(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
merhaba vize mülakatı tarihim kasım 2024 dü ondan dolayı ds 160 formuna amerika gidiş tarihini tahmini ekim 2024 diye belirtmiştim ama bu süreçte randevu tarihini erkene çekme fırsatı buldum yarın randevum var abd ye ne zaman gideceksiniz diye sorarlarsa yine seneye ekim ayında diye mi belirteyim yoksa daha erken bir tarih mi söyleyim bir de ben turistik amaçlı ziyaret etmek istiyorum ama daha tam tarih belirlemedim ziyaretimle ilgili bir hikaye oluşturmalı mıyım gezeceğim yerleri ezberleyip öyle mi gideyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@tufank merhaba vize mülakatı tarihim kasım 2024 dü ondan dolayı ds 160 formuna amerika gidiş tarihini tahmini ekim 2024 diye belirtmiştim ama bu süreçte randevu tarihini erkene çekme fırsatı buldum yarın randevum var abd ye ne zaman gideceksiniz diye sorarlarsa yine seneye ekim ayında diye mi belirteyim yoksa daha erken bir tarih mi söyleyim bir de ben turistik amaçlı ziyaret etmek istiyorum ama daha tam tarih belirlemedim ziyaretimle ilgili bir hikaye oluşturmalı mıyım gezeceğim yerleri ezberleyip öyle mi gideyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@ASFALTREİS bana mülakatta tarih sormadılar nereye ve kaç gün gideceksiniz diye sordular. Benden önceki kişilere de bu şekilde sormuşlardı. Sorarlarsa durumunuzu belirtirsiniz sorun olmaz bence.
-
@meno_07 teşekkürler cevap için alabildiniz mi vizeyi acaba onay oran nasıldı
-
@ASFALTREİS ziyaretiniz bir plan çerçevesinde olmalı. yani ne kadar kalacağınız nereleri gezeceğiniz önemli. bunları DS-160 formunda da belirtebilirsiniz veya görüşme esnasında da söyleyebilirsiniz. Önemli olan bir planınızın olması. Formda belirttiğiniz tarih geçmiş bir tarih olmadığı sürece sorun yok. Zaten orada belirtilen tarihlere uymanız beklenmiyor, sadece ziyaret amacınız ve genel hatlarıyla bunu nasıl planladığınızı görmek istiyorlar.
-
Bu ileti silindi! -
@tufank teşekkür ederim cevabınız için
-
@ASFALTREİS formda belirttiğiniz tarihi iletmenizde fayda var. Çelişki barındırır aksi takdirde.
-
@melihguney sorunuza çözüm bulamayabilirim belki ama siz cuma günü mülakat deneyimlerinizi mutlaka yazın tamam mı? çok merak ediyorum inşallah hayırlısı ile alırsınız suanda çalışıyor musunuz mesela bankada ne kadar gösterdiniz gidiş dönüş bileti aldınız mı?
çok uzun vadede randevu verdikleri için artık kafam karıştı otel rezervasyonu gerçekten yapmalımıyım uçak biletini almalı mıyım napıyım hiç bilmiyorum :) -
Onemli bir sorum var;
Gecen hafta basvurdum babamlar icin ve randevuyu onunuzdeki aralik ortasina verdi.
Surekli kontrol etsek 19 Eylul ve oncesine randevuyu cekme ihtimalimiz varmi sizce arkadaslar?
-
@nicely var tabiki, herkes aynı şekilde sürekli kontrol edip erken slotları kapıyor uygunluk olunca.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@melihguney sorunuza çözüm bulamayabilirim belki ama siz cuma günü mülakat deneyimlerinizi mutlaka yazın tamam mı? çok merak ediyorum inşallah hayırlısı ile alırsınız suanda çalışıyor musunuz mesela bankada ne kadar gösterdiniz gidiş dönüş bileti aldınız mı?
çok uzun vadede randevu verdikleri için artık kafam karıştı otel rezervasyonu gerçekten yapmalımıyım uçak biletini almalı mıyım napıyım hiç bilmiyorum :)Banka hesap dökümlerine bakmıyorlar (ama yanınızda götürün tabi)
Uçak bileti almayın, otel rezervasyonu da yapmayın.
Sadece çok iyi bir plan ve geri döneceğinize dair sebepler olsun. -
@ASFALTREİS evet aldım. Mülakat sırası bana gelene kadar önümdeki 11 kişiden 3 kişinin alabildiğini gördüm sadece. Neye göre vize veriyorlar anlamış değilim. Öğretmen bir abla vardı 45-50 yaşlarında yeşil pasaportlu o bile alamadı. Ben de red alırım diye gittim bir tane bile belge götürmedim bu yüzden:) Tatil planımı sordu. Yeşil pasaportu nasıl aldığımı, mesleğimi kaç yıldır çalıştığımı sordu. Son soru olarak en son hangi ülkeye ne zaman gittiniz, cevapladım ve vizeniz onaylandı dedi. Sanırım rahatlık önemliymiş :)
-
@meno_07 tebrikler ...
-
@tuncayarat giriş cıkışınızın olması fayda bile sağlayabilir.
-
Bende eşimle bugün sabah girdim mülakata biraz sıra vardı en dış kısımda baya oturduk mülakattan çıkanlar önümüzden geçiyordu çocuklu aileler, çiftler, yalnız gelener 40-50 kişi çıkış yaptı hemen hemen hepsinin elinde pasaportları ve beyaz bir kağıt vardı muhtemelen red almışlar yanımıza oturanlar güvenliğe sordular onay oranlar nasıl diye oraya giden gelmediği için 600 kişide 20 kişiye filan onay çıkıyor bu aralar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mülakattan çıkan hemen hemen herkeste o beyaz kağıdı ve pasaportlarını gördüm 1-2 kişide yoktu sanki ceplerine koymadılarsa ayrıca sıra bekleyenlerin hepsinin yüzü asık ve endişeliydi sanki hayatın sonuymuş gibi bence ne olursa olsun güler yüzlü rahat olmak lazım ayrıca hiçbir evrak sormadılar sadece abd ye neden gitmek istiyorsunuz, orada nereye gideceksiniz, ne iş yapıyorsunuz, daha önce yurtdışında bulundunuz mu ve hangi ülkelere gittiniz başka birşey sormadılar herkes için hayırlısı olsun
-
Merhaba, gorusme sonrasi vizem onaylandi cevabi aldim ve dun CEAC sitesine girdigimde approved gorunuyordu. Issued olmasini beklerken bugun siteye her girisimde tum bilgilerimi dogru girmeme ragmen "your research did not return any data" uyarisi cikiyor. Neden olmus olabilir acaba daha once benzer durumu yasayan oldu mu? Tesekkur ederim cevaplariniz icin.
-
@aliyo bugün CEAC sisteminde genel bir hata var, düzeltilmesini bekliyoruz.
sizin sürecinizle alakası yok yani.. -
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin.
-
@aliyo evet bende aynı hatayı alıyorum (İstanbul başvuru). Eşim vizesini Ankara!dan almıştı onu kontrol ettim deneme amaçlı çalışıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum