Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@tolga242 vfs globali arayıp sorabilirsiniz bir gün sonra sisteme düşüyor genelde biometrik verileri.
-
arkadaşlar biyometri soruglama yerinde sorguladıgımda bunu diyor bu ne anlama geliyor

-
@tolga242 siz vfs ile iletişime geçin bence bizim aynı gün o alanlar güncellendi mailde geldi ayrıca aynı gün parmak iznin ulaştığına dair
-
@tolga242 sistemde bir yanlışlık olmuş olmalı parmak iziniz bulunamadı diyor tekrar parmak izi vermeniz gerekebilir hiç ertelemeden vfs ile iletişime geçin başvurunuz sıkıntıya düşmesin
-
Biyometriği dün verdim, verdiğim sistemde görünüyor. Biometrics number, tarihler GCkey sistemine düştü. Ama hala current status'e baktığımda "Your action is required" ve check full application status'e baktığımda "We need your fingerprints to process your application. Check your messages below for details." diyor. Sizde de böyle mi oldu yoksa bir yanlışlık mı var?

-
@zafer-küçüktepe Kardeş ben de 18 temmuzda biyometriğimi verdim ziyaretçi(turist) vizesine başvurmuştum. 10 Ağustos oldu hala bekliyorum. henüz onaylanan bir şey yok. Senin de onayın ne zaman gelirse buradan paylaş bir fikrimiz olsun. Selamlar
-
3 ağustosta pasaport vfs ulaştı ama hala ses yok konsolosluğa gitmesi 8 ağustos
-
@tolga242 hocam bi cevap alabildiniz mi , ben 9 unda verdim hala tarih guncellenmedi ama kardesim bu sabah biometrik verdi simdi onda tarih guncellenmis ? sizde bi gelisme var mi
-
@cruelboys selamlar, ben deprem bölgesindeyim ve evet dediğiniz gibi olabilir. Çünkü aynı gün yaptığımız başvuru bende 4 temmuzda parmak izi verdim ve 20günde onaylandı fakat arkadaşım istanbulda yaptığı halde henüz sonuç gelmedi.
-
@0xumut, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@cruelboys selamlar, ben deprem bölgesindeyim ve evet dediğiniz gibi olabilir. Çünkü aynı gün yaptığımız başvuru bende 4 temmuzda parmak izi verdim ve 20günde onaylandı fakat arkadaşım istanbulda yaptığı halde henüz sonuç gelmedi.
Hocam Merhaba, ben de bu hafta Çarşamba günü biyometriği verdim ve GCkey sistemine ertesi gün no'su ve tarihleriyle düştü. Fakat aynı GCkey sistemi current status'e baktığımda hala "Your action is required" ve check full application status'e baktığımda "We need your fingerprints to process your application. Check your messages below for details." diyor. Bu normal bir durum mu sizde de böyle mi oldu?

-
@vesmer76 hocam vfs globali aradım sorguladılar biyometrik elçiliğe gitti bi problem yok dediler hala aynı ama bende de
-
@eray96 biometri 10 temmuzda verdik. Sizin gösterdiğiniz yerde july 10 , 2023 completed. Yazıyor yani biometri 10 temmuzda tamamlandı gibi bir yazı.
-
@eray96 bende carsamba gunu saat 9.30 da verdim benim biometric bilgilerim siteye dusmedi hala vfsyi aradim biz konsolosluga ilettik yogunluktandir diyor ama kardesim cuma gunu verdi parmak izini ve ayni gun sisteme dustu . ne yapsam bilemedim
-
@cruelboys hocam ben 2 ağustosta verdim bugün 12 ağustos hala boş orası vfsyi aradım elçiliğe gitmiş diyor
-
@tolga242 beklemekten başka yapılacak birşey yok sanırım. Çünki konsolosluğu arayıp sormayı pek tavsiye etmiyorlar zaten sonuçlanma süresi zamanında da bekleyeceğiz. Beklemek yoruyor insanı.
-
@eray96 normal bir durum hocam anlık olarak güncellenmiyor olabilir bendeki süreci hatırlamıyorum maalesef
-
Resmi sitede 46 gün olan ortalama vize verme süresi geçen hafta 52, bu hafta 58 güne yükseldi.
Bu sonuç sonuçlanmış başvurular ile hesaplanıyor. Aşağı yukarı fikir vermesi için kullanabilirsiniz.
-
@eray96 benim başvurumda da aynı bu şekilde oldu, daha sonra güncelleniyor site. Completed'a geçiyor.
-
@A-K-0 resmi sitede nereden kontrol ediyorsunuz ben bulamadım bir türlü.
-
@vesmer76, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@eray96 bende carsamba gunu saat 9.30 da verdim benim biometric bilgilerim siteye dusmedi hala vfsyi aradim biz konsolosluga ilettik yogunluktandir diyor ama kardesim cuma gunu verdi parmak izini ve ayni gun sisteme dustu . ne yapsam bilemedim
Sıkıntı şu ki benim bilgiler GCkey sistemine düştü yani biyometrik no'su ve tarihleri yazıyor ama hala biyometrik verileriniz lazım diyor. Yani büyük ihtimal Kanada'yla alakalı bir sıkıntı var. Yine de VFS'ye bir sorayım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum