Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@mehmet090 muhtemelen sayfayı ingilizceden türkçeye çevirip yapıyorsunuz. Bunda hiçbir problem yok, soruların türkçe karşılıklarına bakabilirsiniz ama formu doldururken site ingilizce olarak kalsın. Bir sonraki soruya geçerken yine türkçeye çevirirsiniz. Bu şekilde ilerleyin problem kalmayacaktır.
-
Merhaba arkadaşlar herkese şimdiden bol şans.. Benim bir sorum olacak; eşim ve kızımın ikametgah adresi farklı bir yerde okul kayıtından dolayı adres olarak güncel olanı mı yazmalıyım daha sonra tekrar adresi geri alıcam sorun olur mu
-
@neoseptik, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar herkese şimdiden bol şans.. Benim bir sorum olacak; eşim ve kızımın ikametgah adresi farklı bir yerde okul kayıtından dolayı adres olarak güncel olanı mı yazmalıyım daha sonra tekrar adresi geri alıcam sorun olur mu
Şu an da nasılsa onu yazmalısınız.
-
@Turco dediginiz gibi sayfa çeviride kalmış teşekkür ederim
-
@neoseptik aşağıdaki başlıktaki video'yu ve bilgileri incelerseniz daha sağlıklı olur https://yesilkartforum.com/forum/topic/6795/ücretsiz-dv2025-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır?page=1
Formda bahsedilen "posta adresi". Aslında bu adrese bir gönderim yapılmıyor. Mevcut ev adresiniz, iş yeri adresiniz de olabilir. Geçerli ve sizinle bağlantılı bir adres olduktan sonra çok önemli değil. Olur da kazanırsanız DS-260 formunda sizden mevcut adresinizi ve geçmiş ikamet adreslerinizi girmeniz istenilecek zaten.
-
Son Şans attık bakalım tombala çuvalına 2 isim daha Herkese bol şanslar
-
DV24 talihlisi olarak bu sene de başvurduk. Malum Ankara yüzünden insan çıktığına da tam sevinemiyor. Gerçekten çıktığından beri sadece dosya nasıl taşırım diye araştırmaktan saçlarımız beyazladı. İnşallah gerçekten isteyenlere ve gideceklere çıkar ve herkese uğur getirir.
-
Bu senede yerimizi alalım burada herkese bol şans
-
Merhaba arkadaşlar ben açık öğretim Liseden mevzun oldum. Ancak sorunum şu!!
Green card başvurusu yaparken High school degree yapacağıma high school no degree olarak işaretlemişim Yani lise mevzunu işaretleyeceğime liseden terk olarak işaretlemişim bu olayı düzeltme şansımız veya elenme gibi bir olay olabilir mi? Yada diyelim çekilişten çıktı bunu ds260 formu doldururken lise mevzunu olduğumuzu beyan etsek bir sorun olur mu? Lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler..
-
@FurkanAydn, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Tekrardan merhaba iyi günler. Greencard'ın çekilişin ilk gün başvuranlara daha yüksek bir ihtimal çıktığını söylüyorlar. Bu doğrumu yoksa sadece bir safsatadan mı ibaret?
boyle 'hurafe'leri ciddiye almayin lutfen...
-
@feuerx, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@FurkanAydn ben de benzer şeyleri duyuyorum sürekli. İlk gün ve son gün başvuruları %40 ar diğer günler de %20 etkiliyor gibilerinden.
bu istatistikler tamamen uydurma, ciddiye almayin.
-
@Zealist, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhabalar Değerli Yeşil Kart Forum ailesi ,
DV Çekişi ile ilgili bir sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ;
1-) Kimliğimde doğduğum şehir olarak Bingen yazıyor lakin şehrin doğru ismi Bingen am Rhein ’dir. Almanya'dan resmi olarak alınmış doğum belgemde de Bingen am Rhein yazıyor. Sizce Kimlikte yazanı mı yazmalıyım yoksa doğru olanı mı ?
şimdiden teşekkür eder herkese bol şans dilerim.
Almanya'da dogdugunuz icin oradan aldiginiz belge "orijinal dogum belgesi" olacak. O belgede nasil yaziyorsa o sekilde yazin...
-
bu sene hiç kullanmadığım bir email adresi ve yeni biyometrik fotoğraflarla başvuru yaptım. iltica miltica abuk subuk videolar izlediğim için mevcut mailimi kullanmadım. acayip kıllanıyorum bu amerikalılardan. haydi yeni totemim tutsun da bu sene bitirelim bu işi

-
Merhaba arkadaşlar ben açık öğretim Liseden mevzun oldum. Ancak sorunum şu!!
Green card başvurusu yaparken High school degree yapacağıma high school no degree olarak işaretlemişim Yani lise mevzunu işaretleyeceğime liseden terk olarak işaretlemişim bu olayı düzeltme şansımız veya elenme gibi bir olay olabilir mi? Yada diyelim çekilişten çıktı bunu ds260 formu doldururken lise mevzunu olduğumuzu beyan etsek bir sorun olur mu? Lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler..
-
@Yusuf-Kurt, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba, ilk başvurumu yapacağım. 19 yaşındayım, başvuru sırasında annem veya babamı da belirtmeme gerek oluyor mu? Kendileri de benden ayrı olarak başvurularını yapacaklar.
hayir, gerekmiyor.
-
@Yusuf-Kurt, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar evli değilim çocuğum da yok. İkinci sayfadaki bu kısma anne/baba bilgileri girmem gerekiyor mu yoksa yalnızca eş/çocuk için mi?

sadece es ve 21 yas alti cocuklar icin.
-
@Proxxyh uygundur.
-
Geçen seneki fotoğrafım ile başvurmamda herhangi bir sakınca var mı? Geçen sene saçım uzundu, kestirdim, bu sene de bir biyometrik fotoğrafım var, vize başvurusu için çektirmiştim, ancak crop sitelerinden bir türlü istediğim boyuta getiremiyorum, yeniden mi çektirmem gerekecek?
-
@Emir-Ekenel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bugün başvurumu yapıp yarın yurtdışına çıkacağım. Şu an yaşadığım yeri Türkiye olarak seçersem bir sıkıntı yaşar mıyım
sorun olmaz. Ama yurtdisinda uzun sure kalmayi planliyorsaniz direkt yurtdisi adresinizi de yazabilirsiniz.
-
@crazycells cevabınız için teşekkür ederim lakin e-devlet üzerindeki kayıt şekli ile yazdım yani sadece Bingen olarak. Sizce çekilişin kazanılması durumda bu bir problem yaratır mı ?
Benzer Başlıklar
136
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k