DV2025 Sohbet Odası
-
Bu sene olacak mı ne dersiniz :)
-
Nerdeee bizde o şans :) O şans olsaydı daha batılarda bir yerde doğardık
-
@newbie97 Olur olur merak etme şans bakacağız belki bu sefer çıkar. Çıkmazsa ondan sonraki alımda bir daha deneriz. Çıkana kadar devam :)
-
@Nomad-0, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 Olur olur merak etme şans bakacağız belki bu sefer çıkar. Çıkmazsa ondan sonraki alımda bir daha deneriz. Çıkana kadar devam :)
75 yasinda bir ayagi cukurda oldugumuzda cikmasin? :))))
-
Bu yeni kimliklerde doğum yeri yazmıyor.Ehliyet göre bilgileri doldurabiliyormuyuz?
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle soracağım sorunun doğrudan GC ile ilgili değil ama dolaylı yoldan ilgili olacak tecrübesi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var.
Öncelikle YURT DIŞINA daha önce ÇIKMADIM bu yüzden eşimle bir yurt dışı planımız hep vardı 2024'de yapalım dedik tercihimiz Avrupa ve gemi turları olmasını hem birçok ülkeyi görme fırsatımız olacak hem de dolu dolu bir gezi olması için gemi istedik işlerimin yoğunluğundan dolayı NİSAN MAYIS gibi düşünmüştüm ama hiç hava durumunu düşünmedim avrupa için ideal ay hangisidir bütçe konusunda kişi başı 1000euro civarı tatil için + orada harcama ayırdım..
Avrupa tercih etmemin sebeplerinden bir diğeri schengen vizesi almak olurda şansım bu sene tutarsa dosya taşımada vize sorunum ortadan kalkması olacaktır.
-
@T-C-Kubilay-Dikici
bu üç firma kaliteli tur şirketleri keyfine göre plan programı yapabilirsin.https://www.etstur.com/Cruise-Gemi-Turlari/2024-Gemi-Turlari
-
@ayvalik10 daha önce yaptıysanız yada avrupa gittiyseniz nisan mayıs gibi gidilmesi mevsimsel açıdan nasıl olur yada tavsiye edeceğiniz ay var mı
-
@ayvalik10 abi biz o işleri bıraktık biliyorsun başka mecralara geçtik :face_with_tears_of_joy:
-
forumun en uzun süre başvuru rekoru bende sanırım...
-
@umut-arda-adıgüzel 601x601 yap düzelecek sorun
-
Nabersiniz millet basvurular yapildimi heyecanli bekleyis basladimi 😂
-
@Rhonster ümidim kalmadı valla :D
-
@kadirkaracaoglu nope 23 yil var ondan sonra 19 😂
-
Benim bile 6 oldu herhalde sen daha yolun basindasin 😂
-
@T-C-Kubilay-Dikici geçtiğimiz yıllarda Nisan sonunda cruise ile Ege & Akdeniz yapmıştık. Yunanistan açıklarında yakalandığımız fırtınada içimiz dışımıza çıkmıştı. Sadece karada değil, denizdeki hava durumunu da ön görün cruise turlarında geçiş mevsimlerinde 😉
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Yıldıray81 Gittiğim zaman benim de yıldızım kayar belki hocam 🤣 imza da belirttim, bu sene ki başvurumu süreç açılmadan bir gün önce yaptım garanti. @diablo_ercan önerdi 🤣 ikimiz 500 dolar verdik taahhüt ettiler
Ne 500 dolar mı verdiniz? Yanlış anlamayın ama kazıklanmışsınız 😉
Ben 450 dolara yaptırdım.
-
arkadaşlar fotoğraf olmuş mu diye baktığımız 2 site vardı fakat bu sene onları bulamadım, zahmet olmazsa isimlerini yazabilir misiniz?
-
@Arifçe greencard photo tool , greencard photo kullandığım siteler.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum