Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
merhaba iki adet soyadı olan birisi soyad kısmına nasıl yazabılır? mesela elif yüce baş bide mail adresinde noktalama işareti varsa kullanmamalı mıyız? örneğin [email protected]
-
@INFINITY, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ben basvurumu yaptim success kismini da gordum ama sorgulama yapmaya calistigim zaman confirmation number eksik diyor halbuki 16 tane hane giriyorum ben de zaten ssini aldim bana verdigi sayilari giriyorum ama sorgulayamiyorum
4 Mayis 2024'ten sonra denemelisiniz.
-
@Şehriban-Tut, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar 1 yıldır grencard aile birleşimi bekliyorum babam Amerika'da . Ama her hangi bir haber yok bende şuan grencard başvurdum yani çekilişe sizce benim aile birleşimimi etkiler mi ? Çekilişe başvuru yapmam benim sürecini olumsuz etkiler ?
hayir, olumsuz etkilemez. farkli kategorilerde Green Card basvurusunuz birbirinden bagimsiz olarak ilerleyebilir. Ilk hangisinden Green Card alirsaniz diger dosyalar kapanir.
-
@Seda-Ağyel, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba iki adet soyadı olan birisi soyad kısmına nasıl yazabılır? mesela elif yüce baş bide mail adresinde noktalama işareti varsa kullanmamalı mıyız? örneğin [email protected]
email adresindeki nokta sorun yaratmaz.
eger gunluk hayatta bu sekilde kullaniyorsaniz, soyle yazin:
first name:
elif
last name:yuce bas -
Geçen seneki fotoğrafım ile başvurmamda herhangi bir sakınca var mı? Geçen sene saçım uzundu, kestirdim, bu sene de bir biyometrik fotoğrafım var, vize başvurusu için çektirmiştim, ancak crop sitelerinden bir türlü istediğim boyuta getiremiyorum, yeniden mi çektirmem gerekecek?
-
@varbihayalimiz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Geçen seneki fotoğrafım ile başvurmamda herhangi bir sakınca var mı? Geçen sene saçım uzundu, kestirdim, bu sene de bir biyometrik fotoğrafım var, vize başvurusu için çektirmiştim, ancak crop sitelerinden bir türlü istediğim boyuta getiremiyorum, yeniden mi çektirmem gerekecek?
Su ana kadar ne biyometrik fotolarin, ne de taninabileceginiz bir fotografin kullanmasi herhangi bir problem yaratmadi, ama evde kendiniz rahatca foto cekip yenisini uretebileceginiz icin o sekilde ilerlemenizi tavsiye ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir/
-
@crazycells teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. evde uğraşmayıp yenisini çektireceğiz sanırım eşimle. bu sene ilk defa evli olarak başvuracağız, ayrı ayrı başvuru yapmak mantıklıdır değil mi? formda bilgilerimizi verdiğimiz sürece.
-
Boşanmış eşten olan çocuk bilgisini girmek zorunlu mu ( çocuklara ulaşılamıyor)
Selamlar herkese;
Çekiliş başvuru formuna boşanılmış önceki eşlerden olan çocuk bilgilerini girmesek sorun olur mu, çünkü çocuklara fotoğraf ve diğer bilgiler için ulaşılamıyor.
son evlilikten çocuk yok, bu durumda sadece yeni eş bilgilerini girip eski eşlerden olan çocuk bilgilerini girmezsek olur mu ? -
Green card başvuru ekranı yanlışlıkla kapattım
Arkadaşlar talep iletiyor kısmında diğer sekmeleri kapatırken giriş sekmesi kapatmışım yeniden yapmam gerekiyor mu talep oluşturulmuş mudur
-
@Pratik-Bilgiler maalesef bir şekilde foto temin edip girmeniz gerekiyor. Güncel olmasa da bir vesikalık foto bulsanız yeterli olabilir. Sizinle gelmeyecek olsalar bile çekiliş formunda belirtme zorunluluğuz var.
-
@Araz-0 hangi aşamada kapattınız?
-
@tufank son aşama bilgileri gönderdim başvuru kodu vermesi bekliyordum
-
@Araz-0 öyle bir anda sekmeleri kapatma işlemi yapmışsınız ki gerçekten sonucu kesin olarak tahmin etmek zor. "submit" butonuna bastıktan sonra gözünüzü ekrandan ayırmadan beklemeniz gerekiyordu. butona bastıysanız %90 submit etmiştir, kapatsanız bile server'a request göndermiştir diye düşünüyorum eğer internetinizde bir yavaşlık yok ve form bir hata dönmediyse ( expired vb. ). Tekrardan başvurmanız sizin açınızdan risk, "duplicate" kayıttan elenebilirsiniz çekiliş esnasında, eğer kayıt ekranda uyarı vermeden işlem tamamlanırsa. Yapabileceğiniz en iyi şey 4 mayıs 2024 tarihinde sonuçların açıklanması beklemek ve "confirmation number'ı unuttum" seçeneğini kullanmak. o zaman gerçekten işlem tamamlandı mı tamamlanmadı mı görmüş olacaksınız. geçmiş olsun.
-
Merhaba bu adres line lar çok küçük değil mi ?
Atıyorum
"Fuzuli Mahallesi Kenan Caddesi" yazdığımda daha fazla yazamıyorum Adress Line 1'e
Bu durumda ne yapmam gerekiyor? -
@crazycells Teşekkürler peki bilgileri yazarken hepsını buyuk harfle yada kucuk harf ile yazmamız fark ettirir mi
-
Arkadaşlar cinsiyet kısmında male female kısımları tıklanmıyor sizde de mi aynı?
-
@marcio_ironsmith Farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz. Bende de Opera'da hata verdi Chrome'a geçtim. IE veya Edge ile deneyebilirsiniz.
-
@Can-3 tüm adresi line 1 değil diğer line kısımlarına geçebilirsin.
-
@Seda-Ağyel hiç farketmiyor sadece alışkanlık türkçe karakter yazmanın önüne geçmek için büyük harfle yazarsın
-
@Can-3 address line 2’den devam edebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.