Sayılarla DV2024
-
Türkiye’den toplam kaç green card başvurusu yapıldığı belli mi? Ben DV2024 için bir milyonu aşar diyordum gerçekten aştı mı merak ediyorum :)
-
@senamd teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur 🤲🏻
-
@Chromium bu veriler yayınlanmıyor uzun zamandır.
-
@qwe19 imkanınız varsa beklemeyin.
-
@Mehmet-Yıldız Bununla dogrudan ilgisi yok, daha cok ulusal krizlerle ve sosyal medyada cazip hale getirilmis olmasiyla ilgili basvuru yogunlugu, sonucta kazanma oraninda degisiklik yok aslinda. Bir de pasaport olayi DV2021-22-23 icin vardi sadece ve DV2023 surecinin icinde iptal edilmisti, ustelik kazananlarin bazilari pasaportsuz bazilari da sureleri dolmus belgelerle basvurmustu, Ozetle basvurmayi engellemedi. Ozellikle de, tabloya kayit olmakla boyle bir korelasyon yok yani kisacasi... ilgisiz olabilir insanlar, farkinda olmayabilir, konuyu henuz anlamamis olabilir, surec icerisinde artacaktir.
-
@gucarslan Bey, aylık dosya kabul listesini nereden takip edebiliyoruz? Paylaşabilirmisiniz?
-
@segulay76 aylık kabul listesinden kastınız nedir?
bülteni soruyosanız bu başlığın ilk iletisine bakın lütfen. -
@gucarslan evet bülten. Teşekkürler
-
C Cumutey bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan abi kazanan sayısı da fazla bu sene excel hala az gibi, sürece devam eden az olabilir mi acaba
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Mertcan-Karatepe mail yıl henüz başlamadı ki.
kimin devam edip etmeyeceğini bilemeyiz. -
@Mertcan-Karatepe Merhaba muhtemelen çoğu kişi hazineyi henüz keşfetmedi; zamanla excel listesi dolar. DV2023 talihleri için süreç bitmek üzere ama forumdan yeni haberi olanlar var şu an.
-
@gucarslan abi mülakat tarihini excele 2 kişi yazmış bu sene de konsolosluktan çekeceğimiz var diyebilir miyiz? yoksa ekim ayına hala mülakat verirler mi?
-
-
@gucarslan foruma kayıt olunca imza otomatik ekleniyor diye düşünmüştüm, hallettim abi.
-
@Mehmet-Yıldız ekim ayı'nda başka mülakat beklemek, boşa hayal kurmak olur.
-
@gucarslan nitelikli başvurudan kastınız nedir
-
@Ashtrem çekiliş kurallarına uygun başvuru.
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan Randevu mailinden sonra randevuyu konfirme etmek gibi bir durum var mi? Yoksa devam etmeyi dusunmeyenler bos yere digerlerinin hakkini yakacaklardir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum