Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Veterinerlik

Sağlık Sektörü
25 14 11.1k 15

Benzer Başlıklar

• Amerika’da Radyoloji Teknikerliği

Sağlık Sektörü
    5
    0 Oy
    5 İleti
    708 Bakış
    M
    @bedosamka, içinde söyledi: Amerika’da Radyoloji Teknikerliği @siraysessiz ben daha gidemedim. Bende denklik veren kurum veya okul arıyorum. Bir kaç şirkete mail attım ama genelde hemşire arayan yerlere atmışım sanırım. Şirketlere mail atıyorum sadece daha bir şey bulamadım. Sadece 2-3 aylık kursla hemşire yardımcısı veya pharmacy assistant olunabiliyor onu biliyorum. Radyoloji teknikerliği için denklik alınamıyor diye biliyorum. Herhangibi sonuç alabildiniz mi?
  • Amerika'da Özel Ambulans Servisi

Sağlık Sektörü
    5
    1 Oy
    5 İleti
    770 Bakış
    MySeaM
    Ayrica ozel ambulans servisinin acilacagi eyaletteki bu konu ile ilgili yonetmelikleri incelemek gerekiyor. Lisans ve izinleri alabilmek icin. Mesela, Delaware: https://regulations.delaware.gov/AdminCode/title1/700/710.shtml
  • Amerika'da diyetisyen olarak çalışmak

Sağlık Sektörü
    3
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    D
    Merhabalar. Ben şu an mevcut olarak Beslenme ve Diyetetik bölümünde okumaktayım. Amerika'da diyetisyen olmak ile ilgili birkaç araştırma yaptım. Sanırım registered dietitian ya da herhangi bir kuruldan geçmeden nutritionist olabiliyorum. Buraya kadar ilerledim fakat benim aklımda birkaç soru var. Ben yapacağım yatırımla orada bir merkez kurmak istiyorum, yanımda birilerini çalıştırmaya ihtiyaç duymadan. Doğru kategori mi bilmiyorum fakat bunu sağlayabilmem için oturum alabiliyor muyum? Ya da doğrudan orada bir işe başlamak için başvurursam orada oturum izni nasıl alabiliyorum? Bu konular hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.
  • Amerika'da paramedic olmak ?

Sağlık Sektörü
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    G
    @knnrn çok teşekkür ediyorum yardımınız için, gerçekten çok işime yaradı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k