F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Sibel-Demir süresi en uzun serviste olması önemli değil. Önemli olan hizlandirma talebinizin kabul edilmesi. Kabul edilirse hangi serviste olursa olsun dosyanızı öne çekip onay verirler. Destekleyici ve ispatlayici belge ne kadar bol olursa o kadar iyi olur.
-
Selamlar herkese,
Dosyalar transfer oluyor, bilgiler gelmiyor, bültenler değişiyor, bitiyor karmaşasında bir şey danışmak istemiştim. Nvc eksik evrak demişti. Tamamlayıp gönderdik ancak 10 mayıstan beri ses yok. Öncesinde evrak yükleyince nvc sayfasında 2 haftada eksik bilgisi geliyordu. Şimdi bilgi yok. Tahminen evrak onayı ne zaman gelir? -
Selamlar ,
Başka bir konu da Florida Senatorlerinden birine sonuna ulaştım ve benim adıma USCIS’e dava açtıklarını 20 iş gününde cevap beklediklerini o tarihe kadar mail atmamamı söylemişlerdi. Ancak süre doldu yine bilgi yok bugün tekrar aradım kontrol edip döneceklerini söylediler. Bu konuda senatörden destek alıp dosyasını ilerleten oldu mu? Cevap geliyor mu? Bilen varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler -
@hope34
Hocam sizin dosyanız NVC'de değil mi? USCIS'e neden dava açılıyor?Senatörler kongre üyeleri bazen sonuç veriyor bazen sonuç vermeyebiliyor. Gerekli dosyaları alıp bir daha dönmeyen de oluyor, rutin dönüş yapan da
-
@hope34 genelde nvc evrak talep ettiğinde süreyi başa sarar. Tekrar aynı zamanı beklersiniz. Aşağıdaki linkten bir kontrol edin isterseniz eksik evrak yükleme tarihinizi baz alarak. Bir gecikme var mı anlarsınız.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/nvc-timeframes.html
Tekrar bir eksik evrak isteyip istemediklerine bakın ceac mesajlarinizi ve kayıtlı e mailinizi düzenli kontrol edin. Hiç bir şey yoksa ve verdikleri dosya işleme sureside dosyaniz için geçmişse vakit kaybetmeden ulaşmaya çalışın bence.
-
@ecom malesef hızlandırma talebimi kabul etmediler
-
@Sibel-Demir üzgünüm umarım en kısa zamanda sizde tüm bekleyen arkadaşlarda onay alırsınız.
-
@Sibel-Demir yeniden talep oluşturun. Bazen chat bot ile bazen call center'dan talep oluşturun. Senatöre, kongre üyelerine yazın.
Tabi şunu da unutmayın, şu an kabul etseler ve dosyanız onaylansa bile yine mülakat vermeyecekler muhtemelen çünkü PD'niz aktif değil maalesef
-
@ecom teşekkür ederim inşallah🙏
-
@ICu şuan onay bekliyorum ,onayım bir gelse mülakatta zamanla gelir .teşekkür ederim tekrar hızlandırma talebinde bulunayım
-
@ICu ben senatöre ulaştım ve gizlilik çerçevesinde bilgileri paylaştım. Evrakları gönderdim. İnceleyip sonra böyle mail açtılar. Detay bekliyorum ama net bilgi yok şu an.
-
Merhaba bir sualim olacaktı şimdi baktım dün itibariyle bir güncelleme olmuş ama yeni case status online Web sitesi sadece bende mi oluyor bilmiyorum önceki site tasarımı gibi gelmiyor sanki korsan saldırısına uğramış gibi yarı İngilizce yarı İspanyolca yazıyor yazılandan hiçbiriyle anlamadım ne anlama geliyor acaba
El 10 de Julio de 2023, estamos revisando de forma activa su Formulario I-130, Petición de Familiar Extranjero, Número de Recibo IOE......... Nuestros registros demostraron que no hay nada pendiente en este momento. Le comunicaremos si necesitamos algo de usted. Si cambia de domicilio, visite www.uscis.gov/addresschange para notificarnos su nueva dirección postal. -
@ecom baktım süre geçmiş. Link üzerinden mesaj attım umarım dönerler. Mesajlarda da 10 mayısta gelen mesaj var. “The request to add …… (sponsor olan kisinin isimi yaziyor burada) as a sponsor has been approved.”
Gönderdiğiniz linkte de
“Current case creation time frame: As of 10-Jul-23, we are working on cases that were received from USCIS on 8-Jun-23.” Yazıyor.Bekliyoruz umarım cevap hızlı gelir.
Teşekkür ederim -
https://www.instagram.com/reel/CulSj0prWqJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Remzi bey böyle bir açıklama yapmış .bizim dosyalarda bir değişiklik olur mu acaba?
-
@yasmin982 evet sistemde güncelleme olmuş ama değişen bişey yok aktif olarak inceleniyor diyo aynı diğerinde yazdığı gibi benimki de öyle yazıyor
-
@lina evet benimkide öyle bizimki yine californiada yine sanırım en kısa zamanda onay gelir inşaallah benimki güya ır1 kategorisine geçti.Bakalım en kısa zamanda nvc aşamasına geçer ondan sonra sponsor işimiz var Allah tüm bekleyenlere ama fırıldak uygulamayıp bekleyenlere en kısa zamanda netice aldırsın Amin🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
Ağustos ayı vize bülteni açıklandı F2A kategorisi 08.10.2017 görünüyor, bu ne anlama geliyor yani 3 yıl daha mı geriye gitti? yanlış girmiş olma ihtimalleri var mı, bu kategoride 6 yıldır bekleyen birisi olabilir mi gerçekten?
-
Biz bir ümit ileri gider diye beklerken bu geri gidiyor. Tam kafayı yiyecek haldeyiz :))
-
@ICu merhaba gerçekten geri mi gitti yoksa gelecek ay düzelir mi
-
Şu an geri gitti, 3 sene. Gelecek ay ne olur bilmiyoruz
-
I ICu bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum