[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ONURSUNTER01 evet sanki çok da olumsuz bir cevap değil Philippines'den gelen. vatandaş olmasanız bile bu talebi ilettiğiniz anda fiziksel olarak orada olduğunuzu kanıtlayabilirseniz işleme alabiliriz demişler. gidip orada bu şansınızı denemekte fayda var eğer imkanınız var ise, çünkü zaman daralıyor.
edit: tek bir sıkıntı var sanırım filipinler vize istemiyor ama maks 30 günlük seyahatler için vize gerekmiyor. oraya gidip randevu alıp bu süreleri ayarlamak ne kadar mümkün olur bilmiyorum.
"Filipinler Cumhuriyeti Türk vatandaşlarına süreye tabi olarak bir vize muafiyeti uygulamaktadır. Filipinlere seyahat etmek isteyen Umumi (Bordo), Hususi (Yeşil) , Diplomatik (Siyah) ve Hizmet (Gri) pasaportlarından birine sahip Türk vatandaşları 30 güne kadar olan seyahatlerinde vizeye tabi değildir. 30 günü aşan durumlarda göçmen bürolarından seyahat sürenizi ücret karşılığında uzatabilme şansı vermektedir. Ülkeye giriş yapıldıktan belli bir gün süresi şartı olmaksızın istenilen gün bu seyahat süresini uzatabilirsiniz."
-
@ONURSUNTER01 DV2022 surecinde Bridgetown ve Kuala Lumpur' a dosya tasiyanlar, ulkeye giris yaptiktan sonra konsolosluga giris damgalarini gondererek dosya tasima talebinde bulundular ve ardindan talepleri kabul edildi. Ancak, bu tabiki garanti bir yol degil ve kabul etmiyorum deme ihtimalleride var. Bunun bir noktada risk oldugunun farkinda olmaniz gerektigini dusunuyorum. Ornegin, Kuala Lumpur'da 3-4 kisi kabul edilmisti ve son bir kisinin kabul edilmedigini okumustum.
-
hocam bende şimdi bunu okuyordum çok teşekkür ederim sizde araştırmışsınız.
tekrar mail yazacağım.
bir seyahat planım var geldiğimde benimle görüşür müsünüz diye.
bakalım cevap gelecek mi? -
@tufank @ONURSUNTER01 Filipinler ile ilgili DV2022 deneyimini asagidan okuyabilirsiniz. O zaman olumsuz sonuclanmisti
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri/4061?_=1686322720530
-
Okudum... Üzücü olmuş maalesef arkadaş için üzüldüm gerçekten.
Hocam az önce birde bilet fiyatlarına baktım 17-18 bin lira civarlarında tek yön.
Orda kalma işi de var.
Bir de sürecin ucu karanlık.
maile nasıl dönerler bilmiyorum ama. Düşüncem sanki olumsuza doğru kayıyor. -
@gucarslan teşekkür ederim cevap için yazdım
-
@busra22 Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
DV2023 talihlisiyseniz, kayitlarda yok bu isimde biri, DV2024 icin Telegram grubu yok zaten. Ayrica form doldurduktan sonra yazmaniza gerek yok buraya, sirayla, firsat bulunca islemler yapiliyor.
-
@crazycells @gucarslan @ayvalik10 Dosya Taşımak İçin Başvurduğum Konsolosluklardan Birinden Bu Şekilde Bir Mesaj Aldım
(Your case has been updated, please log back into your account to view the details.)
Ne Anlama Geldiğini ve Ne Yapıcağımı Anlıyamadım Yardımcı Olurmusunuz.
-
@Ken3Ds KCCye mail atıp mülakat yerinizi sorun taşınmış olabilir dosyanız
-
Bu ileti silindi! -
@Ken3Ds, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells @gucarslan @ayvalik10 Dosya Taşımak İçin Başvurduğum Konsolosluklardan Birinden Bu Şekilde Bir Mesaj Aldım
(Your case has been updated, please log back into your account to view the details.)
Ne Anlama Geldiğini ve Ne Yapıcağımı Anlıyamadım Yardımcı Olurmusunuz.
Bazı ülke konsolosluklarının iletişim mail adresi support uzantılı oluyor. Siz dosya transferi için bunlardan birine yazmışsınız ve size bir cevap gelmiş. Yarattığınız bir hesap olmalı. Giriş yapıp ayrıntılara bakmanız gerekiyor.
-
@lumos 2023 talihlisiyim bi form doldurmuştum ama tekrar yaptım şimdi
-
Selam arkadaslar,
Ben 2023 lotary kazananlarindan biriyim,
mulakat icin mail beklerken bir arakadasim Checkstatus sitesinden de kontrol edebilecegimi soyledi randevuyu,Varsova konsolosluguna mulakatim 4 nisanda tanimlanmis tabiki ben de kacirmisim, Mail atmiyormus varsova konsoloslugu,
Bu asamadan sonra tekar mulakat isteme sansim varsovada veya baska bir konsoloslukta mumkun mu,
oneri ve goruslerinize acigim :) -
@merteal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selam arkadaslar,
mulakat icin mail beklerken bir arakadasim Checkstatus sitesinden de kontrol edebilecegimi soyledi randevuyu,Varsova konsolosluguna mulakatim 4 nisanda tanimlanmis tabiki ben de kacirmisim, Mail atmiyormus varsova konsoloslugu,
Bu asamadan sonra tekar mulakat isteme sansim varsovada veya baska bir konsoloslukta mumkun mu,
oneri ve goruslerinize acigim :)Çok yazık olmuş. Konsolosluklar mülakat için zaten mail atmaz. Size KCC'den mail gelmiştir ve görmemişsinizdir. Tekrar mülakat günü verirler mi onu Varşova konsolosluğuna mail atarak sorun. Bir sebep gösteren açıklayıcı bir mail yazın. Ayrıca başka konsolosluklara da mülakata şu şu sebeplerle giremediğinizi ve dosyanızı transfer etmek istediğinizi yazın belki kabul eden biri çıkar.
-
@merteal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selam arkadaslar,
oneri ve goruslerinize acigim :)Geçmiş olsun Varşova dan transferin onaylandığına dair mail almışmıydınız?
-
-
@gucarslan merhaba exel tablonuz
bu foruma katılanların ilettikleri bilgileri üzerindenmi oluşturuldu acaba, guncelmidir bilgiler , bilgi verebilir misinizbende henüz mülakat tarihi alamadım
Farklı bir ülkede oturumum olmasada başka bir ülke mülakatı için Kcc ye yazılablirmi
Hangi ülkenin mülakat verebileceğini listeden nasıl anlayabiliyoruz, deneyiminiz var ise paylaşırmısınız ltf.
Tsk ederim
Dosya Numarasi: 2023EU106xx
DS-260 Gonderimi: 02/11/2022
DS-260 Onayı:04/11/2022 -
@Emy-0 Excel tabloları güncel tutuluyor sürekli.
Üzgünüm ama Ankara için Ds260 gönderiminiz çok geç. Taşımak istiyorsanız oturum veya vizeniz olan ülkeleri deneyin hiç vakit kaybetmeden. Umarım alırsınız mülakat. -
@Emre-Kurtulmuş KCC'ye Mail Attım Ama Daha Dönüş Olmadı.
-
@bozyuruk Bilgi için çok teşekkür ederim. Peki dosyamı hangi ülkelere taşıyabilirim, hangi konsolosluk taşıma işlemini kabul ediyor ve mailleşmenin haricinde bir şey yapmam gerekiyor mu bunu nerden öğrenebilirim? Bir de diğer ülkelerin konsoloslukları kaç binlere bakmış bunu nerden takip edebiliyorsunuz?
Çünkü bültende Avrupa 20XXX'lerde diyelim ama Ankara 10 bin'lere kadar dosyaya bakmış. Ben dosyamı Viyana'ya taşıdım diyelim ama belki Viyana 5 binlerde. Bu sefer tamamen şansımı kaybedebilirim vb.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum