DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@senamd Excel'de sıra numarası düşük olanların mülakat sırası beklediğinden emin misiniz? 2xxx - 3xxx hatta 8xxx de giriş yapmayanların tabloyu güncellemediğini düşünüyordum. Sizin konuşup teyit aldığınız hala sırası gelmeyen biri var mı yoksa güncellenmeme ihtimalini mi gözden kaçırdınız?
-
Bu ileti silindi! -
@ATS16 Arkadaşın CN sine dikkat ettim. Sayılara bakarsanız her sene DV sürecinin Türkiye için kötü ilerlediğini görebilirsiniz. AOS imkanım olsa CN numaram iki haneli olsa dahi işimi garantiye alırım. Bunu 4 ay dosya taşımak için binlerce mail atmış biri olarak söylüyorum.
-
Herkese merhabalar ve şimdiden iyi bayramlar. Sitede insanlara yardımcı olan herkese de çok çok teşekkür ederim. Ben de bilgisi olanların bir konudaki fikrini merak ediyorum.
Sorum mülakatta göstetilecek malvarlıkları ile ilgili. Banka hesabımdaki paraya ek olarak bir arabam var ama araba benim değil annemin adına kayıtlı. Yaştan dolayı sigorta primi çok daha düşük çıkıyor diye arabayı onun adına almıştık. Benim sorum da bu araba ile ilgili.
Benim bu arabayı da mülakatta “araba aslında benim ama annemin adına kayıtlı, vizem onaylanırsa satıp parasını ben alacağım” demem mümkün mü acaba? Bu arada annemin bana verdiği araç satış vekaletnamesi de mevcut. Böyle bir uygulama daha önce duyan bilen var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
@asper soylemeniz cok dogru olmayabilir. Zira yaptiginiz aslinda dogru olmayan bir uygulama. Bunu gorevlinin anlamasinI beklemeyin.
-
@asper böyle bir beyan doğru olmayabilir, kendi adınıza kayıtlı ruhsat veya tapu olması gerekir.
-
@Pamuk-0 bayagi bir mulakat deneyimi okudum bu sitede, ögrendigim Turkiyede mulakata gireceginiz icin ve Turkiyeden kazanan oldugunuz icin Turkceleri yeterli, ama siz tabiki bol bol okuyun kendiniz de goreceksiniz. Bol şans.
-
@tolga-a biz Ankara’da mülakat gireriz büyük ihtimal. Ama bazı sorduğum kişilerde çeviri flan yapmanıza gerek yok dedi zaten e devlet çıktıları barkodlu oluyor. Banka dökümanları da ıslak imzalı. Belki mesleki belgeler olabilir diye düşünüyorum 🙏
-
@Pamuk-0 mulakata Ankara da girecekseniz Turkiyeden aldiginiz hic bir belgeyi tercume ettrmenize gerek yok.
-
@asper sizin üstünüze kayıtlı olmayan varlıkları beyan edemezsiniz maalesef
-
@Pamuk-0 eğer mülakata Ankara’da girerseniz tercümeye ihtiyacınız olmayabilir.
-
Arkadaşlar önemli bir soru soracağım . Ds260 formu doldururken city kısmına (ilçe yazılması gerekiyormuş) şehrimi yazdım ve State/province kısmını da “does not apply” olarak işaretledim . Bir sorun olur mu ?
State/Province kısmına da şehiri yazmak gerekiyormuş … -
Arkadaşlar önemli bir soru soracağım . Ds260 formu doldururken city kısmına (ilçe yazılması gerekiyormuş) şehrimi yazdım ve State/province kısmını da “does not apply” olarak işaretledim . Bir sorun olur mu ?
State/Province kısmına da şehiri yazmak gerekiyormuş …
Ben annemin babamın doğduğu yere bile city kısmına şehir state kısmına “does not apply” yaptım .Hatta eşimin ds260 formunu doldururken de öyle doldurdum . Şu an gerçekten tedirgin oldum … Ciddi bir problem mi ? rica etsem beni aydınlatır mısınız?
-
Bu ileti silindi! -
@asper amerikalilar hic oyle seylerden anlamaz. Her case bireyseldir gozuyle bakarlar. Bence anlatmaya calisip hic onlarin kafasinda soru isareti birakmayin. Ya arabayi su an uzerinize alin yada araba konusunu hic dile getirmeyin mulakatta.
-
@arjen13memis ciddi bir problem oldugunu dusunmuyorum. Sonucta verdiginiz Il ilce bilgileri gercekten yasadiginiz yerler ise kafaniza takmaniza gerek yok.
Bu state/city/province ayirimlari Amerika ve Kanada' ya ozgu bir durum oldugundan cok kafa karistiriyor. Hakli olarak herkes hatali bilgi girdigini dusunuyor. -
@arjen13memis Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
Onemli bir sorun degil merak etmeyin.
-
@asper Böyle bir şey olmaz. Aracı üzerinize alın. İnşallah mülakat sıranız gelir, o zamana kadar sizin adınıza kayıtlı olsun, bir kere de yüksek prim ödeyiverin.
-
@arjen13memis Eğer içiniz rahat edecekse mülakat aldığınızda formu açtırmak için mülkat aldığınız konsolosluğa mail atıp düzenleme yapabilirsiniz. Mülakat almadan hiçbir şekilde formunuz açtırmayın. Tekrar submit ettiğiniz için son submitiniz baz alınır ve mülakat alamayabilirsiniz.
-
@efe3535, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan hocam dv24 kazandım ds260 yolladım. fakat çok önceden alınmış bir turist vize randevum var temmuz ayında şimdi ben ne yapacam sırf turist vizesi alayım diye bütün avrupayı gezdim 🤔
Dv tahlillerine turist vizesi vermiyorlar diye biliyorum. Siz mülakat tarihinizi bekleyeceksiniz, sıra numaranız çok düşük. Muhtemelen ilk gidenlerden biri olacaksınız :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum