Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhabalar Excel tablosunu kontrol ettim benim satırım silinmiş görünüyor. Herhangi bir düzenleme mi yapıldı ya da yanlışlıkla silinmiş olabiliyor mu? Ayrıca 19xx CNe sahip bir arkadaşın 17.08.2023te 12.10.2023 tarihi için Ankaradan mülakat aldığı görünüyor?

• @barbie yukarda by durumu cevapladık arada excel kayabiliyor bir kaç defa gir çık yapın

• @yusufalak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@maximtk, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ibrahimhalılll Ekim vize bülteni dediğiniz gibi geçen hafta açıklandı. Kasım bülteni yine Ekim ayının ortalarında açıklanacaktır.

Bence demek istediği ekim Mulakati için ankara çok cimri davrandı, acaba birkaç mülakat daha verir mi ekim için..

bende o ümitle bekliyordum ama üstad'ların dediğine göre tek seferde dağıtılıyor mülakatlar, verilen verildi. yenisi için yeni bülten gibi diyorlar.

2023 surecinde bir defa ayni ay icerisinde iki defa mulakat dagitimi oldu onun disinda her bulten aciklandiktan sonra diger bultene kadar bir defa toplu mulakat dagitimi yapti Ankara. Baska konsolosluklar icin durum daha farkli. Bosluk oldukca mulakat veren konsolosluklar vardi.

• @ipman ankara da normal zamanda bile boşluk olmuyor ki adamların niveresi yok

• ⭐⭐⭐⭐

@arnblt Af kotalarında bulunan 60-65binli CNler nasıl oluyor peki

• ⭐⭐⭐⭐

@arnblt ayrıca verdiğiniz örneğe göre As Af Eu kotalarında tekrarlayan case numberları olmaması lazım. Yani 01 cnsini eu aldıysa diğer kotalarda buna rastlamamız lazım. Ama aynı numarayı farklı kotalarda görebiliyoruz bkz. 2023EU2034 ve 2023AF2034

• @Nurca bende temmuzda teslim ettim formu. siz dosyanızı ne zaman taşıdınız? ve taşımak için ne yaptınız? ne kadar sürdü? neler gerekiyor?

• @symbi0te case numberınız da iyi ds 260 erken göndermişsiniz en azından mart ayına kadar rahatça bekleyin mülakatınızı alırsınız geçmiş yılların deneyimlerine göre.

• @eray26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaslar sizce 15k ne zaman cutoff olur?

Bunu bilmek imkansız hiç belli olmaz ankaranın ve case numberıların cutt-off tarihleri

• @yusufalak daha herşeyin çok başındasınız üzülmeye endişe etmek için çok erken sabırla beklemelisiniz

• Arkadaşlar ben DS-260 formunu temmuzda teslim ettim. sizce ankaradan mülakat alma şansım nedir? dosya taşımayı düşünmelimiyim?

• @Jiyan-Zoroğlan biliyorum sorun olan zaten beklemek kısmı 2023 mülakat deneyimleri okurken bol bol farkettim beklemenin zor olduğunu gönül ister herkes alsın

• Ruyalarima girer oldu current oldugum ve evraklari hazirladigim🤣🤣

• @Jiyan-Zoroğlan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yusufalak daha herşeyin çok başındasınız üzülmeye endişe etmek için çok erken sabırla beklemelisiniz

İnşallah sonu güzel olur. Beklemek sabır ve ümit zor olsada sonun güzel olunca unutluyor çektikleriniz.

• Bu haftada bitti zaman çok hızlı geçiyor gibi ama geçmiyorda gibi bu süreç bize çok şey öğretecek belli

• @Turco yorumlarınız için teşekkür ederim.

• @Busem-Ateş Taşımayı düşünün

• Kasım ayını boş mu geçeceğiz arkadaşlar bir gelişme yok mu ? Bir de tahmini olan var CN 2500 için ne zaman mülakat gelir

• @Busem-Ateş Forumda söylenen her senenin dinamikleri kendi içinde farklı, süreç ilerlerken görmek lazım ama son birkaç yıldaki uygulama bu yıl da aynen devam ederse mülakat almanız mümkün olmayabilir o yüzden dosya taşımayı düşünebilirsiniz.

• Arkadaşlar selam, ben dv24 talihlisiyim. Kız arkadaşım ve ben dublinde yaşıyoruz. Hastahane randevum 1 hafta sonra cuma günü mülakatım 12 ekimde yani az zaman kaldı. Kız arkadaşımla 2 senelik ilişkimizi kanıtlayabileceğimiz bir ilişkimiz var başta onun turist vizesiyle gelip orda evlenmeyi düşünmüştük fakat bu hafta turist vizesinden red aldı. Durum böyle olunca hemen evlenip sürece onuda dahil etmek istiyorum. Burdan bir arkadaş dublin abd konsolosluğuyla randevusunu erteletmesi gerektiğini söylemis konsolosluktan erteleriz ama sınırlı kontenjan var hakkınız yanabilir demişler. Bu riski alıyorsanız randevunuzu iptal edelim demisler. Bizim ikimizinde bulgaristan ve türk vatandaşlığımız var. Öncelikle konsolosluğa yazmam gerekiyor galiba şu durumda evlenip kız arkadaşımı sürece dahil edebilir miyim diye. Kabul etseler bile bu sürede bulgaristan ve türkiyedeki evrak işlerini sağlık görüşmesine kadar (1 hafta içinde) yetiştirebilir miyiz emin değiliz. Forumda okuduğum bilgilere göre ben mülakatı geçtikten sonra amerikaya gitmeden kız arkadaşım içinde mi mülakat talep etsem daha doğru olur yoksa şu anda konsolosluktan haber gelmeden gidip apar topar evlenmemiz mi? Ayrıca kız arkadaşımın 1 hafta önce turist vizesinden red alması sorun olur mu? Turistten red alınca apar topar evlenmişsiniz yalan beyan verdiniz gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Benzer Başlıklar

• 40 Oy
    12k İleti
    681k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    8k İleti
    921k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k