Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Lyreq rica ederim


  • Lütfen acil! şuan J1 vizesi ile amerikadayım araştırmacı olarak haziranda türkiyeye döneceğim. bu durumda adres kısmına abd adresi mi türkiyedeki adresimi mi yazacağım?


  • @Akın-Öz

    Bende de aynı sorun vardı. Ben fotolara bu şekilde ulaştım.
    E devletten EBA sistemine gir öğrenci veli girişinden TC-numarası ile giriş yapıp sisteme yüklenen fotoğrafa ulaşabilirsin.

    Yada whatsapp - facebook- instagram gibi sosyal platformlarda varsa oradan uygun bir fotosunu photoshopta düzenleyip arka planı beyaz fon yapıp 5x5 inch 600*600 piksel olarak boyutlandırıp kullanabilirsin.


  • @crazycells teşekkür ederim


  • Selamlar size bir konu hakkında danışacaktim oncelikle ben çifte vatandaşım türkiyede doğmadım bilgilerimi dogdugum ulkenin pasaportuna göre girdim ve şöyle bir durum var türkiye pasaportu ile vatandasi oldugum diger ulkenin pasaportunda isim soyisim farkı var sizce bir sıkınti olur mu? Çünkü benim boşanma durumum gerçekleşti o da türkiyede oldu bazı evrakları da turkiyeden daha kolay temin edebilirim e devletten fakat diger ulkenin isim soyisimle farkı var herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ne yapmam gerekir

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @raktan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Lütfen acil! şuan J1 vizesi ile amerikadayım araştırmacı olarak haziranda türkiyeye döneceğim. bu durumda adres kısmına abd adresi mi türkiyedeki adresimi mi yazacağım?

    ABD'den doneceginiz kesin ise TR adresinizi yazabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @waltz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Selamlar size bir konu hakkında danışacaktim oncelikle ben çifte vatandaşım türkiyede doğmadım bilgilerimi dogdugum ulkenin pasaportuna göre girdim ve şöyle bir durum var türkiye pasaportu ile vatandasi oldugum diger ulkenin pasaportunda isim soyisim farkı var sizce bir sıkınti olur mu? Çünkü benim boşanma durumum gerçekleşti o da türkiyede oldu bazı evrakları da turkiyeden daha kolay temin edebilirim e devletten fakat diger ulkenin isim soyisimle farkı var herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ne yapmam gerekir

    sorun olmaz, insanlar farkli ulkelerde farkli isimlere sahip olabilirler.

    pasaportta yazildigi gibi yazdiysaniz herhangi bir sorun yasamazsiniz.


  • Merhaba arkadaşlar ben başvuru formu yaptım ama doğduğum yeri pasaport nasılsa öyle yazmadım.aslinda hakikaten nerede doğduysam onu yazdım pasaport yanlış bana çıkarsa devlet bi senet alabilirim ki ben hakikaten yazdığım yerde doğmuşum diye kabul ederler mi? Lütfen yardımcı olun


  • @crazycells merhaba. Şu an annem ile beraber Amerika’dayız. Ben dv ile geldim, ikametgahım Amerika’da fakat annemin ikametgahı Türkiye’de. Şimdi Annem için green card lotosuna başvuracağım. Annem turist vizesiyle 6 ay kesin kalacak. Döneceği tarih de belli değil.başvuru formunda Şimdi yaşadığı adres’e Amerikada’ki adresimizi mi yazmalıyız?

    Teşekkürler.


  • @Wefan-Maharramova İli doğru yazdıysanız ben problem olacağını düşünmüyorum. DS 260 formunda düzeltirsiniz.


  • Merhaba herkese amerikada yasal olarak eşimle birlikte yaşıyoruz.13.soruda medeni halimiz soruluyor isaretledigimiz sık evli ve eşim abd vatandaşı veya abd de yasal daimi ikamet eden(lpr) şıkkını işaretledik,ama tedirgin olduk sayfayı ilerlettigimizde eşimin bilgileri çıkmadı direkt cocuk bilgilerini girin yaziyor.Ama forumda yazan eş bilgilerinizide girin diye yazıyor ama dediğim gibi sayfa cocuk bilgilerine aktarıyor.Boyle bir durumla karşılaşan varmidir.Tesekkurler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Wefan-Maharramova, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Merhaba arkadaşlar ben başvuru formu yaptım ama doğduğum yeri pasaport nasılsa öyle yazmadım.aslinda hakikaten nerede doğduysam onu yazdım pasaport yanlış bana çıkarsa devlet bi senet alabilirim ki ben hakikaten yazdığım yerde doğmuşum diye kabul ederler mi? Lütfen yardımcı olun

    Pasaportunuzdaki bilgiyi duzelttirin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @idilgokcen, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    @crazycells merhaba. Şu an annem ile beraber Amerika’dayız. Ben dv ile geldim, ikametgahım Amerika’da fakat annemin ikametgahı Türkiye’de. Şimdi Annem için green card lotosuna başvuracağım. Annem turist vizesiyle 6 ay kesin kalacak. Döneceği tarih de belli değil.başvuru formunda Şimdi yaşadığı adres’e Amerikada’ki adresimizi mi yazmalıyız?

    Teşekkürler.

    evet, yazabilirsiniz. 👍

    TR adresi yazsaniz da problem olmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Burcumnn, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Merhaba herkese amerikada yasal olarak eşimle birlikte yaşıyoruz.13.soruda medeni halimiz soruluyor isaretledigimiz sık evli ve eşim abd vatandaşı veya abd de yasal daimi ikamet eden(lpr) şıkkını işaretledik,ama tedirgin olduk sayfayı ilerlettigimizde eşimin bilgileri çıkmadı direkt cocuk bilgilerini girin yaziyor.Ama forumda yazan eş bilgilerinizide girin diye yazıyor ama dediğim gibi sayfa cocuk bilgilerine aktarıyor.Boyle bir durumla karşılaşan varmidir.Tesekkurler.

    Esiniz ABD vatandasi veya Green Card sahibi mi? Bu durumda dogru yapmissiniz...

    Bir hata yapmamak icin, ilk iletideki cevirileri okumanizi tavsiye ederim:

    13. Current marital status (şu anki medeni durumunuz)
    (1) Unmarried - bekar
    (2) married and my spouse is NOT a U.S. citizen or U.S. Lawful Permanent Resident (LPR) - evli ve eşiniz Green Card sahibi yahut ABD vatandaşı degil
    (3) married and my spouse IS a U.S. citizen or U.S. LPR - evli ve eşiniz Green Card sahibi ya da ABD vatandaşı
    (4) divorced - yasal olarak boşanmış
    (5) widowed - dul
    (6) legally separated - yasal olarak ayrı yaşıyor

    Eğer yasal olarak evliyseniz eşinizi de başvuruya eklemelisiniz. Eğer eşiniz Green Card sahibi ya da ABD vatandaşı ise başvuruya eklemenize gerek yoktur.


  • Merhaba, Eski eşimin benden sonraki evliliğinden olan 21 yaş altı (3 yaşında) çocuğu var. Bu çocukta Green card başvurusuna eklenecek mi?


  • Merhaba forumda yeniyim ve incelerken böyle bir durumu soran kimse göremedim. Eğer varsa kusura bakmayın. Sorum şudur: KKTC'de iki senedir öğrenciyim ve pasaportumda KKTC damgası bulunuyor. Bu green card mülakat sürecinde problem çıkartır mı? Ek olarak başvururken şu anda bulunduğum ülkeyi gibi bilgileri ne olarak doldurmam doğru olur?


  • @crazycells abd vatandaşı değiliz,greencard yok ama biz burda yasal olarak yatirimci vizesiyle yaşıyoruz.Sayfada ceviri yaptığımızda evli abd vatandaşı yahut yasal olarak abd yaşıyorsunuz şıkkı işaretledik.Bize uyan sık o oluyor ama bilgilendirmede yazan eşinizinde bilgilerini girin deyince diğer sayfaya geçince eş bilgileri yazmıyor,direkt cocuk bilgilerine geçiyor o bizi tedirgin ettide.Yanlis yapmak istemiyoruzda.


  • Merhaba herkese ben ikinci kez evlendim 1 kendi oz oglum birde yeni evlendigim esimden 1 uvey oglum var uvey oglum 22 yasinda oz oglum 19 greencard basvurusunda uvey oglumu yazmalimiyim yoksa 1 cocukmu yazmalimiyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Yener-Ünal, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Merhaba, Eski eşimin benden sonraki evliliğinden olan 21 yaş altı (3 yaşında) çocuğu var. Bu çocukta Green card başvurusuna eklenecek mi?

    Hayir, sadece kendi cocuklarinizi ve varsa su anki esinizin cocuklarini ekleyeceksiniz.

    Eski esinizin baska birinden olan cocugu sizin uvey cocugunuz olmuyor neticede.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Kalif, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Merhaba forumda yeniyim ve incelerken böyle bir durumu soran kimse göremedim. Eğer varsa kusura bakmayın. Sorum şudur: KKTC'de iki senedir öğrenciyim ve pasaportumda KKTC damgası bulunuyor. Bu green card mülakat sürecinde problem çıkartır mı? Ek olarak başvururken şu anda bulunduğum ülkeyi gibi bilgileri ne olarak doldurmam doğru olur?

    ulkeyi Cyprus , state'i de Northern Cyprus olarak girebilirsiniz.

    KKTC'de okuyor veya yasiyor olmaniz herhangi bir problem cikarmaz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum