Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
1.4k 218 119.3k 195

Benzer Başlıklar

• Ön Lisans Diplomalarının Kanada'da Geçerliliği

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    152 Bakış
    NezzstN
    Açık öğretim ön lisansı IRCC için akredite edebiliyor muyuz associate diploma olarak?
  • Çocuklar için Kanada vizesi başvurusu

Kanada kanada
    3
    0 Oy
    3 İleti
    428 Bakış
    simurg9492S
    Ben sifirdan basvurdum... Esim bahsettigim sure icinde gitme firsati olmadi... Sizin konuyu da bilemiyorum. Yine internetten basvuruyorsunuz ancak kesin veriip vermedikleri konusunda emin degilim
  • Geciken Öğrenci Vizesi

Kanada kanada vize öğrenci
    3
    1 Oy
    3 İleti
    324 Bakış
    crazycellsC
    @daywalker, içinde söyledi: Geciken Öğrenci Vizesi Merhaba arkadaşlar, Kanada öğrenci vizesine başvurdum. 4 haftadır herhangi bir yanıt gelmedi. Tecrübesi olan var mı ? En fazla kaç hafta sürebiliyor? Bu arada ek bilgi ulastirdilar, konsoloslugun 8 haftaya kadar yasal suresi varmis zaten, dolayisiyla 4 hafta daha haber alamazsaniz telaslanmayin. Daha sonradan olumlu veya olumsuz sonucu aktarirsaniz sevinirim, bu aralarda ABD konsolosluklarinin durumundan dolayi Kanada'yi tercih eden baska ogrenciler de var. Aktarilan bilgiler herkesin isine yarayacak.
  • Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak

Kanada
    226
    32 Oy
    226 İleti
    19k Bakış
    lorenZoL
    şu an guncel crs taban puanınız nedir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k