Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Veterinerlik

Sağlık Sektörü
25 14 11.1k 15

Benzer Başlıklar

  • Amerika’da Radyoloji Teknikerliği

    Sağlık Sektörü
    5
    0 Oy
    5 İleti
    708 Bakış
    M
    @bedosamka, içinde söyledi: Amerika’da Radyoloji Teknikerliği @siraysessiz ben daha gidemedim. Bende denklik veren kurum veya okul arıyorum. Bir kaç şirkete mail attım ama genelde hemşire arayan yerlere atmışım sanırım. Şirketlere mail atıyorum sadece daha bir şey bulamadım. Sadece 2-3 aylık kursla hemşire yardımcısı veya pharmacy assistant olunabiliyor onu biliyorum. Radyoloji teknikerliği için denklik alınamıyor diye biliyorum. Herhangibi sonuç alabildiniz mi?
  • Amerika'da diyetisyen olarak çalışmak

    Sağlık Sektörü
    3
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    D
    Merhabalar. Ben şu an mevcut olarak Beslenme ve Diyetetik bölümünde okumaktayım. Amerika'da diyetisyen olmak ile ilgili birkaç araştırma yaptım. Sanırım registered dietitian ya da herhangi bir kuruldan geçmeden nutritionist olabiliyorum. Buraya kadar ilerledim fakat benim aklımda birkaç soru var. Ben yapacağım yatırımla orada bir merkez kurmak istiyorum, yanımda birilerini çalıştırmaya ihtiyaç duymadan. Doğru kategori mi bilmiyorum fakat bunu sağlayabilmem için oturum alabiliyor muyum? Ya da doğrudan orada bir işe başlamak için başvurursam orada oturum izni nasıl alabiliyorum? Bu konular hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.
  • Amerika'da Eczacılık yapmak

    Sağlık Sektörü
    8
    1 Oy
    8 İleti
    7k Bakış
    Erkan Can KÖSEE
    Herkese merhaba, Öncelikle bu sene başvuruya katılacak bütün vatandaşlara şans diliyorum. İnternette biraz araştırma yaptım Amerika'da eczacılık yapmak için ancak cevaplarını bulamadığım sorular var aklımda. Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle araştırmam sonrası her eyalet için eczacılık lisansının alınması gerektiğini öğrendim. Ancak bu lisansı almak için başvurum yeterli olacak mı? Diplomam kabul edilir mi, dil bilgim ölçülecek mi ve benim bilmediğim başka değişkenler bulunmakta mı? Bir diğer önemli husus, Amerika'ya yerleşir yerleşmez bu ilgili yerlere başvurumu yapmam sonrasında ortalama ne kadar sürede eczacılık alanında bir iş sahibi olabilirim?
  • Amerika'da Hemşirelik

    Sağlık Sektörü hemsirelik
    163
    7 Oy
    163 İleti
    43k Bakış
    merbejM
    Merhaba, Kardeşim adına bu başlığa ulaşıyorum. Kendisi Türkiye’de Çanakkale Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezunu. İngilizce seviyesi ileri düzeyde olmasına rağmen IELTS veya TOEFL gibi resmi bir sınav skoru bulunmuyor. Ben ABD vatandaşıyım ve New Jersey’de yaşıyorum; şu anda kardeşim ziyaret amaçlı olarak yanımda. Buradaki yaşamı gördükten sonra kariyerine ABD’de devam etmeye karar verdi ancak süreçlerin oldukça uzun ve karmaşık göründüğünü fark ettik. Öncelikle CGFNS üzerinden bir hesap oluşturduk ve tamamlaması gereken adımlar listelendi. Süreç başladıktan sonra okulun diploma ve transkript gibi belgeleri kapalı zarf içinde onaylı şekilde CGFNS’e göndermesi gerekiyor. Ardından EB3 vizesi sürecinin başlamasını bekleyeceğiz gibi görünüyor. Bu aşamaları göz önünde bulundurduğumuzda, genel olarak ne kadar sürebileceği konusunda deneyimlerinizi duymak isteriz. Süreç gerçekten oldukça karışık görünüyor; kendi Green Card ve vatandaşlık sürecimden bile daha karmaşık diyebilirim :) Şimdiden teşekkürler!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum