Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@crazycells Teşekkürler peki bilgileri yazarken hepsını buyuk harfle yada kucuk harf ile yazmamız fark ettirir mi
-
Arkadaşlar cinsiyet kısmında male female kısımları tıklanmıyor sizde de mi aynı?
-
@marcio_ironsmith Farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz. Bende de Opera'da hata verdi Chrome'a geçtim. IE veya Edge ile deneyebilirsiniz.
-
@Can-3 tüm adresi line 1 değil diğer line kısımlarına geçebilirsin.
-
@Seda-Ağyel hiç farketmiyor sadece alışkanlık türkçe karakter yazmanın önüne geçmek için büyük harfle yazarsın
-
@Can-3 address line 2’den devam edebilirsiniz.
-
Merhaba, Küpem yok fakat burnumda piercing var, sorun teşkil eder mi? Fotoğrafçıya sildirsem ne olur? efekt olcağı anlaşılmaz bence. Ne yapmalıyım? çıkartmak takmak çok uğraştırıyor çünkü.
-
@Kayra-Şahin burun sizinse sorun olmaz.
çekilişte bol şans. -
Bu ileti silindi! -
Selamlar. Ben Türk vatandaşıyım fakat şuan Polonya'da yaşıyorum. Başvururken adres olarak Türkiye mi yoksa Polonyada ki adresimi mi yazmalıyım?
Birde Android telefon kullanıyorum. Bir kaç tane uygulama indirdim DV lottery fotoğrafı çekmek için. Sizce güvenilir mi yoksa telefonun kendi kamerasından çekip editlersem daha mı iyi olur?
-
@varbihayalimiz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. evde uğraşmayıp yenisini çektireceğiz sanırım eşimle. bu sene ilk defa evli olarak başvuracağız, ayrı ayrı başvuru yapmak mantıklıdır değil mi? formda bilgilerimizi verdiğimiz sürece.
Evet, kesinlikle. Eger esiniz ve siz ayri ayri sartlari sagliyorsaniz, ikiniz adina ayri ayri basvuru yapip secilme ihtimalinizi ikiye katlayin.
-
@Pratik-Bilgiler, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Boşanmış eşten olan çocuk bilgisini girmek zorunlu mu ( çocuklara ulaşılamıyor)
Selamlar herkese;
Çekiliş başvuru formuna boşanılmış önceki eşlerden olan çocuk bilgilerini girmesek sorun olur mu, çünkü çocuklara fotoğraf ve diğer bilgiler için ulaşılamıyor.
son evlilikten çocuk yok, bu durumda sadece yeni eş bilgilerini girip eski eşlerden olan çocuk bilgilerini girmezsek olur mu ?eger cocuklar GC sahibi veya ABD vatandasi degilse eklemek zorundasiniz.
Cocuklarin elinizdeki en guncel fotosunu yukleyebilirsiniz (eski olmasinda bir sakinca yok)
-
@Can-3, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba bu adres line lar çok küçük değil mi ?
Atıyorum
"Fuzuli Mahallesi Kenan Caddesi" yazdığımda daha fazla yazamıyorum Adress Line 1'e
Bu durumda ne yapmam gerekiyor?fuzuli mah kenan cadseklinde yazarsaniz sigar... -
@skycoud3, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selamlar. Ben Türk vatandaşıyım fakat şuan Polonya'da yaşıyorum. Başvururken adres olarak Türkiye mi yoksa Polonyada ki adresimi mi yazmalıyım?
Birde Android telefon kullanıyorum. Bir kaç tane uygulama indirdim DV lottery fotoğrafı çekmek için. Sizce güvenilir mi yoksa telefonun kendi kamerasından çekip editlersem daha mı iyi olur?
editi herhangi bir app'ten yapabilirsiniz, hicbirinin sorun olacagini sanmiyorum.
Polonya adresinizi yazin.
-
Arkadaşlar eşimden boşanalı 5 yıl olcak ve çocuk 7 yaşında başvuruda fotoğraf zorunluluğu var çocuk için ben görüşemiyorum ve be yapmam gerekiyor. Fotoğraf almak için. Ve diyelim green card çıktı sonrasında yine çocuk için evrak lazım olacakmı ve çocuk eklemesek green carda olurmu başvururken. Sonuçta boşandım ve görüşmüyorum
-
@Akın-Öz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar eşimden boşanalı 5 yıl olcak ve çocuk 7 yaşında başvuruda fotoğraf zorunluluğu var çocuk için ben görüşemiyorum ve be yapmam gerekiyor. Fotoğraf almak için. Ve diyelim green card çıktı sonrasında yine çocuk için evrak lazım olacakmı ve çocuk eklemesek green carda olurmu başvururken. Sonuçta boşandım ve görüşmüyorum
Cocugunuzu eklemek zorundasiniz, elinizdeki en guncel fotosunu kullanabilirsiniz (cok eski olsa da).
Cekilisten secilirseniz cocugunuz icin herhangi bir evrak gerekmeyecek.
-
@crazycells 17 yaşında ve diplomasiz kendi adına başvuru yapabiliyor mu, yanlış mı anladım
-
Merhaba Ben Başvuru Yaparken sürekli hata alıyorum yardımcı olabilcek varmı?
 -
@AYKUT0606 ben şimdi yaptım brave ile tarayıcı ile o kadar sakin yavaş yavaş kontrol ederek yaptım sistem hiç düşmedi bence tarayıcı değiştir yoksa sistem çok akıcı
-
@ayvalik10 brave ile yaptım yine aynı hata bütün bilgileri dolduruyorum ileri dediğimde bu hata veriyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum