Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!

  • @Gül-Kazancioğlu
    Çok teşekkür ederim.🙏


  • @gucarslan
    Size ne kadar tesekkur etsek az kalir bence.sizin sayenizde bircok sey ogrendik.biz amerikaya yerlestik oglum okula basladi surec cok guzel ve hizli gidiyor hersey.isleriniz rast gitsin sizinde.sevgiler saygilar.


  • arkadaşlar merhaba , green kart basım sürecimde önce kalıcı konut oturum siparişi aldık gibi bir yazı çıktı daha sonra kart siparişinizi onayladık şeklinde yazı değişti . 5 ekimde postaladık şeklinde yazı değişti bugün baktığımda takip numarası atadık şeklinde yazı değişmişti. USPS girip takip no ile baktım . Bugün teslim edilmek üzere yola çıkmış .


  • @sevilt merhabalar, gozunuz aydin oncelikle.bu sureci uscis hesabinizdan mi takip ediyorsunuz? Eger oyleyse ben giris yaptigimda online access code istiyor ve bende sadece receipt numarasi var. Bugun 1 ay oldu ulkeye gireli surecinizden bahsederseniz cok sevinirim.
    Tesekkurler


  • @Erdoğan-0 https://egov.uscis.gov/ merhaba bu link üzerinden receipt no ile takip edin en son atanan usps no ile de www.usps.com adresinden ilk açılan sayfada takip no ile kontrol edebileceğiniz buton var . Ben uscıs hesabıma giriş yapamadım ancak giriş yapmadan da bu şekilde takip edebiliyorsunuz.


  • Arkadaşlar iş arayanlar usilan.com üzerinden iş bakabilir . Bu siteden iş kalacak yer gibi konular mevcut. Ben konum değiştirdim. JFK Airport a bir işe girmeye çalışıyorum. New York tayım. Deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.


  • @sevilt
    Tebrikler umarım en kısa sürede elinize ulaşır.


  • @sevilt Cok tesekkurler dediginiz gibi deneyecegim


  • Arkadaslar Merhaba,

    DV 2023 kazananiyim. Gecici vizemi aldim. Amerika'ya ilk girisimi islemleri baslatmak SSN numarasi ve Greencard almak icin 2 Eylul 2023 tarihinde yaptim ve 10 gun kaldiktan sonra ayrildim. Su anda baska bir ulkede yasiyorum ve Amerika'ya 2024 senesinde tasinmayi dusunuyorum, diploma denkligi almaya calisiyorum. Greencard gelmesini umarken bir notification letter gonderildi. Bu notification dokumaninda biometrik kaydimi dogrulamak istedikleri ve onumuzdeki haftaya Florida'ya bir randevu verdikleri yaziyor. Bu randevuya katilmam su an mumkun degil. Reschedule etmek istedigimde ise sistem maximum 8 kasima reschedule ettiriyor ki bu tarihte katilmam da ne yazik ki maddi ve manevi olarak mumkun degil. Katilmamam takdirinde de Greencard'imin iptal edilebilecegi yaziyor.

    Bu durumu daha once yasamis birisi var mi? Ben bu biometrik randevusu neden oldu hic anlam veremedim zaten bana vizeyi verirken parmak izimi aldilar kimligimi dogruladilar. Bu biometrik randevunun daha ileri bir tarihe ertelenme sansi var mi? Bu konuda ne yapabilirim? Gitmezsem ne olacak? Herkes gibi inanilmaz emek, para ve zaman verdim alabilmek icin ve su an resmen hicbir sey icinmis gibi gorunuyor. Bu durumda kimler neler yapti? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.


  • @Tugce-0 reentry I131 e mi başvurmuştunuz?



  • @Beykentli önemli paylaşımlar için teşekkürler. Özelden mesaj yazmıştım. Acaba AOS imkanımız varsa en iyi secenek olabilir mi?


  • 2023 greecard kazananıniyiz. Asıl talihli eşim, ben ve çocukların greecard i geldi. Asıl talihli nin üç ay olmasına rağmen giriş yapali gelmedi. Derken geçen hafta adres verdiğimiz arkadaş resim attı onun da geç haberi olmuş, eşimin parmak izinde sorun olmuş ve parmak izi için tarih vermişler ve geç haberimiz olduğu için kaçırdık. Tarih kaçtığı için sadece telefon la alınıyor ve vereceklerinin garantisi yokmuş. Telefonla aradım Washington immigrantion kesin bir şey diyemiyorum otuz gün içinde randevu verilir ya da verilmez dedi. Bizim hatamız olmayan bir şey için yok yere strese soktular bizi. bir hafta geçti hala yeni randevu vermediler


  • @Cancan tesekkur ederim ancak konu direkt olarak ABD'ye giris ile ilgili degil. Konu bana ABD'ye giris yaptiktan bir ay sonra biyometrik randevu gonderilmesi ve ABD'ye tekrar giris yapmamam dahilinde Greencard'imin iptal edileceginin yazilmis olmasi.

    Bu noktada benim pasaportuma basilan 1 senelik damganin ne anlami kaliyor? Ben ABD'ye giris yaptigim ilk gun 2 eylul 2023 tarihinden itibaren biyometrik randevusu icin tekrar giris yapmis olacagim 1 kasimdan sonra hala 1 sene giris yapmasam bile (2 eylul 2023'ten sayilarak) 11.ay 29.cu gunun sonunda tasinabilme hakkim ortadan kalkacak mi?

    Neden boyle bir biyometrik randevusu mevcut? Zaten almadilar mi benim biyometrigimi? Bu noktada sasirdim.

    Tesekkurler 🙂


  • @Henry-bloor hayir sadece giris yaptim 10 gun kaldim ve ciktim ve 2024 senesinde 1 sene dolmadan yerlesmeyi dusunuyorum. Giristeki memur 1 senemin oldugunu 6 ayda bir gir cik yapmama gerek olmadigini (eger 1 sene sonra tamamen yerleseceksem) ifade etti ve su anda bana greencard yerine bir biyometrik randevu notification gonderildi ve onumuzdeki hafta tekrar amerikaya giris yapip biyometrik vermezsem Greencard'imin iptal edilecegi yaziyor. Bu durumu oldukca sacma buldum keza biyometrigimi zaten aldilar. Ben neden dondukten bir ay sonra tekrar Amerika'ya gitmek zorunda kaliyorum o kismi anlamadim. Ve bu durum 1 sene dolmadan tasinmak istedigimde tasinma hakkimi etkiler mi cunku tekrar giris yapmis olacagim biyometrik icin, orasini da anlamadim... Yani Amerika bana sen bir sene dolmadan tekrar biyometrik icin girmissin, ikinci girisinden sonra her alti ayda bir girmen gerekirdi mi der mesela?


  • @Tugce-0
    Slmlar oncelikle cok uzuldum boyle bir hata yapmalarina ve sizi tekrar cagirmalarina.bu sizin hataniz olmamasina ragmen saniyorum gitmezseniz greencardi basmayacaklar tamamen isi yokusa surmek.sonucta bu zamana gelene kadar kac tane resim var,havalimaninda bile cekiyorlar.size tek bir tavsiyem var bunu turkiyedeki konsoloslukla birsekilde gorusmeniz.insallah hersey yolunda gider halledebilirsiniz.


  • @frodo_2023
    Suan nerde bulunuyorsunuz bilmiyorum ama en yakin amerikan konsolosluguna gidip durumu izah ederseniz onlar sizin parmak izi dogrulamanizi washingtona iletebilirler mi yani aklima gelen ilk sey buydu.tamamen kendi hatalari ve insanlarin planlarini ,hayatlarini etkilediklerini bilmiyorlar.umarim hersey yolunda gider .


  • Daha önce Abu Dhabi'da mülakata giren oldu mu? 2024 talihlisi olarak Abu Dhabi'de mülakata gireceğim - tavsiye almak harika olurdu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Kerem-Turgut geçmiş yılların mülakat deneyimlerini okudunuz mu ya da excel listelerini kontrol ettiniz mi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

62
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum