@faysal, içinde söyledi: Boşanma aşamasında green card başvuru seçenekleri
Merhabalar arkadaşlar
Bu sene yeni tanıştığım yaklaşık 6 aydır resmi boşanmış kız arkadaşımda başvuru yapmak istiyor..Evliyken çıkardığı pasaportta eski eşinin soyismi mevcut şuan boşanmış olmasına rağmen başvuru yaparsa eski eşinin soyismiyle ,olurda green card çıkarsa ilerisi için problem olur mu ? ki çıkarsa evlilik yoluyla birlikte gitme gibi bir düşüncemizde söz konusu..Konuyla alakadar bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz
O halde pasaportu su anki guncel ve resmi ismini yansitmiyor, o nedenle once pasaporttaki ismini duzeltmesini tavsiye ederim. Sonra zaten hicbir problem kalmamis olacak.








ABD doğumlu Türk nişanlım ile ABD'ye taşınacağız. Yakında evleneceğiz ve kendisi ortalama 3 ay sonra gidip iş bulduktan sonra CR1 için işlemleri başlatacak ancak ben de beklerken DV Lottery'e girsem diyorum ne olur ne olmaz ayrı kalmak çok korkunç. Peki ben lottery'i beklerken bu durum bizim 2024 Şubat Mart gibi baslatacagimiz CR1'i etkiler mi ?



