Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @henrik Merhabalar bende vet tech olmayı düşünüyorum @busrasacan arkadaşımız gibi ama çalışma iznim yok ancak greencardım olursa sadece yapabilirim diye biliyorum ya da davetiye ile oluyor sanırım yanlışım varsa düzetin

• @Yakup-Turkmen çok haklısınız bende eğer amerika amerika diye çok istiyorsak ve bu mesleği ya da bu meslek alanında benzer bi şey yapmak istiyorsak vet tech okumak ve geliri çok yüksek değil eyalete göre değişir tabi ama çok masraflı olmayan biri için ideal diye düşünüyorum. ben 2 kere greencard çekilişine başvurdum çıkmadı tabiki. Keşke..... olmadı avrupayı özellikle almanya ingiltere denenebilir 😞

• @Sude-Kscog Evet green card yada calisma iznin yoksa yasal olarak calisman mumkun degil.

• Merhaba, California eyaletinde tercihen LA taraflarinda turk veteriner var mi?

• Veteriner hekimim. 20 Ocak öncesinde Amerika'da olacağım. Henüz eyalet seçimi yapmadım. Bu konu ile ilgilenen arkadaşlarım var mıdır ?

Benzer Başlıklar

• 83
  • 3
  • 5
  • 7
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |