CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)
-
@gucarslan Merhaba, oğlumun ankara göçmen vizesi sonrası eksik evraktan dolayı sarı kağıt verildi. Tüm eksik evrakları postaladık. Konsolosluktan arandık bugün ve bir evrağı sisteme yükleyip kendilerine yüklediğimize dair bir mail atmamız istendi. Maili alır almaz vize işlemini onaylayacaklarını bildirdiler. Ancak hangi mail adresi olduğunu belirtmediler. eşim de sormayı unutmuş. Hangi mail adresi bilginiz var mı?
-
@Sinem-A kullanacağınız mail adresi [email protected]
bol şans. -
@gucarslan Çok teşekkür ederim. Dün paylaştığınız mail dahil bir kaç yere mail attım. Refused önce Ready sonra da Administrative Processing‘e döndü. Çok sinir bozucu bir süreç. İnşallah bir an önce onaylanır 🥹
-
@Sinem-A gün içinde onaylanır eğer statünüz AP'ye döndüyse. bol şans..
-
@gucarslan AP olduktan ertesi gun onaylandi soylediginiz gibi cok sukur bu sabah teslim aldik vizeli pasaportu ancak sari zarf cikmadi kargo posetinden. Herkes sari zarftan bahsediyor ancak bizde cikmadi. Bu konuda bilginiz var mi acaba?
-
@Sinem-A merhab, tebrikler.
kim için, hangi statü ve vize türüyle başvuru yaptınız? -
Herkese merhaba, hiç CEAC statüsü Issued olduktan sonra tekrar Ready olan oldu mu ?
-
@hope123 evet, normal bir durum.
-
@gucarslan Oglum icin IR2 vize kategorisinde basvuru yaptik.
-
@gucarslan Tamamdır teşekkürler :) Şimdi tekrar AP oldu. İnsallah yakında Issued'a döner :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Sinem-A IR2 başvurusunda göçmenlik dosyası olmuyor diye biliyorum ama doğrulamak için sn. @crazycells'i ekliyorum iletiye.
-
@Sinem-A, içinde söyledi: CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)
@gucarslan Oglum icin IR2 vize kategorisinde basvuru yaptik.
Evet, Ankara'daki ABD konsoloslugu uzun bir suredir IR kategorilerinin vizelerini Modernized Immigrant Visa olarak basiyor, yani sari zarf almayacaksiniz ve zarfiniz elektronik olarak USCIS'e iletilecek.
MIV alan kisilerin vizelerinin annotation kisminda "See CCD" veya "IV Docs in CCD" yazar, yani kapidaki CBP gorevlisi belgelerin "Consular Consolidated Database"de oldugunu bilecek...
-
Herkese merhaba, aramızda benim gibi evhamlı insanlar varsa diye son durum güncellemesini yapıyorum.
9 Haziran'da girdiğimiz ve onaylanan vize görüşmemizden sonra Ceac üzerinden kontrol ettiğimde vize statümüz sırasıyla ;
AP-> Issued -> Ready -> AP -> Issued oldu ve 15 Haziran'da vize basılı pasaportlarımızla beraber sarı zarflarımızı teslim aldık.
Pasaportu açtığımda vize sayfasında siyah damgayla ''Cancelled without prejudice'' yazıyordu. Ben ufak çaplı bir kalp krizi geçirdikten sonra arka sayfada vizeyi gördüm :)
İlk bastıkları vizede damgadan çok belli olmuyordu fakat dikkatli incelediğimde eşimin pasaport numarasını benim vizeme yazmışlardı, o sebepten iptal edildiğini düşünüyorum. Belki de Issued olduktan sonra tekrar Ready-AP-Issued süreçlerinde gözükmesinin sebebi de olabilir :)
Herkese süreçlerinde kolaylıklar diliyorum... -
@hope123 sabredin, vizenizi alacaksınız demiştim :)
tekrar gözünüz aydın, abd'deki hayatınızda bol şans diliyorum. -
@gucarslan Her dediğiniz gibi bu da öyle oldu :)
Yeniden tüm sabrınız, yardımseverliğiniz için çok teşekkürler :) -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@hope123 ufak çaplı bir panik yaşamakta çok haklısınız ama neyseki sıkıntı yokmuş sizin adınıza sevindim, vizenizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
-
Merhaba DV24 talihlisiyim ilk iletideki bilgiler ışığında siteye girmeye çalıştım ama Case Number hatası veriyor sıfırları da sildim oysaki acaba bizim sürecimiz başlamadığı için mi böyle bir hata veriyor
-
@bendedimsize 1 Ocakdan sonra
-
@bendedimsize bu başlığın ilk iletisini okuyun lütfen.
-

Merhaba , bir hafta önce f1-f2 den onay aldık.Eşimin f2 vize onayı geldi. fakat benimki sistemde hala "Onaylı" gözüküyor.Bu soruşturmada mı oluyor , ne yapılması gerek , her hangi bir mail yada pasaport gelmedi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum