[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
Merhaba
18/07/23 bugun ungunlarda saglik muaynemi oldum. Muaynem 10:30 olmasina ragmen gittigim gibi islemler baslatildi.Ilk olarak covid belgenizi,ds260 formu ve pasoportu teslim alip fotonuzu cekiyorlar. Sonra pasoportunuzu ve ds260 i geri verip,size bir form aciyorlar.Daha once cekilen resim bu formun uzerindedir.Her bolume bu formla gidiyorsunuz ve her bolumde bir imza atiyorsunuz.Kan ve rontgen icin 3. Kat duzen labaratuarina iniyorsunuz.Burda kan ve rontgen icin ucreti odeyip cagrilmayi bekliyorsunuz.Ilk bir tup kan aliyorlar.ve formu imzaliyorsunuz.Sonra rontgen ve gene formu imzaliyorsunuz.Bu formu size veriyorlar ve siz 4. Kata cikip teslim ediyorsunuz ve asil muayne icin saat soyluyorlar.Ben 11:30da asil muaynemi oldum.Handan hanim muayne etti klasik sorular soruldu ve 4 asi yapti. Daha sonra veznede parayi odeyip ciktim. Cikarken sonucu persembe alacagimi soyledim.Rontgen ve fiziki muayne olumlu gecti ama kan sonucu cikmamisti.Eger sorun olmazsa muayneden gecmis bulunuyorum.Bu surecte destek olan herkese tesekkurler.Umarim faydali olur.
-
@akmaz21213434 bu çok normal bi durum merak etmeyin en geç yarına kadar düzelir ve pasaportunuz kargoya verilir endişelenecek bir şey yok
-
@akmaz21213434 Eğer size vizeniz onaylandı dendiyse onaylanmıştır. Muhtemelen şuan vizeniz basım aşamasındadır. Basıldığında ve sisteme girildiğinde oradaki durumda değişecektir. Mülakatınız sanırım cuma gününe geldi , bu yüzden henüz 2 iş günü bile dolmadı. Vizeniz hayırlı olsun bu arada yeni hayatınızda mutluluklar :)
-
@vecihi Umarım vizenizi de sorunsuz alırsınız. Geçmiş olsun.
-
Selamlar, @Berkay-BHR ara ara şurayı kontrol edin. Çok yüksek ihtimalle 1-2 gün içerisinde durumunuz Issued'a dönecektir. Vizeniz şimdiden hayırlı olsun!
-
@vecihi umarim mulakatta boyle gecer 😊, bir sorum olacak muayeneden gectigini size soyluyorlar mi?
-
@jtcarlos Raporu alırken sorabilirsiniz. Ben sorduğumda "Zaten bir problem olsa raporunuz çıkamazdı" dediler mesela.
-
@Tahsin-Sav çok teşekkür ederim :)
-
@binbasitom tesekkurler
-
@Kramer yolunuz açık olsun, detaylı ve bilgilendirici yazınız için teşekkürler
-
@jtcarlos ben sordugumda sadece kan sonucunu bekliyoruz dediler.
-
@Emre-Birand-Karabayraktar çok teşekkür ederim hayırlı olsun tekrardan
-
@Laths değerli dostum buradan da tebriklerimi ve yeni hayatında başarı ve mutluluklar dilemek istiyorum. Amerika da kısa zamanda görüşmek üzere sağlıcakla kal. (senaryosu sana ait bir filminde başrol isterim.) :winking_face: :face_with_hand_over_mouth:
-
@tugbaokutan emeğiniz ve çabanızın karşılığını almanız çok güzel. vizeniz hayırlı olsun. yeni hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim.
-
@tugbaokutan Çabalarınızın karşılığını almanız mutluluk verici. Bundan sonraki hayatınızda kolaylık ve şans dilerim. Güzel günlerde kullanın vizenizi.
-
@tugbaokutan tebrikler vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar diliyorum
-
@tugbaokutan Tebrikler Tugba hanim, kolay bir suec olmadi sizin icin de biliyorum, ama sonucta guzellikle bitti, yeni adimlarda da basarilar diliyorum. Yolunuz acik olsun.
-
@emiroz Detaylar için teşekkürler. Mulakatınızın da sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@tugbaokutan tebrikler vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim
-
@Şener-Uysal tebrikler vizeniz hayirli olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum