@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.







Halen devam ediyoruz gezmelere. Miami ve Orlando yu gezdik. Şimdi New York tayız, 2 gün sonra Boston a gidiyoruz sonrasında dönüyoruz . New york bunalttı bizi gerçekten, şehir insanı yoruyor kalabalık ve kirli sokaklar. Orlando çok güzeldi. yeşil alanları, geniş yolları ve park alanları ile. Eşim ehliyeti yeni almıştı Orlando da rahatlıkla araba sürebildi, gerçekten yolları hem çok güzel hem de insanlar kurallara uyuyor genelde ve sabırsız değiller. Beğendik genel olarak. Aslında yerleşmek için Maryland vardı kafamızda ama oraları gezmeye fırsatımız olmadı bu sefer, başka bir zamana artık.



