IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Amir-Bahman I am a U.S. citizen sponsoring my husband who was born and lived in France. Still waiting unfortunately.
-
@Naile-İlyas İyi çok sevindim sizin için. Maalesef hala bekliyor eşim ve bu süreç bizi çok yordu. Hayırlısı bakalım.
-
@Naile-İlyas Defalarca email attık, hatta ben burada Georgia State representative a rica ettim ilgilenmesi için sağolsun yaptı ama hep aynı sonuç, bana emailleri forwardladı ve hep ”case is approved, wait for interview email”. şeklinde. Hayret edici gerçekten.
-
@timtim DQ tarihiniz neydi ve kaçına randevu verdiler?
-
@timtim Sanırım siz expedited istediniz deprem bölgesinde olduğunuz için, çünkü DQ tarihiniz ve mülakat tarihiniz arasında sadece bir hafta var, doğru mu?
-
DS 260 doldurken ADRES ve geçmiş adreslerimin girişlerinde hata veriyor ve düzeltmeme rağmen hata devam ediyor kaydedip ilerleyemiyorum ne yapmalıyım. yardımcı olursanız memnun olurum
-
@Handan I am so sorry. So if your husband is from France, why didn't you select Paris as your appointment location? Ankara because of huge backlogs from middle east people, hardly sets appointment.
-
@Handan doğru
-
@ferda büyük I yerine İ yi kullanın
-
Merhaba arkadaşlar. 1 ay 2 gün sonra yani bugün greenkartım geldi. Evliliğimiz 3,5 yıl olduğundan otomatik 10 yıllık gönderdiler
-
@VirginiaYasin Benim sahsi fikrim 2-3 ay beklemeye deger. Nisanlilik vizesini baslatip daha sonra evlilige cevirme gibi bir seyler de vardi sanki ama tam emin degilim, lutfen arastirin. Eger yoksa ya da sorun cikaracaksa da bence direk evlilik vizesine basvurunuzu yapin. Nisanlilik vizesi su an hem daha uzun suruyor hem de Amerika'ya yerlestikten sonra yaklasik bir sene boyunca seyahat ya da calisma imkani vermiyor ki bana gore bunlar sorun teskil ediyor. USCIS'in sitesinden ve yabanci forumlardan da sureleri takip edebilirsiniz. Ona gore kararinizi verin derim. Iyi sanslar.
-
@ferda Eger Turkce karakter kullaniyorsaniz kullanmayin. Genel olarak onlar sorun cikariyor.
-
@Handan, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@Amir-Bahman I am a U.S. citizen sponsoring my husband who was born and lived in France. Still waiting unfortunately.
Ne kadar dogru bilmiyorum ancak Facebook'taki "Visa filers from Turkey" grubunda paylasilan bilgiye gore Turkiye disinda dogmus Turk vatandaslari da Turkiye'de dogmus Turk vatandaslarina gore daha gec randevu tarihi aliyormus. Yani oncelik sirasi: Turkiye'de dogmus Turk vatandaslari, Turkiye disinda dogmus Turk vatandaslari, Turkiye'de ikamet eden yabanci devlet vatandaslari ve Turkiye'de ikamet etmeyen ancak Turkiye'den randevu almak zorunda kalan (Kendi ulkelerindeki buyukelciligin kapali olmasi vs gibi nedenlerden dolayi) yabanci devlet vatandaslari seklinde.
-
Herkese merhaba, 17 Haziranda sağlık kontrolü için Ankara'ya gittim. Eskişehir'de yaşadığım için konaklamadım. Unganların ofisi Kızılay'a çok yakın. Ben tplu taşıma kullandım. Kızılay'dan 413 numaralı otobüse binerek iki durak sonra Kuğulu Park durağında indim. Zaten Kuğulu Park'ın yanında ofisleri. İlk önce 4.kata çıkarak ilk kontrol için belgeleri teslim ettim. Beni 3.kata gönderdiler. Laboratuvar işlemleri burada oldu, 47,5 dolar aldılar. Ben dolar verdim, onlar TL para üstü verdi. Daha sonra tekrar 4.kata çıktım. Doktor muayene etti ve iki aşı yaptı. Ne aşısı olduğunu sorduğumda Amerikan sitemi için karma aşılar, standart herkese yapılması gereken aşılar dedi. Normalde aşı maili geliyormuş ama hafta sonu olduğu için gelmedi sanırım. Ameliyat oldun mu, kronik hastalığın var mı, alkolle ilgili bir problemin var mı gibi sorular sordu. Tüm işlemler neredeyse 10 dk içinde tamamlandı. Bekleme süreleri dahil değil. Unganlara da yine dolar olarak 310 dolar ödeme yaptım. Benim muayenem toplam 357,5 dolar tuttu.
-
@baharg herhangi bir aşı belgesi götürmüşmuydunuz ve son olarak sakıncasi yoksa yaşınız neydi?.. sorma sebebim bazi yas gruplarına gore az veya fazla asi vuruyor olmalari. Teşekkür eder simdiden sürecinizde bol sans dilerim.
-
@Berkan-Duru 33 yaşımdayım, covid aşı belgemi götürdüm. İş yerinin düzenli yaptığı tetanoz aşı kartını götürdüm. Bir de antikor testi yaptırdım, burada okumuştum ama onu almadılar. Aşı kartı ya da e nabız belgesi yoksa buna da gerek yok dedi. Çocukluk çağı aşılarımı gösteremedim ama yine de fazla bi aşı yapmadılar. O iki aşı da standart herkese yapılan aşılar sanırım.
-
Mulakat günü aldık çok şükür Ağustos 15inde. DQ tarihimiz 28 Nisan
-
Merhabalar , mülakat mailim geldi sonunda
3 ağustos
dq tarihim 5 nisandı -
Arkadaşlar 9 Ağustos gününe randevu günü aldık, dq tarihimiz 13 Nisan
-
Herkese merhaba.
Biz de randevu alanlar kervanına dahil olmuş bulunduk bugün itibariyle. 16 Ağustos 2023 tarihinde Ankara’da olacağız kısmetse

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum