DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@teknomer Bolge olarak EU secmemis olalisiniz, cunku EU bolgesinde 32000 ve ustu kimseDV icin mulakat alamaz.
-
@ozgurcc peki bunu kcc ile current olmadan yapmam mumkunmu oturumum yok hiçbir ülkede yoksa currentımı bekleyecegim kesinlikle bir kaç kişi current beklemen gerekiyor diyor kimisi current olmadanda kcc ile dosya tasıyabılcegimi söylüyor tam olarak net kesin olanı nedir
-
@fahri26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan Merhaba korkunç bi hata yaptım sanırım. İsim yerine soyismini, soyismim yerine ismimi yazmışım translate hatasıyla formu açtırmalı mıyım?
Bu iletiyi okuyun lütfen.
-
@erme11 eğer başka ülkede oturumunuz varsa ve numaranız current değilse kcc ile dosya taşıma telebini kolaylıkla yapabilirsiniz eğer başka ülkelerde oturumunuz yoksa seçtiğiniz ülkelerdeki konsolosluklara mail atabilirsiniz numaranızın current olmasına gerek yok
-
Merhabalar.
CN 22binlerde olanlar icin yorumunuz nedir? Case tasıma sart gibi sanki Ankara'nın performansını göz önünde bulundurduğumuzda.
Case tasımada current olmayı beklemek mi gerekir?
Cevaplarınız icin simdiden tesekkürler, herkese iyi sanslar dilerim c:
-
@sanaldeniz bende farkettim bu durumu geçen sene Ağustos'da 800 lere kadar çıkmış bu ay 200 lerde kaldı çok geride belki süpriz yaparlar dicem ama ankara için çok zor
-
@symbi0te Muhtemelen yanlış anladınız ya da ben yanlış anladım ama benim anladığım @sanaldeniz DV2024 excel verilerinin geçen yıllardaki kadar dolu olmayacağını anlattı ama siz mülakat dağıtımını anladınız :) yanlış anladıysam kusuruma bakmayın lütfen :)
-
@Serapp çok teşekkür ederim yazıyı okumuştum yine bir yerde isim soyisim yanlış yere yazılması ölümcül hatalardan olduğu elenme sebebi olacağını okumuştum panik oldum. Sanırım mülakat maili alınca ds formunu açtırıp bu hatayı düzeltebilirim değil mi? Yapmam gereken bu hatayla mülakat malili beklemek ve açtırıp hataları gidermek öyle değil mi?
-
@Serapp Daha felaket bi hata daha yaptığımı farkettim ilk başvuru esnasında da isim ve soyismimi yanlış girmişim. İsmimin yerine soyismimi, soyismimin yerine ismimi girmişim. Aynı hatayı ds260 formunu doldururkende yapmışım nasıl yapmışım bilmiyorum çıldırmak üzereyim red sebebi olur mu bunlar
-
Merhaba Arkadaşlar ,
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim çok güzel bir forum burası benim bir sorum olacak dosyayı ABD’ye taşırsak süreç ortalama ne kadar sürüyor çünkü süreç içinde çalışmayacağımız için soruyorum .
Teşekkürler
-
@symbi0te Tamamen konsolosluğun takdirinde isterse ayda 5 kere isterse hiç mülakat dağıtmayabilir.
-
@fahri26 hayır olmaz. Mülakat aldiginiz zaman ds formunuzu actirin ve bilgilerinizi değiştirin. Ama mülakat tarihiniz belli olduktan sonra actirin
-
@gubaz53 AOS İçin bu linki okuyun
Eyalet eyalet değişiyor bu süreç -
@fahri26 merhabalar fahri bey, imzanızda 16k gözüküyorsunuz lakin excelde 26k olarak gözüküyorsunuz. hangisinin doğru olduğunu merak ettim.
-
@fahri26 @gucarslan hocam sizinde görüşünüzü alabilir miyim bu yanlışlık kahrediyo beni süre de çok uzun mülakat maili alana içimi kemirir bu durum
-
@fahri26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Daha felaket bi hata daha yaptığımı farkettim ilk başvuru esnasında da isim ve soyismimi yanlış girmişim. İsmimin yerine soyismimi, soyismimin yerine ismimi girmişim. Aynı hatayı ds260 formunu doldururkende yapmışım nasıl yapmışım bilmiyorum çıldırmak üzereyim red sebebi olur mu bunlar
Forumda biraz arasak her şey var aslında :)
Sizin gibi isim yerine soyadını soyadı yerine adını yazan biri daha varmış.
https://yesilkartforum.com/forum/post/350360
Bu iletiyi ve altındaki cevapları okuyun lütfen. -
@Serapp çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım bi nebze de olsa. Çok okuyorum araştırıyorum ama denk gelmemişim gördüğüm iyi oldu sayenizde😊 endişem şu kazanan dogan fahri, ama ismim fahri dogan. Bunu mülakat maili aldığımda ds formunda düzeltirsem düzeltilmiş halini baz alırlar heralde değil mi? Kazanan farklı düzeltilem farklı gibi durumla karşılaşır mıyım acaba bundan korkuyorum teşekkür ederim
-
@Revolter sanırım ben yanlış anladın evet ama 2 türlü de doğru bir sonuç aslında geçen sene bu zamanlarda 700 lere kadar mülakat atılmış tarihlere bakinca
-
@Revolter excel verilerinden bahsediyorum
-
@lumos evet fark edip anında sildim ama benden hızlı davranmışsınız, teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum