DV2025 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 biz alışıyoruz diye kargoları kaynanaya yolluyoruz. Oranın adresi seçildi :)
-
@adonise yani ben izlediğim you tube videolarından buradaki arkadaşlardan edindiğim bilgi o adres ile iletişime geçmiyorlar aslında o yüzden bir önemi yok diyorlar sizde aileden birinin yazmışsınız sorun çıkacağını sanmıyorum bazı arkadaşlar ille ikamet adresi diyorlar ama bu şekilde kazanıldığında sorun çıkaracaklarını sanmıyorum ds260 daha önemli bir form
-
hadi ben yatıyorum artık başvuran herkese başarılar allah herkesin gönlüne göre versin:)
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
ya millet yıldı meydan bize kaldı yada artık dillendirmeden sessiz sessiz başvuru yapıp gizli gizli gidecekler :)
Eskiler yıldı, gc’ye bel bağlamamanın farkındalığı ile susuyorlar tabi başvurmaktanda geri durmuyorlar. Hiç bir şey ilk zamanki heyecan gibi kalmıyor.
-
başvurular yapıldı. x2 şans ile beklemeye geçtik. hayırlı olsun herkes için, bol şans :crossed_fingers:
-
@Uçan-hollandalı açıkcası benimde anlamadığım kısım bu legal olarak gitmek isteyen hayali amerikada yaşamak eğitim almak isteyen insanların çoğu red yiyor ama diğer tarafta sahte belgelerle ülkesinde zorluk çektiğini söyleyen insanlar bir kaç ay kalarak green card alabiliyor
-
@debbieLA77 Melek hanımlar yatırımcı vizesini aldılar. Deneyimlerini de anlattı görmediniz sanırım.
-
@adonise Etmez bence. DS 260 formunda güncellersiniz.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Cycraft inşallah öyle olur valla şu forumdan tanıdıklara çıksın da kutlama yapalım ya
İnşallah olacak :) her sene yeni üye olanlar harici max 3 4 kişi görüyordu bu sene şu anki üyelerden 10 15 kişiye çıkar
-
@mehmet090 muhtemelen sayfayı ingilizceden türkçeye çevirip yapıyorsunuz. Bunda hiçbir problem yok, soruların türkçe karşılıklarına bakabilirsiniz ama formu doldururken site ingilizce olarak kalsın. Bir sonraki soruya geçerken yine türkçeye çevirirsiniz. Bu şekilde ilerleyin problem kalmayacaktır.
-
Merhaba arkadaşlar herkese şimdiden bol şans.. Benim bir sorum olacak; eşim ve kızımın ikametgah adresi farklı bir yerde okul kayıtından dolayı adres olarak güncel olanı mı yazmalıyım daha sonra tekrar adresi geri alıcam sorun olur mu
-
@neoseptik, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar herkese şimdiden bol şans.. Benim bir sorum olacak; eşim ve kızımın ikametgah adresi farklı bir yerde okul kayıtından dolayı adres olarak güncel olanı mı yazmalıyım daha sonra tekrar adresi geri alıcam sorun olur mu
Şu an da nasılsa onu yazmalısınız.
-
@Turco dediginiz gibi sayfa çeviride kalmış teşekkür ederim
-
@neoseptik aşağıdaki başlıktaki video'yu ve bilgileri incelerseniz daha sağlıklı olur https://yesilkartforum.com/forum/topic/6795/ücretsiz-dv2025-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır?page=1
Formda bahsedilen "posta adresi". Aslında bu adrese bir gönderim yapılmıyor. Mevcut ev adresiniz, iş yeri adresiniz de olabilir. Geçerli ve sizinle bağlantılı bir adres olduktan sonra çok önemli değil. Olur da kazanırsanız DS-260 formunda sizden mevcut adresinizi ve geçmiş ikamet adreslerinizi girmeniz istenilecek zaten.
-
Son Şans attık bakalım tombala çuvalına 2 isim daha Herkese bol şanslar
-
DV24 talihlisi olarak bu sene de başvurduk. Malum Ankara yüzünden insan çıktığına da tam sevinemiyor. Gerçekten çıktığından beri sadece dosya nasıl taşırım diye araştırmaktan saçlarımız beyazladı. İnşallah gerçekten isteyenlere ve gideceklere çıkar ve herkese uğur getirir.
-
Bu senede yerimizi alalım burada herkese bol şans
-
Merhaba arkadaşlar ben açık öğretim Liseden mevzun oldum. Ancak sorunum şu!!
Green card başvurusu yaparken High school degree yapacağıma high school no degree olarak işaretlemişim Yani lise mevzunu işaretleyeceğime liseden terk olarak işaretlemişim bu olayı düzeltme şansımız veya elenme gibi bir olay olabilir mi? Yada diyelim çekilişten çıktı bunu ds260 formu doldururken lise mevzunu olduğumuzu beyan etsek bir sorun olur mu? Lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler..
-
@FurkanAydn, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Tekrardan merhaba iyi günler. Greencard'ın çekilişin ilk gün başvuranlara daha yüksek bir ihtimal çıktığını söylüyorlar. Bu doğrumu yoksa sadece bir safsatadan mı ibaret?
boyle 'hurafe'leri ciddiye almayin lutfen...
-
@feuerx, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@FurkanAydn ben de benzer şeyleri duyuyorum sürekli. İlk gün ve son gün başvuruları %40 ar diğer günler de %20 etkiliyor gibilerinden.
bu istatistikler tamamen uydurma, ciddiye almayin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum