DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ibrahimhalılll Bizde geçirdiğimiz ameliyatlar için hastaneden epikriz raporu alıp götürdük.
-
@efe3535 evet formu güncellemek yani açtırmak anlamına geliyor tabi bu işlemi ‘mülakat aldıktan’ sonra yapın, 1-2 gün içerisinde yogunluklarına bağlı dönmüşlerdi.
-
@Pamuk-0 Formul- A belgesi (Doğum belgesi). Çok dilli bir belge ve Türkiyede, Nufus ve vatandaşlık işlerinden aldık.
-
-
@Pamuk-0
Ayrıca mail adresi var ama ben hiç cevap alamadım :)
[email protected] -
@Nurca teşekkür ederim bilginiz için.
-
@Hope-Breaker 3. Adım için 1 ocağı beklemeniz gerekiyor o tarihe kadar orası DV23 için aktif
-
@Eren-Özpar tebrikler umarım sorunsuz vizenizi alırsınız? Görüşme yeriniz Ankara mı?
-
Bu ileti silindi! -
@Eren-Özpar tebrikler umarım sorunsuz bir şekilde vizenize kavuşursunuz darısı tüm bekleyenlerin başına
-
@kadiruslucan istisnai durumlar olmadıkça genellikle minimum 6 hafta öncesinden mülakat maili alırsınız. Ekim mülakatları için bu sıralar mail gelecektir.
-
@efe3535 boşanma kararınızı yeminli tercüme ettirmelisiniz. çocuğunuz sizinle gelmeyecek olsa bile onu forma eklemelisiniz. vize almayacaksa mülakata katılmaması yeterlidir.
-
@Nurca Çok öğretici bir yazı. Gerçekten çok teşekkür ederim. @Hope-Breaker gibi bende de 3. yöntemde invalid case number diyor. Cut-offf ile ilgili olmadı diye düşünüyorum.
-
@Eren-Özpar, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhabalar,
04 Ekim tarihinde mülakata çağırıldık. Umarım forumdaki bekleyen herkese mülakat tarihi verilir ve herkesin gönlünce olur. 🙏🏻🙏🏻
Hadi Hayırlısı ile alırsınız inşallah. Herşey gönlünüzce olsun.
-
@Eren-Özpar 100 küsur dosya numarası ile gayet hızlı bir mülakat tarihi almışsınız, tebrik ederim.
-
Ayda bir mülakat vererek ilerlemezler inş :smiling_face_with_smiling_eyes: İlk mülakat ilk önce sahibine sonrasında hepimize hayırlı olsun o zaman :clinking_glasses:
-
@Eren-Özpar tebrik ederim ,her sey gonlunuzce olur umarim
-
@Eren-Özpar Tebrikler, umarım güzel bir mali yıl olur herkes için.
Sizden güzel bir Unganlar deneyimi ve sonucu güzel olan bir konsolosluk görüşmesi yazısı bekliyoruz.
-

2023 için mülakat tarihi verilecek mi daha ?
-
@ferhatdemirhan Ferhat bey, kafa karıştıracak bir şey yok size cutoff olmadan dosyasını taşıyan yüzlerce insan sayabilirim. Bunlardan biri de benim… Dosyasını taşıyıp vizelerini alan bir çok arkadaş şu an US’in tadını çıkartıyor…
Siz Ekim itibarı ile arzu ederseniz dosya taşıma talep edebilirsiniz.
Hala “Taşınmaz” diyenler varsa da; ne diyeyim… Bırakın Onlar cutoff olduktan sonra talepte bulunsunlar…
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum