DV2025 Sohbet Odası
-
@kadirkaracaoglu nope 23 yil var ondan sonra 19 😂
-
Benim bile 6 oldu herhalde sen daha yolun basindasin 😂
-
@T-C-Kubilay-Dikici geçtiğimiz yıllarda Nisan sonunda cruise ile Ege & Akdeniz yapmıştık. Yunanistan açıklarında yakalandığımız fırtınada içimiz dışımıza çıkmıştı. Sadece karada değil, denizdeki hava durumunu da ön görün cruise turlarında geçiş mevsimlerinde 😉
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Yıldıray81 Gittiğim zaman benim de yıldızım kayar belki hocam 🤣 imza da belirttim, bu sene ki başvurumu süreç açılmadan bir gün önce yaptım garanti. @diablo_ercan önerdi 🤣 ikimiz 500 dolar verdik taahhüt ettiler
Ne 500 dolar mı verdiniz? Yanlış anlamayın ama kazıklanmışsınız 😉
Ben 450 dolara yaptırdım.
-
arkadaşlar fotoğraf olmuş mu diye baktığımız 2 site vardı fakat bu sene onları bulamadım, zahmet olmazsa isimlerini yazabilir misiniz?
-
@Arifçe greencard photo tool , greencard photo kullandığım siteler.
-
-
@hadi-BE Bu sene verilen taahhüt yerine getirilmezse direkt sizin firma ile çalışacağız 😎
Bir de kazıklandık durup dururken🫣
-
Arkadaşlar ben üniversite okuyacak ve Green Card çıkmazsa Work and travel programına katılacağım. Sorum şu; ben WAT programına katılıp Türkiye'ye geri dönüş yapmadığım durumda benim askerlik durumum ne oluyor?
-
@Rhonster 9. başvurum :D
-
@hadi-BE işi sağlama aldık 500 dolara, ilk 100'ü şampiyonlar ligi kurası gibi manuel çekiyorlar. fiyat düşünce bilgisayarla çekiyorlar 50 dolar için riske gerek yok :D :P
-
@T-C-Kubilay-Dikici gitmeyi planladığınız ülkeleri sıralı bir liste yapıp uygun rota buldugunuz taktirde www.accuweather.com sitesinden geçmiş ve gelecek zamanların şehir ve bölgeye göre hava durumlarına bakabilirsiniz. Benim şahsi fikrim söylediğiniz bütçe ile ben olsam geniş kapsamlı Balkanlar turu yaparım (ilk defa yurtdışı deniyimi için önerilir) veya Mısır yada Asya ülkelerinden bir veya birkaç ülkeye egzotik bir gezide olabilir tabi lokasyon seçme işi zevk meselesi takdir sizin. Gezinize ek olarak amaç schengen vizesi de olsun Pasaport da ise Cruise gemileri iyi bir seçim olabilir. Bol şans
-
@Yusuf-Kurt kacak 😂
-
@ebaris86 misir turkiyeden daha ucuz vize derdide yok oraya gidebilir gitmek isteyen hemde super tatil
-
@Rhonster son yıllarda Mısır, turistler için çok da güvenli bir ülke değil. Elbette kesinlikle görülmeli, ama dikkatli olmakta da fayda var. Küçük bir hatırlatma yapmış olayım.
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Bu sene verilen taahhüt yerine getirilmezse direkt sizin firma ile çalışacağız 😎
Bir de kazıklandık durup dururken🫣
😂😂😂
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar öncelikle soracağım sorunun doğrudan GC ile ilgili değil ama dolaylı yoldan ilgili olacak tecrübesi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var.
Öncelikle YURT DIŞINA daha önce ÇIKMADIM bu yüzden eşimle bir yurt dışı planımız hep vardı 2024'de yapalım dedik tercihimiz Avrupa ve gemi turları olmasını hem birçok ülkeyi görme fırsatımız olacak hem de dolu dolu bir gezi olması için gemi istedik işlerimin yoğunluğundan dolayı NİSAN MAYIS gibi düşünmüştüm ama hiç hava durumunu düşünmedim avrupa için ideal ay hangisidir bütçe konusunda kişi başı 1000euro civarı tatil için + orada harcama ayırdım..
Avrupa tercih etmemin sebeplerinden bir diğeri schengen vizesi almak olurda şansım bu sene tutarsa dosya taşımada vize sorunum ortadan kalkması olacaktır.
Daha önce bir çok defa cruise turlarına katılmış biri olarak öncelikle rotanızı hangi avrupa ülkeleri üzerinden oluşturmayı düşünüyorsunuz onu belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Belirtmiş olduğunuz bütçe hangi rotayı, gemiyi, tarihi ve ineceğiniz limanlarda ne tarz cafelerde oturduğunuz ve ne tarz harcamalar yapacağınız ile de orantılıdır. Gitmeyi düşündüğünüz aylarda hava koşulları pek de uygun olmayabiliyor , size tavsiyem hem karaya çıktığınızda hem de gemi içerisindeki açık havuz imkanlarından yararlanabilmek için Ağustos ortası- sonunu tercih etmenizdir. Gemi içerisinde kapalı havuz, spa vs. gibi seçenekler mevcut evet ama soğuk hava koşullarında çoğu vaktinizi geminin iç güvertesinde geçirecek olmanız size bir cruise deneyiminden ziyade bir hotel hissiyatı verecektir. Turlarımı her zaman cruisedirect üzerinden ayarladım ve çok memnun kaldım onun da bilgisini vereyim size. Son olarak da barcelona - gran canaria (ıslands) rotasını tavsiye ederim. Şimdiden eğlenceli ve keyifli bir tatil geçirmeniz dileğiyle .
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE işi sağlama aldık 500 dolara, ilk 100'ü şampiyonlar ligi kurası gibi manuel çekiyorlar. fiyat düşünce bilgisayarla çekiyorlar 50 dolar için riske gerek yok :D :P
He o zaman tamaaam 😂😂
-
@Zealist araştırmayı çok seven biriyimdir yazdıklarınızı hiç düşünmedim bulunduğum şehirde bir kaç tur şirketine gittim onlara isteklerimi söyledim onlarda bize bilgi vereceklerdi. Mevsim olarak tavsiyenizi göz önünde kesinlikle bulunduracagim bu deneyimi yaşamak istiyorsam tam anlamı ile olmadilir söylediğiniz siteye bakacağım teşekkürler
-
Dün akşam 2. başvurumu yaptım. Second time's the charm! 😌🍀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum