Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erhan-2, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells açtırırsak'ın net cevabı nedir? Onu merak ediyorum. Açtırırsanız bu bu bu olur diye yazabilirmisiniz, formda hiçbir yerde net cevabını göremedim, herkes "açtırmayın" diyor, kimse açtırırsan şu olur diye birşey yazmamış yada ben göremedim. Teşkkürler.

    Evet siz görememişsiniz :) Formu açtırdığı için submit tarihi değişen insanlar çok pişman oldular. Mülakatlar dağıtılırken önce CN numarasına sonra da submit tarihi sırasına bakılarak dağıtılıyor. İleri tarihli submitliler mülakat alamıyor.

  • ⭐⭐⭐


  • @gucarslan bu kadar net diyorsunuz yani. Ben açtirıp düzelttirdim ve tekrar complete oldu.. Hayallerimiz boşami gitti yani.🤣🤣🤦‍♂️


  • @Erhan-2 bunu hic kimse bilemez. Son bir iki seneki duruma gore yorum yapiliyor. Ama isin dogasinda boyle bir sey yok.

    1. Bir kere sizin Case Number zaten cok yuksek.Gecmis senelere bakilarak yorum yapilirsa sira gelmesi cok zor ama imkansiz degil.

    2. Numaralar belli bir duzende aciklanirsa yani Ekimde 3000, Kasimda 5000 gibi ve 34 binlere yani sizin numaraniz gelinceye kadar tum numaralar Current olmazsa sizden buyuk numaraya sahip olan bir kisi sirf formu once doldurdu diye sizden once mulakat alamaz.

    Sizin yapmaniz gereken sizin numaraniza gelinceye kadar tum numaralarin aktif olmamasi icin dua etmek ve Ankaranin tum ulkeler ile ayni sirayi izlemesini beklemek.


  • @gucarslan sizlere güveniyorum zümrüt hanım da sizi önermişti . Mailimiz yanlış gitti ama dosyamızı açtırmayacağız. Zaten maillere sadece kontrol mesajları geliyormuş . Mülakat tarihi ve saati verilmiyormuş. Attınız linkten takip ediceğiz süreci. 🙏


  • 2024 DS260 i doldurduktan sonra herhangi bir mail alan varmi


  • @hidiraltin dolan ds260 formlarının bandrollü halleri mail olarak geldi,gönderir göndermez


  • Ben beklemem gerekiyor sanıyorum, herhangi bir mail gelmedi henüz bana. Lütfen konuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi?


  • @ozkan-akbulut bana hiçbir mail gelmedi


  • Merhaba benim sorum red onay bilgilerinin yer aldigi sayfada asagidaki sekilde bilgiler yer alıyor bunlari nasil yorumlamam gerekiyor bilgisi olan varmi
    Benim anladigim ankara konsoloslugu 26xxx CN randuvu vermis ama degerli bilgilerinizi rica ediyorum
    https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY23.html

    EU,26×××,2023EU26×××,ANK,Ready,2021-Oct-30,2023-Jun-07,0,0,1,0,0,0,1,0,2023-May-12


  • @hidiraltin Mail siz formu gönderdikten sonra, en son sayfada kendinize bir örneğini almak isterseniz otomatik olarak gönderiliyor. İstediğiniz zaman formu doldurduğunuz site üzerinden kendinize gönderebilirsiniz.


  • @Hanhun Anladım panik yapacak birşey yok o zaman.


  • Merhaba, yurtdışına çıkmayı düşünüyorum dil okulu ile bir süreliğine, mülakat tarihi geldiğinde Ankara da girebilirim bunda bir sorun yok ancak formda yaşadığınız yerler kısmına ve yurtdışına çıktınız mı kısmına bir düzenleme yapmam gerekli olur mu böyle bir durumda, mülakat tarihi aldıktan sonra annemin kızlık soyadı ve doğum tarihim yanlışlarından dolayı formu açtırtmam gerekecek bu bilgileri de düzenlemeli miyim ? Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @hidiraltin Kendiniz talep ediyorsunuz, en son bitirdiginizde istediginiz mail adresine mail olarak iletme talimati veriyorsunuz.

  • ⭐⭐⭐

    @Erhan-2 Arada sunu hatirlatmakta fayda var, bu surec oldukca bireysel, hatta bazen rekabet iceren bir surec, ama bu forum buyuk nimet ve insanlar size en degerli bilgileri sunmaya calisiyor. DV2022 yilinda bir kac saatle mulakat alamayan insanlar oldu submit tarihi nedeniyle...
    DS-260 formunuzu cok hizli actirip duzenlemis olmaniz henuz farkinda olmadiginiz buyuk bir riski aldiginiz gercegini degistirmiyor verilere gore.

    Istediginizi yapmakta ozgursunuz, hayaller de sizin, kararlar da yolunuz da acik olsun, gitmek isteyen icin ciddi bir mental mucadele oluyor cunku bu sure. O nedenle de riskleri minimuma indirmek ve aramizda bu degerli deneyim ve bilgileri hak edecek kisiler icin katilim gosteriliyor. Yoksa inanin ozellikle submit tarihi, dosya tasima aksiyonu, baska ulkedeki asi kurallari...vb. bu el emegi goz nuru parametrelerden kimsenin haberi olmazdi. Hatta bu bilgiler o kadar degerli ki, danismanlarla calisan arkadaslarin danismanlari bu parametreleri 'kendi yontemleri' gibiymis minvalinde maddi kazanc kaygisiyla reklamlastirmaktan bile cekinmediler...

    Guzel gunler.

  • ⭐⭐⭐

    @MinimalistBey Merhaba, formu doldurdugunuz andaki yurtdisina ciktiginizin bilgisi yeterli, guncellemenize gerek yok.


  • @hidiraltin Aynen öyle. İstediğiniz zaman alabilirsiniz. :ok_hand_light_skin_tone:


  • Merhabalar,

    Aklıma takılan sorularım var;

    1. Ds260 formu doldururken son 5 yıl yurtdışı çıktığımız ülkeler kısmına kktc yi yazmadım ancak pasaportumda kktcye giriş görünmekte. Kktc yasal olarak tanınan bir ülke olmadığı için giriş yapmamıştım. Mülakat aldıktan sonra güncelleme yapmalı mıyım?

    2)16 yaşından sonra ikamet ettiğim adreslerimden birini atlamışım. Diğer iki adresimi girmiştim. Güncelleme yapmalı mıyım?

    3)Eşimin ikamet adresi evlenmeden önceki adresi olduğu için evlendikten sonra beraber yaşadığımız adresi yazmadım. İkametinin göründüğü adresi yazdık. Mülakat esnasında evli olmamıza rağmen neden iki ayrı ikamet gibi soru işareti oluşur mu? İkameti düzeltip da formunda güncelleme yapmalı mıyım?

    4)current olmadan şuanda veya 2024 süreci başlayınca dosyamızı ankaradan hong kong gibi vize gerektirmeyen ülkelere taşıma ihtimalimiz var mı? Varsa mantıklı mı?

    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gca merhaba,

    1- hayır
    2- hayır
    3- hayır
    4- hayır


  • @gucarslan :) teşekkür ederim.


Benzer Başlıklar

  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 17 Oy
    8k İleti
    922k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum