IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Gönül-Akbaş merhaba sizin eksik evraginiz ceac üzerinde onaylanmış gözüküyor mu yoksa sadece eklediğiniz ama onay mı bekliyor?
-
-
@oğuzhan-adıyaman refused olarak görünüyor, başka neye bakmalıyım bilmiyorum
-
@Gönül-Akbaş @Taşkentler-Şirket Update: Eşimin statüsü “Issued” olarak az evvel değişti. Size de hayırlısını diliyorum.
-
@Handan hayırlı olsun inşallah bizimkide biran önce issued olur
-
@Gönül-Akbaş eksik evragi ceac üzerinden yükledik şuan halen onaylanmadigi için ben pasaportu göndermek istemedim, sizin ceac sayfasında eksik evraginiz onaylandı mi
-
@Handan hayırlı uğurlu olsun, umarım her şey çok güzel olur. Benim ki hala refused değişince burdan da yazacağın
-
@oğuzhan-adıyaman bana pasaportunuzla birlikte eksik evrağı gönderin dediler.
-
Arkadaşlar tekrar merhaba! son zamanlarda mülakat tarihi alanlarınız oldu mu? Maalesef psikolojik olarak yıpranmış durumdayım tam 1 aydır mülakat bekliyorum.
-
@ceren-2 En son mulakat tarihleri toplu olarak 25 Ekim'de verildi. Ben 60 gun kadar bekledim.45-50 gun bekleyenler oldugu gibi 80 gun civari bekleyenler de vardi mulakat tarihleri gelenler arasinda. Beklentinizi en uzun tarihe gore olusturun derim. Erken gelirse ne ala. Surec uzun ve yipratici malesef ama cogu bitti azi kaldi. Umarim en kisa surede mulakat tarihiniz gelir.
-
Bana 60 günde gelmişti mülakat tarihi
-
@ceren-2 benim 50 gün oldu bekliyorum biliyorum son zamanlarda beklemek daha yorucu insana ama moralinizi yüksek tutun dq tarihinden itibaren 3.5 - 4.5 ay zaman verin minimum
-
@Nailaysegul ben 86 gün sonra almıştım mülakat tarihini.
-
@Handan issued olursa vizemin onaylandığını anlayabilirim değil mi ?
-
@Gönül-Akbaş Evet “issued” diye değişecek CEAC de, arkasından cep telefonunuza PTT takip numarası gönderiyorlar. Önce “issued” olmuş eşimin statüsü, 6 saat kadar sonra da PTT takip numarası göndermiş eşimin cep numarasına. 2 iş gününde geliyor CEAC deki bilgiye göre.
-
@kadargo haklısınız. teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
@Handan çok teşekkür ederim.
-
Randevu maili beklemekten ciğerim soldu. Daha çok bekleyeceğim sanırım :)
-
Sonunda benim vizemde basıldı allah hepinize nasip etsin uzun süren maraton bugün son buldu aklınıza takılan soruları özelden de sorabilirsniz herkese yardımcı olmak isterim :))
-
@Taşkentler-Şirket ayy gözünüz aydın olsun ☺️ darısı hepimize
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum