Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
-
Merhabalar, lise mezunuyum ve 2 yıllık meslek yüksekokuluna üniversiteye gidiyorum. 2. sınıf öğrencisiyim ve forumda eğitim durumunu high school degree mi yapmalıydım?
ben vocational school yapmıştım sizce sorun olur mu? -
@tanik her ikisi de oluyor. Buna takılmıyorlar
-
@ayvalik10 teşekkür ederim içime su serptiniz :)
-
Arkadaşlar biliyorsunuz ki sonuçların açıklanmasına az kaldı ben liseden temmuz ayında mezun olup diplomayı alıyorum. Eğer green kart çıkarsa temmuz ayında diplomayı alıp mülakata gidebiliyor muyum?
-
@ilteris, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki sonuçların açıklanmasına az kaldı ben liseden temmuz ayında mezun olup diplomayı alıyorum. Eğer green kart çıkarsa temmuz ayında diplomayı alıp mülakata gidebiliyor muyum?
sorun olmuyor. Mulakat gunu diplomali oldugunuz surece vizeyi veriyorlar.
-
@crazycells merhabalar. forumdaki katkılarınız için teşekkür ederim öncelikle. ben 2015te liseden mezun oldum, 2015-2018 arası üniversitedeyim ancak mezun olmadan kaydımı sildirdim. 2019 senesinde ise başka bir üniversiteye başladım, lisans eğitimim ise 2024 haziranda bitmiş olacak. henüz lisans diplomam yok. böyle bir durumda
(3) Lise diploması ve (5)Üniversite terk seçeneklerinden hangisini seçmeliyim? vaktiniz olur da yanıtlayabilirseniz çok mutlu olurum. -
@lucky888 (5)Üniversite seçebilirsiniz.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
Merhabalar , ben açık öğretim üniversitede okuyorum fakat hangi eğitim durumu seçmeliyim bilmiyorum . Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
-
@Betty-Better, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Merhabalar , ben açık öğretim üniversitede okuyorum fakat hangi eğitim durumu seçmeliyim bilmiyorum . Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
some university coursesdiye secebilirsiniz. -
kıbrıs'ta 1. sınıfta okuyan arkadaşım için nasıl başvuru yapacağım? " country where you live today ?" kısmına ne yazacağım ?
-
@Ümit-Içingir lise mezunu yazabilirsin
-
yok hayır doğma büyüme türkiyede yaşadı fakat şu anda yaşadığınız ülke kısmına kuzey kıbrıs'ın tanınmamasından dolayı cyprus mu yazacak. onu sormuştum
-
@Ümit-Içingir, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
kıbrıs'ta 1. sınıfta okuyan arkadaşım için nasıl başvuru yapacağım? " country where you live today ?" kısmına ne yazacağım ?
KKTC'de okuyor sanirim?
country olarak
Cyprus
district olarak daNorthern Cyprusolarak yazmalisiniz. -
@crazycells teşekkür ederim :)
-
merhabalar, 2 yıllık üniversite mezunuyum fakat üniversity degree seçeneğini seçtim.
sanırım başka bir seçeneği seçmem gerekiyomuş. başvuruda problem olur mu. düzeltemeyeceğimi biliyorum ve merak ediyorum. -
@mustafa47, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
merhabalar, 2 yıllık üniversite mezunuyum fakat üniversity degree seçeneğini seçtim.
sanırım başka bir seçeneği seçmem gerekiyomuş. başvuruda problem olur mu. düzeltemeyeceğimi biliyorum ve merak ediyorum.sorun olmaz.
-
Öncelikle tüm yeşil kart forum ailesine selamlar 2026 lotosu için için çekilişe katılacağım fakat o dönemde 2.sınıf olacağım ve okulun son senesi olacak (önlisans okuyorum) bu durumda ben lise mezunluğunu mu işaretleyeceğim yoksa o sene üniversiteden mezun olacağım için önlisans mezunuyum olarak mı işaretlemem gerekir lütfen konu ile ilgili kesin bilgisi olan aydınlatabilirmi teşekkür ederim :))
-
Bu greencard çekilişine başvurma hakkım yoktu maalesef, bugün kazanacak olan arkadaşlara hayatlarında başarılar diliyorum. DV-2026 çekilişine başvuracağım, konsolosluk tarihinde okuldan mezun diplomam v.s v.s herşeyim hazır olmuş oluyor, ancak ben bu başvuru formunu doldururken okuldan mezun olmamış sayiliyorum, kimisi o anda ne isen onu işaretlemelisin diyor, kimisi mülakat tarihinde ne olacak isen onu işaretlemelisin diyor. Ne yapmalıyım? Ben lise mezunu değilim'i isaretledigim takdirde iş gecmisimde olmadığı için otomatik olarak elenecegim diye düşünüyorum. Bu arada ilk aşamada elenip elenmedigimizi ogrenemiyoruz değil mi? Oldu da mesela (tabii mümkün değil ama) bı çocuk 15-16 yaşında liseden mezun gerçektende mezun formu doldurdu. Sistem otomatik olarak bu çocuk 16 yaşında liseden mezun olma ihtimali yok öylesine doldurmuş mantığı ile otomatik eliyor mu? Bu şekilde mi işliyor? Uzun oldu :() Teşekkür ederim herkese.
-
@Fatih-Erkan, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Öncelikle tüm yeşil kart forum ailesine selamlar 2026 lotosu için için çekilişe katılacağım fakat o dönemde 2.sınıf olacağım ve okulun son senesi olacak (önlisans okuyorum) bu durumda ben lise mezunluğunu mu işaretleyeceğim yoksa o sene üniversiteden mezun olacağım için önlisans mezunuyum olarak mı işaretlemem gerekir lütfen konu ile ilgili kesin bilgisi olan aydınlatabilirmi teşekkür ederim :))
iki turlu de yapabilirsiniz, bir farki olmayacak. zaten iki turlu de egitim sartini yerine getirmis olacaksiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum