Bugün itibariyle LC doldurulmuş,başvurumuzda LC süreci resmi olarak başlamış.2 gün içerisinde sponsor başvuruyu yapmış.
@selamibasaran, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
Günaydınlar. Ben de dün ilk ödemeyi gerçekleştirerek BDV ile sürecimi başlatmış bulunuyorum. Kısaca özet geçmem gerekirse;
DV 2024 sonucu sonrası alternatifleri değerlendirmeye başlamıştım.B1/B2 alıp elimde bulunsun diyerekten turist vize başvurusu için randevu aldım. Eb3 için iki şirketlede görüştüm. Aslında @eb3vize-com ile Charleston güzel bir lokasyon olarak görünüyordu. Fakat biz hanımla karar alma sürecini uzatınca ordaki açık slotlar kapandı. Daha sonrasında her iki firmanında açık pozisyonlarını takip ettim. Benim 2 tane küçük çocuğum olduğu için en azından 700 bin veya bir milyon nüfuslu şehirlerin çıkmasını bekliyordum. BDV de bu şekilde çok az iş çıkıyordu. Yine bir gün kontrol ederken depo işleri diye iki lokasyonda(chicago ve california) işler çıktı. Fakat Türkiyede depo işlettiğim için bu tür bir işin zor olacağını düşünerekten başvurmadım. Daha sonra BDV de çıkan Charlotte Mc Donalds işini gördüm. Şehri araştırmaya başladım burda @FreeWoRLD Fatih beyin yazdıklarını okuyarak şehrin uygun olacağını düşünerek bu lokasyona başvurmaya karar verdim.Fakat BDV de şöyle bir durum var bu şekilde büyük şehir çıkınca slotlar ya hemen doluyor yada dolmaya yakın işi kaldırıyorlar, reserve bazı soran kişilere sunuyorlar diye düşünüyorum. @tufank bey atlanta işi için slot açtırdığını okuyunca uzun uğraşlar sonucu Charlotte ya slot açmalarını sağladım. Slotu açınca iki tarafta online oluyor slot açıldığı bilgisi size veriliyor ve hemen başvuruyorsunuz.Yoksa bir başkası başvurup slotu doldurabiliyor. Dün de swift i yaparak ilk ödemeyi gerçekleştirdim. Ödeme teyidi alındığı için yazmak istedim. Herkesin sürecinde başarılar dilerim.Bir noktanın altını çizeyim kendileri ile çalışmasamda @denizci10 orçun beyin ilk webinarda aydınlatıcı bilgileri bu yola girmemizde ön ayak olmuştur.Kendisine ayrıyeten teşekkür ederim.