DV2025 Sohbet Odası
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan bizim mangal planını bu senede oluşturmamız lazım :) @dytmelek @Simge-Kutlu
Biz artık Cumming-GA dayız rotayı değiştirirseniz ben varım👍🏻🤗
-
Arkadaşlar bu yıl GC'a kimse başvurmasın olur mu bişey deniycem.. Sabah Sabah acayip gaza geldim gitmem gerek bu yıl.
-
@serel merhaba, işinize yarayabilir. instagramda wondermomy isimli bir hesap aynı şekilde bu diplomayı almış ve şu anda anaokulunda çalışıyor. normalde Türkiye'de avukatlık yapıyormuş.
-
@n-cavit çok teşekkür ederim hemen bakıyorum hesaba 🙏🏻
-
@ayvalik10 Teşekkürler
-
@misha90 böyle bir haber yayıldı ama türkiye şartlarında gerçekleşebilir görüyorum ben.O nedenle paspaortunuzu alın bir an evvel.
-
@Beykentli yani nasil aciklamami istiyorsun ? Abd sisteme bu kisi fotodan elendi diye dahi girmezken ruslsr hackleyip nasil buluyor bi aciklarmisin ha tabi su kaynagi bulman gerek once... Dolandirici avukatlardan danismanlardan gordugunuz seylere gerekmis gibi satmayin burdan.
-
@tufank Fotoğraftan kimsenin elenecegini sanmıyorum neden derseniz yan profilden yüzünün yarısı gozup ve arka fonu gri olan biri Greencard çıktı ve aldı hani mezuniyet fotoğrafı olur ya o tarzdan 😀 Tabi bız yine ne olur ne olmaz önlemimizi alalım.
-
@Onurfidan 🤣 12. Sınıftayken ygs lys sınavı için müdür yardımcısı herkesin resmini a4 tech pk635 model kamerayla çekerdi bir dönemin meşhur aleti. Resim konusu açılınca aklıma geldi
-
Selamlar,
Kuralların her sene yayınlanan kılavuzla açıklandığını biliyorum, benim sormak istediğim mahkeme kararları ile alakalı. Pasaportla başvuru konusunda yeni bir mahkeme kararı oldu mu? Haberleri takip edemedim bu konu ile alakalı. Teşekkürler cevaplar için.
-
Abd bu sisteme neden yatırım yapıp geliştirsin ki çalışan bir şey varsa çalışmaya devam etsin kafasındalar bence :) Bizde edevlet varda noluyor habire veriler oraya buraya gidiyor nijerya ülke kodundan mesaj geldi geçen whatsappdan baktım herkese gitmiş dolandırıcılarmış :D
-
@sunrisesunset henüz yeni bir karar yok, olacağınıda sanmıyorum
-
@newbie97 katılıyorum adamların, yok çok isteyenin şansını arttıralım veya daha nitelikli göçmen getirelim diye bir düşüncesi olmadığı için gelişmesini beklemekte pek gerçekçi değil
-
Hocam e-devlet uygulaması ile siber güvenlik ya da sistem ve veritabanı güvenliği birbirinden bağımsız ve ayrı konular tamamen. Dünyanın en güzel, en kullanıcı dostu, en hızlı ve en işlevsel uygulaması da yaratsanız (frontend+backend+devops) yine de sistem genelinde birçok güvenlik açığı olabilir. Bunu denetleyip inceleyen ekipler ne kadar etkili ise güvenlik açığı o kadar az olur.
Bunun için en etkin ve basit yöntem, telefon-ad-soyad-parola-email-kredi kartı vs gibi verilerin DB üzerinde hashlenerek ya da maskelenerek korunması. Bu sayede veritabanına istenmeyen bir erişim olsa dahi ele geçen veriler bir işe yaramayacaktır. Ancak bunu yapmaktan aciz binlerce firma var piyasada, ve bunlarla paylaştığınız datalar her ay çalınıyor neredeyse. E-devlet bu konuda baya geliştirdi kendini, ama eskiden açık çok fazlaydı. Şu an son endişe edilecek kaynaklardan biri e-devlet.
-
@sunrisesunset amerika hükümeti başvuru yapacak o da yapmıyor. Bir gelişme yok
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 katılıyorum adamların, yok çok isteyenin şansını arttıralım veya daha nitelikli göçmen getirelim diye bir düşüncesi olmadığı için gelişmesini beklemekte pek gerçekçi değil
Puanlama sistemi de saçma olur doğrusu o kadar puanlama sistemiyle göçmen alan ülke varken neden insanlar abd yi seçsin ki? Adamlar kaldırım dizecek eleman arıyor hiçbir amerikalı kaldırım dizmek yada mcdonalds da çalışmak istemiyor ama meksikalı adam istiyor bu yüzden göçmene ihtiyaç duyan bir ülke
-
@hdemircanusa varos jargon sefalet care sizlik torbacı edebiyatı ezan super tam turkıe olmus xd
-
@newbie97 o sisteme geçilecek veya geçilsin diye demedim zaten adamların bu programda herhangi bir güncellemeyle uğraşmayacaklarından bahsetmeye çalıştım
-
ABD puanla vs alım yapsa insanlar en çok ABD'yi seçer hocam. Sadece Türkiye'den yüzbinlerce başvuru olur. Diğer hiçbir ülke sağladığı imkanlarla ABD ile yarışamaz. Sadece Almanya var, onun da avantajı Türk nüfusu ve Türkiye'ye yakın olması. Gerisi hikaye.
-
@emre911 kanada amerikaya göre çok daha avantajlı bu konuda aslında yaşam standartı, sosyal devlet anlayışı vs daha yüksek amerikaya göre bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum