Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

  • ⭐⭐

    @yusufalak Bu başlığın ilk iletisinin 3 numaralı bölümünde Dosya numarasının aktif olmasıyla alakalı detaylı bilgi alabilirsiniz, ayrıca geçen senelerin istatistiği için buyrunuz; EU Bölgesi için son 8 yılın DV dosya numarası takibi .

    Bu veriler aslında sürecin nasıl ilerleyeceğiyle alakalı tek ve asli parametre değil. Mülakata gireceğiniz konsolosluğun performansı da son derece önemli.


  • tüm 2024 talihlerine ilk bülten hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bi yıl olur biizm için daha önceki senelerde yaşanan aksıklılar yaşanmaz.


  • @hsn-kartal aynen çok kişi var forumdan haberi olmayan demek bu.

  • ⭐⭐

    @Revolter, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @yusufalak Bu başlığın ilk iletisinin 3 numaralı bölümünde Dosya numarasının aktif olmasıyla alakalı detaylı bilgi alabilirsiniz, ayrıca geçen senelerin istatistiği için buyrunuz; EU Bölgesi için son 8 yılın DV dosya numarası takibi .

    Bu veriler aslında sürecin nasıl ilerleyeceğiyle alakalı tek ve asli parametre değil. Mülakata gireceğiniz konsolosluğun performansı da son derece önemli.

    Evet bende kişisel yorumları merak etmiştim. Geçen senelere nazar bu sene kapıyı 4500 den actılar. Tek parametre bu değil tabikide ama sanki biraz daha yavaş ilerleyecek gbi duruyor. Siz ne dersiniz?


  • @yusufalak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Revolter, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @yusufalak Bu başlığın ilk iletisinin 3 numaralı bölümünde Dosya numarasının aktif olmasıyla alakalı detaylı bilgi alabilirsiniz, ayrıca geçen senelerin istatistiği için buyrunuz; EU Bölgesi için son 8 yılın DV dosya numarası takibi .

    Bu veriler aslında sürecin nasıl ilerleyeceğiyle alakalı tek ve asli parametre değil. Mülakata gireceğiniz konsolosluğun performansı da son derece önemli.

    Evet bende kişisel yorumları merak etmiştim. Geçen senelere nazar bu sene kapıyı 4500 den actılar. Tek parametre bu değil tabikide ama sanki biraz daha yavaş ilerleyecek gbi duruyor. Siz ne dersiniz?

    Banada öyle geldi

  • ⭐⭐

    @hsn-kartal Belki de kazandığını bile bilmeyen birçok kişi vardır. Çünkü ben seneler öncesinden bile biliyordum bu forumu. Googlelayan kişilerin ilk yada bilemediniz ilk beş deneme sonrasında ulaşabileceği bir site burası bence. Pasaport zorunluluğu olmadan başvurular olduğu için bir şekilde şansını denemek için başvurup sonucuna bile bakmayanlar yada kazanıp iş ciddiye binince kafasında göçmenlik üzerine bazı şeyleri netleştiremediği için süreci devam ettirmeyecek olanlar geçen seneye nazaran çoğunluktadır diye düşünüyorum. Çünkü geçmiş 3-5 senede pasaport zorunluluğu olduğu için ciddi anlamda gitmek istemeyenlerin sürece bile başlamadığı doğal olarak kazananların bilinçli kazanan olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu siteyi bulamamış olmaları ya da excelden haberlerinin olmaması geçen sene ile bu sene arasında bu kadar büyük farklar oluşturması bana yanlış geliyor.Tabi bunların hepsi birer varsayım, külliyen de yanılıyor olabilirim sadece kendi düşüncelerim bunlar.


  • @Revolter dediğiniz gibi olduğunu varsayarsak bu kişiler eğer ds 260 formunu doldurmadiysa lehimize, yok doldurdularsa aleyhimize


  • Cut off olmadan kcc aracılığıyla değil,direk ilgili konsoloslukla iletişime geçip dosya taşıyabilen oldu mu? Büyük ihtimalle olumsuz ama sormam lazımdı.


  • @yusufalak yani adminler sayılarla 2024 başlığında yorumlarını ieleticeklerdir. Ama geçen yil 5700 ile başlamasına rağmen berbat bi yıl.oldu .

  • ⭐⭐

    @hsn-kartal Maillerimizi hazırlayalım şimdiden :) dışarıda kalanlara kapılarını açan konsolosluklar umarım olur, yoksa geçen seneden daha beter bir sene de olabilir. Her ihtimale hazır olmak lazım sizin sıranız da benim sıram da 23 yılı ankara için hüsranla sonuçlandı.

  • ⭐⭐

    @yusufalak Aslında ilk 1-2 bilemediniz 3 ay mülakatları dağıttıklarında nasıl ilerleyeceğini öngörebiliriz bu forum haricinde excel haricinde süreci dışarıdan ne kadar kişi takip ediyor ds260 formalarını ne zaman gönderdiler çok etkili olacak. Şahsi fikrimi sorarsanız ben olumlu bakmak istiyorum olumlu olacak gibi hissediyorum ama hissetiklerim hiçbir rasyonel zemine oturmuyor da olabilir :)


  • @Revolter bu cn malasef hepimizde Bi karamsarlık var ama umudumuzu yitirmek yok geçen yıl insanların birbirine desteği cok güzeldi çok insna birbirine yardım.ederek mülakat aldı. Bu senede aynı dayanışmayı 2024 talihlleri olarak gösteririz umarım. Herkesin birbirine bilgilendirdirdigi yardımcı olduğu bir yıl olur. Geçen yıl çok kahraman arkadaşlar var dosya taşımada yol gösterici

  • ⭐⭐

    @mrt-gkce Bu forumu olabildiğince aktif kullanmak süreci takip etmek birbirimize sorular sorabilmemiz elzem bence ayrıca yöneticilerimiz vakitleri el verirse bu süreç için inatçı olanlara yol gösterebilirse değerli tecrübelerden faydalanabilmek hepimiz için en kıymetlisi olacaktır. Önceki deneyimleri okuyunca 23 senesinde talihliler gerek başka ülkelerde gerek bu forumda çok güzel şekilde birbirlerine destek olmuş inşallah bu sene de böyle olur :)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    DV2024'un ilk bülteni hayırlı olsun!
    bülten ve istatistiki bilgiler için lütfen

    Sayılarla DV2024 başlığını takip edip, bülten ile ilgili yorumlarınızı o başlıkta yapmaya gayret gösterin.

    herkese sorunsuz bir mali yıl diliyorum.


  • @yusufalak hangi numaraların aktif olacağına ankara konsolosluğu karar vermediği için bu verinin ankara'nın çalışma hızı ile ilgili herhangi bir öngörü yapmaya elverişli olduğunu düşünmüyorum şahsen. sonuçta EU bölgesi için 4500 cut-off kararı tüm konsoloslukları bağlayacak şekilde tek bir merkezden verildi.

    mesela 2023 için konuşursak cut-off şu an 32000 ama ankara henüz 15binlere mülakat veriyor, başka konsolosluklardan 30000 CN olup vizesini alanlar var.


  • Moralimiz dip yaptı resmen, cuteoff numaralarını daha yüksek aciklasalarda bir an önce sıramiz gelse dosya taşımak için çabalasak


  • @ozkan-akbulut keşke


  • @yusufalak Maalesef Ankara özelinde kesin şöyle olur diye öngörebileceğimiz bir durum değil bu. Her ay 20şer talihliye de mülakat dağıtabilirler, 200er de. Ankara DV2023 sürecinde talihlileri çok bekletti, üzdü, hayal kırıklığına uğrattı. Aklınızdan çıkarmamanız gereken tek şey Ankara’ya güvenmeyip kendinize alternatif yaratmanız gerektiği.


  • Yeni visa bülten hayırlı olsun :)
    Artık ekimde ilk 4500CN mülakat alabilirler inşallah alırlarda.


  • @ozkan-akbulut, içinde söyledi: Sayılarla DV2024

    Moralimiz dip yaptı resmen, cuteoff numaralarını daha yüksek aciklasalarda bir an önce sıramiz gelse dosya taşımak için çabalasak

    Moralinizi bozmayın. Son 8 yılın DV Bültenlerini incelerseniz eğer bazı aylarda cut-offun aynı kaldığını göreceksiniz. İlk açıklanan rakam yüksek olursa ertesi ay aynı kalabiliyor.


Benzer Başlıklar

  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • Green card onay numara hatası

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • 17 Oy
    8k İleti
    921k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 28 Oy
    3k İleti
    773k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum