 6 Aralık 'a taşıdık, dogrudur.


  • Merhaba 4 doz biontech aşı olmuştuk eşim ve ben ancak şimdi hatırlatma dozu durumundan dolayı randevu almaya çalışıyorum. Fakat hiçbir yerde randevu bulamıyorum. Ne yapmam gerek acaba aşı için bilen var mı?


  • @gucarslan bey selamlar. Benim zihnimi çok meşgul eden bir durum var. Bu konuda sizden fikir almak istiyorum. Eşim Allah nasip ederse nisanın ikinci haftasın da doğum yapacak. CN numaramda 6200 lerde. Eğer mülakat randevusu nisan ayında gelmesi durumunda;
    1- Mülakat randevuları genelde ayın 1. Çarşambası ve ya 2. Çarşambası olarak veriliyor diye biliyorum bu durumda mülakata katılması çok zor olacak. Mülakatı ileri tarihe erteleme gibi bir durumumuz oluyor mu?
    2- Daha öncesinde 3. doz biontech aşısı olduk. Fakat şimdi son 1 yıl içerisinde aşı olunma zorunluluğu getirilmiş. Mülakat Nisan veya daha öncesinde gelirse Gebe bir insana Covid aşısı vururlar mı? Vurmazlarsa sağlık muayenesin de problem oluşturur mu ?

    Sizlerden ricam bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz?


  • @ssoydan88 merhaba ben dun ankara sehir hastanesinde bulup yaptirmistim hatirlatma dozunu. Bulundugunuz sehirdeki devlet hastanesine bakabilirsiniz. E nabiz uzerinden randevu al dediginizde hangi hastanelerde olabilecegini gorebilirsiniz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ibrahimhalılll merhaba..
    aşı ile alakalı konu tamamen eşinizin hekimi ve unganlardaki doktorun inisiyatifinde. lütfen tıbbi konular hakkında sadece ve sadece hekimlerin talimatlarını izleyin.

    gelelim mülakat erteleme konusuna;
    mülakatların hangi günlere verileceğini bilemezsiniz, bunu şimdiden bilmek çok zor. geçmiş yllarda mülakatlar sadece cuma gününe ya da bütün aya yayılarak verildi. bu sene verildiği günlere çok takılmayın yeter ki mülakat versinler.

    aslında daha önce bu başlıkta çokça yazdım ama; bu konu için tekrardan genel bir bilgi vermiş olayım;


    herhangi bir sebepten dolayı mülakata katılamadığınızda;

    mülakat saatinizden tam olarak 24 saat sonra, AIS kaydı yaptığınız sitedeki hesabınıza girip "mülakatımı kaçırdım" sekmesinden "yeni mülakat talebi yap" talimatlarını izleyip yeni bir mülakat tarihi talebi yapabilrisiniz.
    konsolosluğun buna cevap vermesi aylar sürebilir hatta cevap dahi vermeyebilir bunu unutmayın.

    ancak; çok hayati sebepler olmadığı sürece mülakatınızı ertelemenizi, gitmemenizi KESINLIKLE tavsiye etmiyorum.
    geçmiş yıllardaki deneyimlerimiz gösteriyor ki, konsolosluk boş geçen bir slot için yeni bir slot vermek konusunda çok ama çok cimri davranıyor.
    sizden beklenen, size atanan bu mülakata katılmanızdır. bu kadar az mülakat verilen bir süreçte, size verilen bir mülakata katılmamak çok mantıklı bir durum değil.

    bir diğer konu da size atanan bir mülakata katılmayacağınız kesinleşmişse, bunu [email protected] adresinden mail ile bildirmenizdir.
    konsolosluk sizin için ayırdığı bir slota başka bir mülakat atayabilir ve birinin hayatını kurtarmış olursunuz. bunu kesnlikle yapmalısınız..


  • @gucarslan Çok teşekkür ederim.


  • Bugüne kadar hep borç alıp halledebilecegimi düşünmüştüm ancak başaramadım. Şu an banka hesabımda sadece 1700 dolar var. Bu miktar ile vizemin onaylanma ihtimali var mıdır, daha önce böyle bir deneyim okuyan var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mutyuloom daha önceden 1200$ ile vizesini alan arkadaşlarımız oldu ama riske girmeye gerek yok.
    eğer sizden sponsor istenirse işiniz çok zor olur..

    tavsiyem herhangi birinden sadece hesabınızda gösterip hesap dökümü alıp iade edecek şekilde ödünç alın.
    diğer türlü bu miktarla vize almanız tehlikeli olabilir.


  • @gucarslan teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm ancak 5 dakikalığına ödünç alacak birini bile bulamadım


  • @UnluEmre merhaba, dün aşı yaptırdım demişsiniz onun için sormak istedim. Dün sağlık muayeneniz de varmış, görüşme öncesinde değil sonrasında mı yaptırdınız aşıyı?
    Muayenede eksiklik olarak giriş yapıldı mı? Yani siz aşı yaptırıp belgeyi ilettiniz mi?
    Bir de kişisel veri olacak o nedenle cevap vermek zorunda değilsiniz ancak hangi aşıyı yaptırdınız acaba?
    Soru soru oldu ama belki bir görüş oluşturur diye sormak istedim.


  • @UnluEmre, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @hasancan1 merhaba, benim asilar 2022 den oldugu icin mecbur 1 doz sinovac asi olduk esimle. Sansa Ankara Sehir Hastanesinden randevu alip olduk hemen asilari. Bugun de gidip dosyalari alacagim artik.

    Anladığım kadarı ile aşısız gittiniz sağlık kontrolüne. Kontroller muayene yapıldı. Ama aşı olmadığı için aşı olana kadar dosyanınız tamamlanmadı. Dosyanız aşınız olduktan sonra verilecek doğru mu?


  • @lumos Teşekkür ederim, ekledim. 🙂

  • Yasaklı

    @Hope-Breaker normalde ocakta yayınlanmayacak mıydı? bundan sonra her ay için eklenecek mi acaba

  • Yasaklı

    @UnluEmre, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @hasancan1 merhaba, benim asilar 2022 den oldugu icin mecbur 1 doz sinovac asi olduk esimle. Sansa Ankara Sehir Hastanesinden randevu alip olduk hemen asilari. Bugun de gidip dosyalari alacagim artik.

    Hocam sinovac kabul ediliyor değil mi ? Bir problem yaşamayız olursak ben sadece biontech olarak düşünmüştüm mail attım ama hala dönüş sağlanmadı bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Lifepark-0 ocak'ta yayınlanan CEAC verileri, bu veriler ise vize istatistikleri.
    konuyu net olarka anlamak için yazdığım bu iletiyi inceleyin lütfen;

    https://yesilkartforum.com/forum/post/353393


  • @yusufalak normalde 2 doz biontech asisi olmustum, evet butun islemler yapildi. En son iste dun gece yururluge giren durumdan dolayi 2023 yilinda 1 doz asi olmaniz gerekiyor. Bugun saat 17:00ye kadar 1 doz asi olabilirseniz yarin dosyanizi teslim edecegiz dediler. Bende arastirip hemen ankara sehir hastanesinde randavu olusturup 1 doz sinovac asisi oldum. Covid asi karti ciktisini alip( uzerinde artik 3 doz asi oldugu gozukuyor) teslim ettim


  • @Prm-oguzhan hocam hangi asilari olmamiz gerektigini belirten bir listeniz var mi diye sordugumda, ulkede olan asilar belirli zaten, turcovac kabul edilmiyor, biontech icin birseyler soylemisti sonra sinovac dedi. Bende tekrar sinovac kabul oluyor mu dedigimde evet diyince hemen gidip sinovac oldum. Biontech olmak isteyenler icin ise yine Ankara Sehir Hastanesinde hem sinovac hemde biontech mevcut. Dun bana o sekilde soylemislerdi


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

41.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum