DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Rizamrs mülakat almadan açtırmayın hiçbir şekilde onun için mülakat aldıktan sonra açtırın güncellemek isterseniz diye belirttim. Ben yerinizde olsam mülakat aldıktan sonra mail atarım ankara konsolosluğuna bu bilgiyi güncellemem gerekiyor derim onlar zaten yardımcı olur. Ama dediğim gibi kıbrısdan polis raporu almak 1 ay süren bir işlem oluyor bu süreçte o işlemi başlatırım yerinizde olsam
@Emre-Kurtulmuş hocamında dediği gibi minimum 1 ay sürüyor büyükelçiliklerden almak. Gidip almak almak daha kısa sürüyor.
Bende KKTC den karakter belgesi aldım tecrubemi buradan okuyabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@barbie bildigim kadariyla net bir gunu yok.
Şuradan takip edebilirsiniz
Visa bülteni -
@gucarslan O halde mülakat maili aldıktan sonra formu açtırmayayım. bende biraz araştırdım forumda. Genel olarak eksik ikametgah yazanlar problem yaşamamış. Bizde korktuk İstanbul ve Kıbrısı ikatmet olarak belirtmediğimiz için. İnsanlık hali onlarda anlasınlar stresliyiz :) çok teşekkür ederim
-
@barbie siz de bi terslik olmazsa birkac aya alirsiniz en azindan mailini alirsiniz. Biz cok bekleyecegiz gibime geliyor , tabi birde dosya tasimalar aklimizda ucusuyor. Belirsizlik belirsizlik...
-
S sefasonmez bu başlıktan bahsetti
-
@enesyucel Böyle bir kötülük yapması için mail adresinizden KCC ye mail atması gerek. Mail adresinizin şifresini değiştirin hemen.
-
@sefasonmez, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
@gucarslan merhaba.
Mülakata gireceğimiz yeri öğrenmek için KCC ye nasıl bir mail atmak gerekiyor. Kazandımızı bildirdikleri ekranda post kısmında warsaw yazıyordu, 260 formunda Ankara secımınde bulunmustuk. iki kere mail gönderdim fakat yuvarlak cevap verdiler. https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/5434Mail adresi : [email protected]
Konu: 2024EUXXXX (Sıfır olmadan dosya numaranızı yazın)Name - Surname:
Case Number: 2024EUXXXX
Date of Birth: Ay / Gün / YılDear Sir / Madam,
Where is my interview location?
I would be very happy If you could give me some information.
Thank you.
Best regards
Ad Soyad -
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
tabloda 2024 case 5000 kadar aktif gözüküyor en son 4500 ekim ayı açıklandımı
-
@salih-atilla Yok daha açıklanmadı, muhtemelen bir arkadaş yanlışlıkla yaptı.
-
@Revolter tam bende bitmiş böyle olsa çok üzülürdüm teşekkürler
-
Merhabalar ben DV2024 talihlisiyim. İlk başvuruyu yaparken bir yanlışlık yapmış eşim ve doğum yerimi yaşadığımız yeri yazmış kazandıktan sonra yolladığımız formda bu hatayı düzelttik ama bu ilk başvurudaki hata mülakatta karşımıza bir sorun olarak çıkar mı acaba?
-
Merhabalar,
Biz Green Card kazandık ve çocuk kontenjanında olan kişinin bu sene üniversiteye başlaması bir probleme yol açar mı? Başka bir şehirde okuyacağı için aileyle aynı yerde yaşamaması da bir sorun arz eder mi? Mülakat tarihi gelince ve vize onaylanınca zaten haliyle bırakacak.
-
@Serapp bu şekilde yazdım fakat cevap olarak nerede olduğunu soylemediler. Dosyanın nerede olduğu belli değilmi henüz.
-
@Serapp cok tesekkur ediyorum cok sagolun yani benim mail adresim olmadan yapamiyor anladigim kadariyla insan paranoya yapmaya basliyor ne yazikki
-
Saat basi visa bulletin kontrol eder oldum.iyice manyaga bagladim 🤣
-
@eray26 Geliyor geliyor... Ansızın sabahtan görelim hadi! :drum:
-
@eray26 Tek değilsiniz bu konuda, mesela bana bir adet F5 tuşu borçlular artık :)
-
Insallah soyle yuksek sayilarla devam ederler bizlerde biran once su stresli bekleyisten kurtuluruz ,bu gidisle akil hastanesine yatircaklar amerika yuzunden
-
@eray26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Saat basi visa bulletin kontrol eder oldum.iyice manyaga bagladim 🤣
Yanlız değilsin dostum 😂
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum