Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba herkese. Başvuru formunda eğitim düzeyine üniversite okuduğum için University Degree seçeneğini işaretledim. Some University Courses seçeneğini işaretlemem gerekiyormuş. Ben onu Üniversite terk sanmıştım. Bu önemli olurdu eğer çekilişi kazanırsam mülakatta? Sonuçta lise mezunuyum ve üniversite okuyorum. Eğer sorun yaratırsa başvurumu nasıl iptal edip yeniden form doldurabilirim?


  • @raftelia başvuru iptal edip tekrar form dolduramiyorsunuz, mükerrer başvuru da yapmayın sakın, diskalifiye olursunuz.
    Üniversite okuyormuşunuz zaten, başvuru formundaki bu küçük hata ileride sıkıntı yaratmaz merak etmeyin. Talihli seçilirseniz zaten ds260 önemli olan, onu dikkatli şekilde doldurursunuz, merak etmeyin.


  • aysegul, Çok teşekkür ederim gerçekten. İyi günler

  • ⭐⭐

    3 yıllık lise mezunu olup üniversite terkim. Lise Diplomamın arkasında üniversiteden kendi isteğiyle ayrılmıştır kaşesi var.
    Yıllar sonra Anadolu Üni. Açık Öğretim 2 yıllık yüksek okulu bitirdim.
    Greencarda başvururken iki yıllık yüksek okula uyan bir seçenek yoktu ve high school dedim.
    Olur da çıkarsa ds260 doldururken ne yapmak lazım?
    Bilgilerde farklılık olmaması için 2 yıllık yüksek okulu gözardı edip lise mezunu olarak devam etmek daha mı doğru olur?


  • @Serap-2 Minimum lise olan öğrenim kuralını karşıladığınız için bir sorun olmaz. Ds260 formuna 2 yıllık yüksek okulunuzu da ekleyin.

  • ⭐⭐

    @gamefry Çok teşekkürler


  • Merhaba forum sakinleri bu sene açıklanacak olan Green Card başvuru esnasında ne yazık ki hata yaptım, soyadı kısmına isim, isim kısmına soyadı yazdım onun haricinde farklı bir hatam yok ama bildiğiniz gibi iki hafta sonra açıklanıyor bu konuda aşırı gerginim sorun çıkartacak mıdır diye! Bir kaç Amerika'daki avukat kişilere sordum sorun çıkarmaz dediler ama sizin yorumlarınızı da merak ederim. İyi bayramlar dilerim herkese..


  • @brownanchor aynı sorunu bende yaşadım. Danışmanım yüzde birlikte olsa elenme ihtimalini göz önünde bulundurun dedi. Size net bir cevap verildi mi? Elenme ihtimali varmıymış


  • Merhabalar ds 260 formunu doldurdum ve diğer süreçlerde bana yardım edecek yol gösterecek bir hukuk bürosu varmi güvenilir dosyamin takibi için yardımcı olursanız sevinirim green karta baş vururken kızımın bir harfinde yanlışlık var birde ds 260 formunu doldururken eşimin adresinde bu sorun yüzünden uyku girmiyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @brownanchor, içinde söyledi: Greencard başvururken yanlışlık

    Merhaba forum sakinleri bu sene açıklanacak olan Green Card başvuru esnasında ne yazık ki hata yaptım, soyadı kısmına isim, isim kısmına soyadı yazdım onun haricinde farklı bir hatam yok ama bildiğiniz gibi iki hafta sonra açıklanıyor bu konuda aşırı gerginim sorun çıkartacak mıdır diye! Bir kaç Amerika'daki avukat kişilere sordum sorun çıkarmaz dediler ama sizin yorumlarınızı da merak ederim. İyi bayramlar dilerim herkese..

    Bunu kabul edip etmemek dosyanizi inceleyen konsolosa kalmis. Eger Ankara'daki ABD konsoloslugunda mulakata girecekseniz cok buyuk ihtimalle sorun olmaz, cunku daha once bu sekilde hatalar yapmis olmasina ragmen vize alabilen pek cok kisi oldu forumda.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Seyma-Bilgin, içinde söyledi: Greencard başvururken yanlışlık

    @brownanchor aynı sorunu bende yaşadım. Danışmanım yüzde birlikte olsa elenme ihtimalini göz önünde bulundurun dedi. Size net bir cevap verildi mi? Elenme ihtimali varmıymış

    Boyle bir ihtimal her zaman herkes icin var zaten. Buna dosyaniza bakan konsolos karar verecek, bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @adaderyaela, içinde söyledi: Greencard başvururken yanlışlık

    Merhabalar ds 260 formunu doldurdum ve diğer süreçlerde bana yardım edecek yol gösterecek bir hukuk bürosu varmi güvenilir dosyamin takibi için yardımcı olursanız sevinirim green karta baş vururken kızımın bir harfinde yanlışlık var birde ds 260 formunu doldururken eşimin adresinde bu sorun yüzünden uyku girmiyor

    Forumdaki bilgiler tum sureci tek basina yonetmeniz icin yeterlidir.

    Ama yine de bir hukuk burosu ile calismak istiyorsaniz Muslu Hukuk Burosu'na ulasabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız

    Bu bahsettiginiz yanlisliklari Ankara'daki ABD konsoloslugu pek sorun etmiyor, bilginize.


  • Merhabalar. Nasılsınız? Arkadaşlar brn Türkmenistan vatandaşıyım. Benim şöyle bir sorum olacak. Brnim doğduğum şehrin adı değişti ve ben bundan önceki başvurularım da eski adını yazmıştım. Eski adı Serdar şimdi ki adı Gyzylarbat oldu. Şimdi doğduğum şehiri Gyzylarbat olarak yazayım mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Abdullah-1, içinde söyledi: Greencard başvururken yanlışlık

    Merhabalar. Nasılsınız? Arkadaşlar brn Türkmenistan vatandaşıyım. Benim şöyle bir sorum olacak. Brnim doğduğum şehrin adı değişti ve ben bundan önceki başvurularım da eski adını yazmıştım. Eski adı Serdar şimdi ki adı Gyzylarbat oldu. Şimdi doğduğum şehiri Gyzylarbat olarak yazayım mi?

    Resmi dokumanlarda sehir ismi neresi olarak geciyorsa o sekilde yazmanizi tavsiye ederim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum