DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar Excel tablosunu kontrol ettim benim satırım silinmiş görünüyor. Herhangi bir düzenleme mi yapıldı ya da yanlışlıkla silinmiş olabiliyor mu? Ayrıca 19xx CNe sahip bir arkadaşın 17.08.2023te 12.10.2023 tarihi için Ankaradan mülakat aldığı görünüyor?
-
@barbie yukarda by durumu cevapladık arada excel kayabiliyor bir kaç defa gir çık yapın
-
@yusufalak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@maximtk, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ibrahimhalılll Ekim vize bülteni dediğiniz gibi geçen hafta açıklandı. Kasım bülteni yine Ekim ayının ortalarında açıklanacaktır.
Bence demek istediği ekim Mulakati için ankara çok cimri davrandı, acaba birkaç mülakat daha verir mi ekim için..
bende o ümitle bekliyordum ama üstad'ların dediğine göre tek seferde dağıtılıyor mülakatlar, verilen verildi. yenisi için yeni bülten gibi diyorlar.
2023 surecinde bir defa ayni ay icerisinde iki defa mulakat dagitimi oldu onun disinda her bulten aciklandiktan sonra diger bultene kadar bir defa toplu mulakat dagitimi yapti Ankara. Baska konsolosluklar icin durum daha farkli. Bosluk oldukca mulakat veren konsolosluklar vardi.
-
@ipman ankara da normal zamanda bile boşluk olmuyor ki adamların niveresi yok
-
@arnblt Af kotalarında bulunan 60-65binli CNler nasıl oluyor peki
-
@arnblt ayrıca verdiğiniz örneğe göre As Af Eu kotalarında tekrarlayan case numberları olmaması lazım. Yani 01 cnsini eu aldıysa diğer kotalarda buna rastlamamız lazım. Ama aynı numarayı farklı kotalarda görebiliyoruz bkz. 2023EU2034 ve 2023AF2034
-
@Nurca bende temmuzda teslim ettim formu. siz dosyanızı ne zaman taşıdınız? ve taşımak için ne yaptınız? ne kadar sürdü? neler gerekiyor?
-
@symbi0te case numberınız da iyi ds 260 erken göndermişsiniz en azından mart ayına kadar rahatça bekleyin mülakatınızı alırsınız geçmiş yılların deneyimlerine göre.
-
@eray26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaslar sizce 15k ne zaman cutoff olur?
Bunu bilmek imkansız hiç belli olmaz ankaranın ve case numberıların cutt-off tarihleri
-
@yusufalak daha herşeyin çok başındasınız üzülmeye endişe etmek için çok erken sabırla beklemelisiniz
-
Arkadaşlar ben DS-260 formunu temmuzda teslim ettim. sizce ankaradan mülakat alma şansım nedir? dosya taşımayı düşünmelimiyim?
-
@Jiyan-Zoroğlan biliyorum sorun olan zaten beklemek kısmı 2023 mülakat deneyimleri okurken bol bol farkettim beklemenin zor olduğunu gönül ister herkes alsın
-
Ruyalarima girer oldu current oldugum ve evraklari hazirladigim🤣🤣
-
@Jiyan-Zoroğlan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@yusufalak daha herşeyin çok başındasınız üzülmeye endişe etmek için çok erken sabırla beklemelisiniz
İnşallah sonu güzel olur. Beklemek sabır ve ümit zor olsada sonun güzel olunca unutluyor çektikleriniz.
-
Bu haftada bitti zaman çok hızlı geçiyor gibi ama geçmiyorda gibi bu süreç bize çok şey öğretecek belli
-
@Turco yorumlarınız için teşekkür ederim.
-
@Busem-Ateş Taşımayı düşünün
-
Kasım ayını boş mu geçeceğiz arkadaşlar bir gelişme yok mu ? Bir de tahmini olan var CN 2500 için ne zaman mülakat gelir
-
@Busem-Ateş Forumda söylenen her senenin dinamikleri kendi içinde farklı, süreç ilerlerken görmek lazım ama son birkaç yıldaki uygulama bu yıl da aynen devam ederse mülakat almanız mümkün olmayabilir o yüzden dosya taşımayı düşünebilirsiniz.
-
Arkadaşlar selam, ben dv24 talihlisiyim. Kız arkadaşım ve ben dublinde yaşıyoruz. Hastahane randevum 1 hafta sonra cuma günü mülakatım 12 ekimde yani az zaman kaldı. Kız arkadaşımla 2 senelik ilişkimizi kanıtlayabileceğimiz bir ilişkimiz var başta onun turist vizesiyle gelip orda evlenmeyi düşünmüştük fakat bu hafta turist vizesinden red aldı. Durum böyle olunca hemen evlenip sürece onuda dahil etmek istiyorum. Burdan bir arkadaş dublin abd konsolosluğuyla randevusunu erteletmesi gerektiğini söylemis konsolosluktan erteleriz ama sınırlı kontenjan var hakkınız yanabilir demişler. Bu riski alıyorsanız randevunuzu iptal edelim demisler. Bizim ikimizinde bulgaristan ve türk vatandaşlığımız var. Öncelikle konsolosluğa yazmam gerekiyor galiba şu durumda evlenip kız arkadaşımı sürece dahil edebilir miyim diye. Kabul etseler bile bu sürede bulgaristan ve türkiyedeki evrak işlerini sağlık görüşmesine kadar (1 hafta içinde) yetiştirebilir miyiz emin değiliz. Forumda okuduğum bilgilere göre ben mülakatı geçtikten sonra amerikaya gitmeden kız arkadaşım içinde mi mülakat talep etsem daha doğru olur yoksa şu anda konsolosluktan haber gelmeden gidip apar topar evlenmemiz mi? Ayrıca kız arkadaşımın 1 hafta önce turist vizesinden red alması sorun olur mu? Turistten red alınca apar topar evlenmişsiniz yalan beyan verdiniz gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum