Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @salihzeki Ben ilk Irvine/California'ya giriş yapacaktım fakat aynı segmentteki evler California'da min. $3000 den başlıyor. Houston'da ise ortalama $1500-2200 arasında. Eyalet vergisinin olmaması da cabası :)

• @burcugulsn hanım çok çabaladınız ve sonunda vizenize kavuştunuz. Vizeyi en çok hak edenlerdensiniz. Emek emek emek... Amerikadaki hayatınızda eşiniz ve kızınızla her şey gönlünüzce olsun.:folded_hands_light_skin_tone: Maimi tatilimizde görüşmek üzere :)

• @busradincer evet maskatta sehirlesme cok guzel planlanmis bende begenmistim. hakkinizda hayirlisi olsun. Amerika'daki hayatinizda da saglikli mutlu bir yasam diliyorum :folded_hands_light_skin_tone:

• @Seda-Taşdan Teşekkürler Seda hanım. Umarım siz de vizenize kolaylıkla kavuşursunuz. Yolunuz açık olsun.

• @SeyfettinB Hepimiz çok çabaladık ve şükür ki kazanan olduk. En kısa zamanda görüşmek üzere 🍀

• @burcugulsn Cok mutlu oldum adiniza. Tebrik ediyorum. :two_hearts:

• @beyzakr çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun :)

• ⭐⭐⭐

@burcugulsn Gozunuz tekrar aydin olsun Burcu hanim, vizeleriniz ugurlu olsun, genc arkadasimizin da yolu apaydinlik olsun. ABD'de de bol sanslar.

• @lumos çok teşekkür ederiz her şey için Tuğba hanım hepimizin yolu açık olsun.

• @burcugulsn Tebrikler Burcu hanım vizenizi iyi günlerde kullanın. İnşallah pass.larımızı çok beklemek zorunda kalmayız :) Açıkçası biz ailecek bir an önce işlerimizi tamamlayıp US'deki yeni hayatımıza başlamak için sabırsızlanıyoruz.

• @SeyfettinB iyi düşünmüşsünüz. Bu durumda greencard gelecek adresi amerika’ya girişte değiştireceksiniz sanırım.

• @deep_blue çok teşekkürler hepimizin yolu açık olsun, Amerika hayatımız umarım vize süreci kadar meşakatli olmaz :)

• @burcugulsn vizeniz hayırlı olsun. Ailenizle beraber amerika semalarında güzel günlerde kullanın.

• @salihzeki USCIS ödemesi yaparken değiştirdim fakat havaalanında yine police officera yeni adresi beyan edeceğim

• @salihzeki çok teşekkür ederim :) hepimiz inşallah

• Arkadaşlar benim pasaportum ve sarı dosyam elime ulaştı. PTT den aldım.
    Şimdi uscis ödemesini şimdi mi yapmam mantıklı olur yoksa amerikaya girdiğim de mi?
    Parayı ödersem greencardım adrese gönderilir mi hemen yoksa ben amerikaya ayak bastığımda mı hazırlanıp gönderilir?

• @Mr-alikaya Uscıs odemesini Amerika'ya giriş yapmadan ödemeniz önerilir. Size verilen sarı zarfla birlikte ödeme ile ilgili de bir evrak vermiş olmalılar. Siz ödeme yapsanız bile kartınız giriş yaptıktan sonra basılacak ve siz gitmeden önce adrese gitmez.

Aşağıdaki linkten ödeme aşamalarını takip edebilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle

• @Mr-alikaya ödemeyi amerika’ya girmeden yapmalısınız. bir arkadaş iki-üç hafta önce yapmanız en iyisi demişti. Amerika’ya ayak basıp zarfınızı teslim etmeden greencard göndermezler, ama parayı erken ödemeniz zarfı teslim ettikten sonraki prosesi hızlandırabilir.

• @SeyfettinB evet bilgi için çok teşekkür ederim

• @salihzeki tamamdır çok teşekkür ederim hemen ödemeyi yapıyorum o zaman

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    202k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • 11 Oy
    1k İleti
    204k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k