Herkese iyi aksamlar.
Bugun sabah saatlerinde unganlarda saglik randevum gerceklesti ve yakin zamanda saglik randevusu olup kafasinda soru isareti olan arkadaslar icin deneyimimi paylasmak istedim.
Randevumdan yaklasik olarak 15 dakika once unganlara gittim ve randevum oldugunu belirttim. Sisteme girisim yapildiktan sonra benden bir asagi kata inip kan, idrar ve rontgen testlerimi yaptirmami soylediler. Bu islemlerin hepsi art arda hizli bir sekilde halloldu ve benden 118 dolar odeme yapmami istediler. Testlerim tamamlandiktan sonra tekrardan yukariya ciktim ve bana 1 saat sonra gelmemi ve kalan islemlerin tamamlanacagini soylediler. 1 saat bekledikten sonra tekrardan klinige geldim. Benim bebeklikten ve cocukluk yaslarimdan asi kartim vardi, onlari da ibraz ettim. Bir sure sonra icerideki hemsire hanim beni cagirdi. Iceride yapilan muayene de cok kisa suruyor, sizlere saglik gecmisiniz ile ilgili sorular soruluyor. Bana toplam 3 tane asi yaptilar ve asilarimin 1 gun sonra mail ile gelecegini, bu maili yazdirip Amerika'ya girdigim zaman yanimda goturmem gerektigi bilgisini verdiler. Sonuclar elektronik olarak konsolosluga iletilecegini de belirttiler. Bu islemler icin ise 300 dolara yakin bir ucret odedim. Gayet hizli ve kolay gecti benim icin. Eger aklinizda herhangi bir soru var ise tecrubelerime dayanaraktan sizlere de yardimci olamaya calisabilirim.