Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar greencard sürecinde texas eyaletinde austin ve houston dan cok bahsediliyor peki Dallas hakkında neler biliyoruz ?
    Dallas bana en iyi secenek gibi geliyor amazonun dallasta olması büyük bir artı Bilişim sektörü ve saglık sekrötü iyi durumda bildigim kadarıyla iyi iş imkanları da cok

    Dallas, Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinin, en büyük ve en gelişmiş şehirlerinden biridir. Şehir merkezi nazara alındığından Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük 4. şehri olma özelliğini taşıyan Dallas, ayrıca dünyanın en büyük havalimanına sahip şehri olarak da tarihe geçmiştir. Texas’ın, Houston ve San Antonio şehirlerinden sonra en büyük şehri olan Dallas, aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nin de en büyük ilk 10 şehrinden biridir.Şehir bir çöl ortasına kurulmuştur ve adeta çöle yeniden hayat verilmiştir.

    Şehirde, bu anlamda çiftçilik dışında, bankacılık, reklam, telekominikasyon, bilgisayar teknolojileri, enerji, sağlık gibi alanlar da oldukça gelmiş ve yeni nesil Dallaslılara alternatif oluşturmuştur. Ayrıca şehrin altyapısı da oldukça gelişmiş olup, devasa otoyollarla otobanlara bağlantılar sağlanmıştır. Şehrin iklimi oldukça sıcaktır. Özellikle yazın, 45C’lere çıkan sıcaklık değerleri, yaşamı olumsuz etkilese de şehrin neredeyse her binasında klimalar söz konusu olduğundan bu sıcaklık içeride pek de etki doğurmamaktadır. Kışın ise, yoğun yağış almayan bölge -5 ila -10 derece arasında değişen bir sıcaklığa sahip olmaktadır. Ancak yağışın görüldüğü sezonlarda neredeyse merkez hariç bütün Dallas, karlar altında kalmaktadır.
    Şehre ulaşmak karadan ve havadan mümkündür. Amerika Birleşik Devletleri’nin Orta kısmında ve güneyinde kalan Dallas, Fortworth’te yer alan dünyaca ünlü havalimanı ile de meşhurdur. Bu havalimanı dünyanın en işlek havalimanlarından biridir. Havalimanı aynı zamanda dünyanın yüzölçümüne göre en büyük havalimanı olarak da kayıtlara geçmiştir. Yılda yaklaşık olarak 3 milyon turistin ziyaret ettiği Dallas bu alanda Amerika Birleşik Devletleri’nin en çok turist çeken il 15 şehri arasına girmeyi başarmıştır.

    bence degerlendirilmeli 🙂


  • Kazanırsam benim ilk tercihim dallas olacaktır. Büyük amazon depolarının etkisinden dolayı hareketli bir şehir olduğunu düşünüyorum.


  • @joltun Eyalet seçimi benim içinde tam kaos bakıp duruyorum yaşamı uygun olan bütün eyaletleri kafamda deli sorular 🙂 Bu arada araştırma çok başarılı olmuş eline sağlık teşekkürler. Aslında Houstun düşünüyorum ama kafamı karıştırdın ne yalan söyleyeyim 🙂


  • karar verme aşaması vize alındıktan sonra daha netleştirmek gerekli.çekilişi kazanıp vize alma süresi oldukça uzun bir süre .amozon flex uber gibi işler için vize alındıktan sonra son durum araştırılıp karar verilmeli.göçmenleri az tercih ettiği iş bulmanın daha kolay olduğu şehirleri araştırmak lazım


  • @birumut Mantıklı ama ben çıkmadan önümdeki bütün seçeneklere çıkacak gibi bakmak taraftarıyım iş eyalet bunlar önemli GC çıkarsa birden o panikle doğru düşünmek zor olacaktır diye düşünüyorum kendim için 🙂 en azından


  • @barış amacım kafanızı karıstırmak degildi 🙂 ilk etapta benimde dusuncem houston yada austin di fakat dallas hakkında biraz arastırma yapınca daha makul geldi dedigim gibi amazonun depolarının orada olması cok büyük artı büyük bir firma oldugu icin sürekli paket dagıtımı icin eleman aranmakta amazon flex den bahsetmiyorum bu arada tam zamanlı calısmaktan bahsediyorum ssn cıktıktan sonra bide ehliyet alınca ise alınmaman icin sebep yok gibi iş rahat sabah gidip teslimat yapacagın arabayı alıp dagıtıma cıkıyorsun saatlik ücreti $16.50 bu arada aracı sen yüklemiyorsun arac yüklenmis bir sekilde seni beklemekte ben houston u düsünürken uber doordash vs gibi seyleri yaparım bir is bulana kadar diye dusunuyordum ama nasıl bir yerde calısırım ne yaparım tam zamanlı bilmiyordum simdi gc cıkarsa bir yolum var gittigimde ssn ve ehliyet surecleri tamamlana kadar doordash vs yapabilirim ssn ve ehliyet isini halledince amazona basvurmak bana cok mantıklı ve makul geliyor. bu arada rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) herkez hakkında hayırlısı ne ise o olsun


  • @mrfirat bende katılıyorum amazon büyük artı


  • @joltun Bu konu hakkında youtube de Emrah Ateş var çok güzel videolar çekmiş kendisi amazon olayı hakkında.
    Ben Ankara da yaşıyorum yazı ayrı bir dert kışı ayrı bu seferde Antalya vari denizi olan girilip girilmemesi önemli değil ( biraz balık sevdam varda 🙂 Denizi olan sıcak bir eyalet çok güzel olur aslında ama iş çok önemli gidince özellikle İngilizce çözülene kadar bir işte çalışmak lazım bu yüzden amazon çok önemli olduğu bir gerçek. Ailemide eyalet eyalet gezdirmek istemiyorum biraz burada biraz şurada gibi değilde en azından bir 4-5 sene sabit kalacağım bir yer olması açısından bakıyorum. Her şeyden önemli iş çok önemli bütün tercihlerin önüne geçiyor iyi karar vermek lazım..

    Ben bu yönde eyalet paylaşımları ve araştırmaları yapan arkadaşlardan daha fazla paylaşımlar bekliyorum herkes için çok yararlı olduğunun kanısındayım tekrar teşekkürler..


  • @joltun bende sizin gibi düşünüyorum. amazon flexin önü açık değil ama amazonda kadroda çalışmanın önü açık. doğru düzgün işinizi yaptığınızda o saatlik ücret yükselecektir büyük ihtimal.. bende aynı sizin durumunuzdayım.. houston kafamda vardı ama dallas 1-0 önce başlatır oraya adaptasyon sürecini.. bakarsınız 2020 de çıkarda birlikte gideriz 🙂 valla şaka bi yana gc çıkmasına çok ihtiycımız var.. 3 yıldır işsizim ve artık cidden önümüzü hiç göremiyoruz burada.. bakalım hayırlısı..


  • @smyael şans hayırlısı allah herkezin gönlüne göre versin ne diyim 🙂


  • @barış gayet haklısınız ailede isin icinde var ise arastırma yapmak tabiki iyidir hayırlısı olsun hepimiz icin 🙂


  • @barış dallas ta pool party çok boşver denizi 🙂 amerikada denize girilmez shark dolu heryer göldede balık tutarsın 🙂


  • Dallas ın çevre semtlerindede kiralar çok uygun 2+1 700 $ dan başlıyor


  • @mrfirat Texas,Dallas içinde söyledi:

    @barış dallas ta pool party çok boşver denizi 🙂 amerikada denize girilmez shark dolu heryer göldede balık tutarsın 🙂

    Sayın @mrfirat Timsahlara yem olmayalım balık tutacağız derken 🙂


  • Dallas benimde aklımı çeliyor son yaptığım araştırmalardan sonra.
    fakat nedense hep Houston ağırlıklı bilgiler var. Bilgi konusunda bir tek Emrah Ateş isimli arkadaştan yardım alabiliyorum.
    Dallas hakkında yeni ve güncel bilgiler gelse daha iyi olur sanki.
    teşekkürler bu arada açıklamalar güzel.


  • alt metni

    Vikipedi, özgür ansiklopedi
    Dallas, ABD'nin dördüncü en kalabalık nüfuslu metropolitan alanının en büyük şehri olup, Teksas eyâletinde yer almaktadır. Şehir nüfus bakımından ABD'nin en büyük dokuzuncu, Teksas'ın ise Houston ve San Antonio'dan sonra üçüncü en büyük şehridir. Şehir, tarihi boyunca petrol ve pamuk sanayisi ile çok sayıdaki demir yolu hattının geçtiği bir yerde olması sebebiyle öne çıkmıştır. 2010 yılı ABD Nüfus Sayımı'na göre Dallas'ın nüfusu 1,197,816 kişidir. ABD Sayım Bürosu'nun 2014 verilerine göre ise şehrin nüfusu 1,281,047 kişiye yükselmiştir.

    Şehir, 1 Temmuz 2014 itibarıyla 6,954,330 nüfusa sahip olan 12 county'lik Dallas–Fort Worth–Arlington metropolitan alanının ekonomik merkezi durumundadır. Bu alan 1 Temmuz 2013 - 1 Temmuz 2014 dönemi arasında gerçekleştirdiği 131,000 kişilik artışla Houston–The Woodlands–Sugar Land metropolitan alanından sonra ülkenin en çok büyüyen ikinci metropolitan alanıdır. Şehrin ekonomisi ağırlıklı olarak bankacılık, ticaret, telekomünikasyon, bilgisayar teknolojileri, enerji, sağlık, tıbbi araştırmalar, ulaşım ve lojistiğe dayanır. Dallas, aralarında AT&T, Texas Instruments, Dean Foods, Southwest Airlines gibi Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin genel merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır.

    alt metni Dallas'ın panoramik görünümü. Telif hakkı tarihi olarak 30 Ağustos 1912 gösterilmektedir, fotoğraf da muhtemelen aynı yıl çekilmiştir.

    Binlerce yıl çeşitli kültürlerin hükmettiği Dallas, 1819’da İngiliz-İspanyol anlaşmasından sonra İspanyollara bırakıldı. 1836’da Teksas’ın bağımsızlığını elde etmesinden sonra Teksas’ın sınırları içinde kaldı. 1839’da John Neely Bryan adlı tüccarın bölgeyi haritalaması sonucunda ilk yerleşimler başladı. 1845’de Teksas’ın Amerika’ya dahil olmasıyla Dallas County kurulmuş oldu.

    .19. yüzyılın sonlarına doğru şehre demiryollarının inşa edilmesiyle birlikte ekonomi ve ticaret şehri haline geldi. 20. yüzyılda ise petrol bulundu ve nüfus akımları başladı. Dizisinde kullanılan Southfork Ranch Çiftliği günümüzde müze haline getirilmiştir.

    Şehir, kovboylarıyla ünlü, Amerika’nın 9. en büyük şehridir. Beyzbol ve NBA yıldızlarını sokaklarında görebilirsiniz. Spor konusunda çok gelişmiş olan şehirde Dallas Cowboys ve Texas Rangers takımlarının yanında Dallas Mavericks NBA ve Dallas Starts hokey takımları bulunur.

    DALLAS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER
    Harikalar diyarı şehir, kovboylarıyla ve anne babalarımızın hatırladığı dizisiyle ün yapmış bir şehirdir. Şehir düzenli olmasıyla dikkat çekmektedir. Gelelim Dallas hakkında bilmeniz gerekenlere;

    1. J.R, Sue Ellen, Bobby ve Pamela’lı dizisini orta yaş grubundan hatırlamayan yoktur. Dizinin çekildiği çiftlik günümüzde ziyarete açıktır. Burada dizide kullanılan dekorlardan kostümlere herşeyi bulabilirsiniz.

    2. Kuzey Amerika’da yaşamış Meksikalılar kovboyların gerçek atalarıdır. İspanyol göçmenler bu kültürü Amerika’ya geçirmiştir. Bu güzide şehir de bu geleneğin hala sürdüğü ender yerlerdendir.

    3. American Airlines gibi birçok şirketin merkezi bu şehirde bulunduğundan iş arayan insanları kendine çekmektedir. İşçi akımı bu şehrin nüfusunu artıran ana etmenlerdendir.

    4. Havayolu şirketlerinin de ana ofisleri buradadır çünkü ülkenin doğusu ve batısına hemen hemen aynı uzaklıktadır. Merkez konumda bulunan şehir, birçok logistic firmasına da ev sahipliği yapar.

    5. Büyük işçi göçlerinin bir başka ana sebebi bölgede bulunan petrol ve demiryolu inşaatının yapılmasıdır.

    6. Amerikan başkanı J F Kennedy’nin bu şehirde suikasta kurban gittiğini ve ateşin açıldığı binanın ülkenin en büyük müzelerinden birine dönüştürüldüğünü biliyor muydunuz?

    7. Şehirde yapılacak bir diğer aktivite de Medieval times şatosunu ziyaret etmek ve ortaçağ tarihini yeniden yaşamaktır. White Rock Gölü ise bir diğer uğranması gerekilen yerdir.

    8. Koşu ayakkabılarınızı yanınızda götürün çünkü şehir maratonu sizleri beklemektedir.

    Dallas Gezilecek Yerler

    Dallas Arboretum’u ve Botanik Bahçesi
    alt metni
    Dallas Botanik bahçesi gelenlerin beğenisini kazanan bir yer. Bahçede her yıl Dallas Botanik Bahçesi Çiçekler açıyor ve Sonbahar Festivali isminde festivaller düzenleniyor. Her yıl düzenlenen festivallerde 500.000 adet lale ve 3.000 adet açelya dikilmektedir. Dallasa gelip bu canlı bahçeyi görmeden gitmeyin.

    Dallas Sanat Müzesi ( Dallas Museum of Art )
    alt metni
    Şehrin Sanat sokağımda bulunan bu müze 24.000 esere ev sahipliği yapmaktadır. Müzede Roma, Mısır ve Yunanlılara ait eserlere rastlayabilirsiniz. Müzede 16. ve 19. yüzyıllara ait eserlerde yer almaktadır. Müze Pazartesi günleri kapalıdır. Ancak diğer günler sabah 11:00 ile akşam üstü 17:00 saatleri arası ziyarete açıktır. Müzeye giriş ücretsiz olmaktadır. Bazı günler müzede özel sergiler düzenlenmektedir. Bu günlerde de müzeye girmek için belli başlı bir ücret ödemeniz gerekecektir.

    Dallas Hayvanat Bahçesi
    alt metni
    Hayvanat Bahçesinde 2.000′ den fazla egzotik hayvan bulunmaktadır. Şehir merkezine ise 4 km uzaklıkta olan bu yer ziyaretçi akınına uğramaktadır. Hayvanları izlerken yemek yiyebilir, ata binebilir, keçileri sevebilirsiniz.

    Sounthfork Çiftliği
    alt metni
    Çok ünlü dizi olan Dallas bu çiftlikte çekilmiştir. Bu çiftliği merak edenler Şükran ve Noel günleri ziyarete gelmektedirler.

    DALLAS’A NE ZAMAN GİDİLİR?
    Yıl boyunca çok sıcak bir iklime sahip olan şehirde, az da olsa soğuk günler de vardır. İlkbahar ve sonbahar ayları en ideal olanlarıdır. Bu sezonda beysbol da oynanır böylece bu spor aktivitelerinden de yararlanırsınız. Orman yürüyüşleri de bu mevsimlerin vaz geçilmezidir. Yaz ayları ise çok sıcaktır. Ama buna rağmen şehir konserler, spor etkinlikleri ve festivallerle serinler.

    DALLAS Ulaşım

    Dallas’a gitmek için yaygın şekilde havayolu kullanılır. Dallas Logan Uluslararası Havaalanı dünyanın çok sayıda şehrinden ziyaretçi alan bu şehre ulaşım imkânı sağlar. Şehirde ulaşım ağı oldukça gelişmiş olduğundan kalabalık seyahat dönemlerine rastlayabilirsiniz. Türkiye’den kente gidecekler için anlaşmalı havayolu firmaları size yardımcı olacaktır. Bunun yanında trafiği olan havaalanına iniş yaptıktan sonra konaklama yerine ulaşmak için farklı ulaşım araçlarını tercih edebilirsiniz. Dart otobüs, taksi, metro ve özel araçlarla ulaşım sağlayabilirsiniz. Şehre yaklaşık 1 saat süren ve araca göre de değişen bir zamanlamayla ulaşabilir ve tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Vaktiniz değerliyse hızlı ulaşım için taksi seçeneği idealdir. Gün içerisinde Dallas şehir gezisi yapmak için Dart otobüs ve trenleri kullanabilirsiniz. Zira en yaygın ulaşım araçları budur. Daha rahat bir seyahat geçirmek için kalacağınız yeri merkezi yerlerden ve gezi alanlarından seçebilirsiniz. Ulaşımınızın kolay olması size zaman kazandırır ve daha fazla yer görme şansınız olur.

    DALLAS’TA NEREDE KALMALI?
    Dallas’ta kalacak yer açısından birçok farklı seçenek bulunur. Oteller, pansiyon ve apart oteller farklı hizmet koşulları ve fiyatlarla seyahat severler ile buluşur. Hizmet standardı bakımından oldukça lüks konaklamalar olduğu gibi uygun fiyata pansiyon ve apartlar da bulunuyor. Dallas’ta otel fiyatları kişi sayısına, konfor ve alınan hizmete göre ortama bir fiyat çıkıyor. Dallas’a geldiğinizde önceden seçenekleri araştırmanız seyahat sırasında size artı sağlar. Kentte bazı konaklama seçenekleri şunlardır; Hotel Lawrence, Hotel Zaza Dallas, Four Seoson Resort Dallas, bazı konaklama yerlerindendir.

    Uptown ve Downtown kalacak yer olarak en uygun yerlerdir. Buradan yürüyerek restoranlara, barlara ve mağazalara ulaşabilirsiniz. Ücretsiz tramvayı kullanabilirsiniz. Renaissance,Belmont Hotel, Americas Best Value Inn, Apple Inn, Knox Henderson by Execustay ve Le Meridien Dallas kalabileceğiniz bazı otellerdir. Ayrıca bira severseniz Old Monk ve Liberte Bar’da binden fazla çeşit sizleri beklemektedir. Müzik eşliğinde eğlenmek isterseniz ise Library bar tam size göredir.


  • DALLAS’TA ALIŞVERİŞ
    alt metni
    Şehir yıl boyunca alışveriş sevenlerin uğrak yeri olmaktadır. Gerek kapalı gerekse açık alışveriş alanlarıyla her yaştan insana hitap etmektedir. West Village Dallas uptown bölgesinde açık alanda kurulmuş bir alışveriş merkezidir. Highland Park Village ise birçok markaya ev sahipliği yapmaktadır. Grapevine Mills ise bir başka alışveriş merkezidir. Çocuklarınız ise bu alışveriş merkezinde bulunan legoland ile eğlenerek öğrenecelerdir.Dallas alışveriş merkezleri ve hediyelik eşyalar konusunda ziyaretçilere çok sayıda seçenek sunar. Amerika’nın kendine özgü alışveriş stillerini taşıyan kentte ister kendiniz için ister sevdiklerinize değişik ürünler alabilirsiniz. Bunun için çok sayıda merkez ve cadde mağazası yer alır. Dallas’ta alışveriş yapabileceğiniz çok yer olsa da, Stockyard hediyelik eşya mağazaları ve çok sayıda art galerileri ile ön plana çıkıyor. Bishop Arts District bölgesindeki ünlü marka ve mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz. Bunların dışında NorthPark Mall, Galleria in North Dallas, Neiman Marcus en popüler merkezlerden bazıları. Alışveriş merkezlerinde düzenlenen indirim zamanlarını takip ederek markaları çok uygun fiyata alabilirsiniz. Hem bu sizin için son derece güzel bir hediye koleksiyonu olacaktır.

    Dallas Yemekleri
    Dallas restoranları Amerikan mutfağı etkisinde kuşkusuz. Fastfood ve deniz ürünleri ağırlıklı olarak tercih ediliyor. Ama bunlarla sınırlı değil elbette. Şehirde çok sayıda değişik ülke lezzetlerini de bulmak mümkün. Başka kültürel tatlar kendi ülke yemeklerinden vazgeçemeyenler için iyi bir alternatif. Amerikan beslenme tarzını yansıtan fastfood yiyeceklerinden tüketmek isteyenler için sayısız zincir mağaza bulmak mümkün. Deniz ürünleri tercih edenler için balık ve ıstakoz çeşitlerini tadabilirsiniz. Bahçesiyle dikkat çeken Marie Gabrielle Restaurant, özel sunumlarıyla G Texas Custom Catering, et yemekleriyle Y.O. Ranch Steakhouse yeme içme mekanları arasında yer alıyor. Steakhouse ve barbekü sevenler için çok sayıda seçenek mevcut.

    alt metni
    Spring Creek
    Spring Creek ismi ile masanıza gelen oldukça sevilen bir börektir. Bu börek Meksika lezzetlerinin vazgeçilmesi olmaktadır. Dallas’ da Meksika mutfağını tam anlamıyla size yansıtacak 15 restoran bulunduğunu söyleyebiliriz.

    Beef Brisket
    Barbekü sosları ile yapılan bu yemek bir tavuk eti olmaktadır. Barbekü biftekleri de Dallas mutfağının sevilen lezzetleri arasında yerini alır.

    Sığır Eti
    Sığır eti ve diğer et çeşitleri yemeklerde sık kullanılmaktadır. İnsanlar bu lezzetleri çok sevdiklerini belirterek vejetaryenlere açık kapı bırakmadıklarını da bir nebze belirtiyorlar. Eğer vejetaryenseniz Dallas’ ta size göre çok yemek çeşidine rastlayamayabilirsiniz. Ancak tabi ki sebze yemekleri restoranlarda bulunmaktadır.

    Chicken- Fried Steak
    Kızartılmış bir tavuğun gravy sosu ile bütünleştirildiğinde ortaya çıkan muazzam lezzet Dallas’ ın beğenilen yemekleri içerisinde.

    Shrimp & Grits
    Karides yemeğinin peynir ve pastırma ile hazırlanması ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor. Karides yemeği çok sevenlerdenseniz bu lezzet hoşunuza gidecek.

    Lobster Fajitas
    Lobster fajitas yemeği Istakozla yapılan bir yemektir. Bu yemek görüntüsü ile iştahınızı kabartacak.

    Tom Kha Gai
    Dallas’ta Asya esintilerini görmek isteyenlere bu yemeği tatmalarını söyleyebiliriz. Bu yemek Tayland’ın geleneksel yemeklerinden olmaktadır. Meksika ve Tayland yemeklerine Dallas mutfağında çok rastlayacağınızdan bahsetmiştik.

    Street Tacos
    Street Tacos yemeğine Meksika’ da gördükten sonra Dallas restoranlarında da tadabilirsiniz.

    Enchiladas
    İçi kıymalı olan, fırında pişen bu lezzet akşam yemeklerinin vazgeçilmesi olmaktadır.

    Pork Belly Poutine
    Sosislerin patates kızartması ile birleştirildiği ortaya çıkan lezzetin ismi Pork Belly Pountine olmakta. İyi bir atıştırmalık olan bu yemeği tadabilirsiniz.

    Dallas Gece Hayatı ve Eğlence

    alt metni
    Dallas gece hayatı çok renkli ve hareketlidir. Akşam hava kararınca kendinizi gecenin akışına bırakın ve eşsiz bir tatil yaşayın. Dallas gece kulüpleri ve barlarda rock, caz, blues veya kendi zevkinize göre değişik türde dinleyebileceğiniz müzik yapan çok sayıda seçenek mevcut. Bar ve gece kulüplerinden bazıları ise şöyledir; Library Bar, Old Monk, Deep Ellum popüler olanlardan birkaçı.


  • Dallas Türk Konsolosluk bilgisi
    Dallas'a en yakın Türk Konsolosluğu Houston şehrinde bulunmaktadır.

    Houston Konsolosluğu

    Sorumlu Olduğu Eyaletler: Arkansas, Alabama, Louisiana, Mississippi, New Mexico, Oklahoma, Tennessee ve Teksas

    Kişisel Başvuru Saatleri: 9:00-12:00
    Günlük Çalışma Saatleri: 09:00 - 16:00 Pazartesi - Cuma

    Adres: 1990 Post Oak Boulevard Suite 1300, Houston, Texas 77056-3813 U.S.A
    Telefon: +1 713-622-5849, +1 713-622-03224, +1 713-622-3205, +1 713-622-3276
    Fax: +713-623-6639
    E-mail: [email protected]
    Web Sitesi: http://houston.bk.mfa.gov.tr/Mission

    Dallas Önemli telefonlar

    • Acil yardım : 911
    • Yangın : 911
    • Polis :911

    Dallas Resmi Tatiller

    • Yeni yıl (1 Ocak)
    • Anma Günü (Mart Ayının Son pazartesi)
    • Şükran Günü (Kasımın dördüncü perşembesi)
    • Noel (25 Aralık)

  • @onerolmez Texas,Dallas içinde söyledi:

    Dallas benimde aklımı çeliyor son yaptığım araştırmalardan sonra.
    fakat nedense hep Houston ağırlıklı bilgiler var. Bilgi konusunda bir tek Emrah Ateş isimli arkadaştan yardım alabiliyorum.
    Dallas hakkında yeni ve güncel bilgiler gelse daha iyi olur sanki.
    teşekkürler bu arada açıklamalar güzel.

    Şimdilik bulabildiğim bilği kaynakları bunlar mümkün olduğunca güncelleme yaparım


  • @onerolmez Sana katılıyorum dallas ağır basıyor amazonun iş imkanları cazip hale getiriyor ilk etapta başlangıç için bence iyi bir seçenek


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum