Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @mehmetizmirli Tebrikler mehmet bey , Yeni hayatınızda şans sizinle olsun. Bir süredir deneyimleri okuyorum fakat yoğunluktan tebrik mesajlarını biraz ihmal ettim bu vesile ile vizesine kavuşan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

• @achillesoag teşekkürler hersey için emekleriniz çok hakkınız ödenmez sizinde🙏😊

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

@KERTMEYENKELE hayır adamlar kendi ülkesinde sizin o dönemde attığınız adımları biliyor zaten dert etmeyin 😄

banada öyle geldi :grinning_face: ama insan son ay AP ye kalmamak için yine de her şeyden emin olmak istiyor :grinning_face_with_sweat:

• @mehmetizmirli Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Mülakat deneyimini aşmış tam kapsamlı bir honkong bilgi rehberi olmuş resmen. Daha sonra gidecek arkadaşlar için çok değerli bilgiler vermişsiniz.

• @ekorkut Ne güzel bi mülakat olmuş sizin için umarım bundan sonrası da hep böyle geçer. tebrikler yeni hayatınızda başarılar diliyorum.

• @mehmetizmirli Gelecek sene HongKong’da mülakata girecekler için aydınlatıcı bir deneyim olmuş. Yeni hayatınızda başarılar✋🏻

• @mehmetizmirli Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Hayatınızın yeni dönemi şans ve kolaylık getirsin.

• @mehmetizmirli tebrikler Mehmet Bey, umarım bundan sonraki süreç daha kolay ve güzel olur siz ve aileniz için. Yeni hayatınızda başarılar🙏🏻☺️

• @mehmetizmirli Vizeniz hayırlı olsun.. Yeni hayatınız size mutluluk getirsin inşallah :)

• @ozgurcc yaşadığınız onca zorluklara rağmen yılmamanız muazzam bir başarı hikayesi ve müthiş bir deneyim olmuş. Mülakat süreci ile ilgili desteğiniz için de çok teşekkür ederim size. Umarım bundan sonraki hayatınızda her şey çok daha güzel olur sizin için. Yolunuz bahtınız açık olsun Özgür Bey☺️🙏🏻

• @cerkezkizi09 Tebrikler gökçe hanım hayırlı olsun vizeniz grupta verdiğiniz tüm bilgiler paylaşımlar için çok teşekkür ederiz hakkınız çok yeni ülkeniz de ABD hayatında başarılar dilerim yolunuz açık olsun inşallah 🙏

• @bozyuruk teşekkürler gidecek olanlar için kolaylık olsun tekrardan bu yolda yürürken yollarina ışık olsun🙏😊 ve bizlere bilgi paylaşımı yapan eski kazananlara selam olsun👏🙏💐😊

• @kuzey teşekkür ederim sizlerde en yakinzamanda kazasiz belasiz almaniz dileğiyle 😊💐🙏

• @mehmetizmirli vizeniz hayırlı olsun, çok sevindim.
    detaylı anlatımınız için de çok teşekkürler. foruma bu şekilde katkı veriyor olmanız bizim için harika bir duygu.
    devamını da görmek dileğiyle ;)

• @oner teşekkürler öner Bey iyi dilekleriniz için sizlerinde güzel bir ömüru olsun🙏😊👍

• @Tahsin-Sav teşekkürler Tahsin bey sizlerinde en yakın zamanda güzelliklerle bulusmaniz dilegiyle🙏😊👍

• @gucarslan Uğur Bey ben teşekkür ederim katkilarim sizlerin sayesiyle oldu verdiğiniz ışık ile yollara düştük azmimizle aldık her sıkıştığımizda yanimizdaydiniz siz ve diğer bütün güzel insanlar👍😊🙏 bizlerin %10 cabasi sizlerin %90 bilgi sabrı ve ışık göstermesi allahin takdiri ile aldık bu güzel ödülü.
    Ben her daim bu forum için bayrağı en üst noktaya koymak için cabalicam.Forum ailesi olarak benim yapmam gereken bir durum olursa yapabilme durumum varsa hazırım.Hersey için teşekkürler 🙏😊👍💐

• @lutfitunca teşekkürler en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz 👍🙏😊

• @bozyuruk teşekkürler yola ışık tuttukca aydınlanır 😊🙏👍 bizde bu yolda yürürken karanlıkta kalabilirdik bize verilen ışığı bizde bizden sonrakiler yollarına ışık olsun 😊👍🙏

• @oner teşekkürler öner Bey iyi dilekleriniz için sizlerinde güzel bir ömüru olsun🙏😊👍

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k