Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

• @canaykarahan32 görüştükten sonra süreci başlatabilirsiniz , görüştüğünüze dair kanıtları eklemeniz yeterli uçak bileti resimler vs.

• @ob16222 kendisi 15 haziranda gelecek .5 temmuzda nişan yapacağız inşallah .2 hafta içindeki yüz yüze görüşme ve o süredeki fotoğraflar vs yeterli olur değil mi ?

• @canaykarahan32 Evet olur

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba, mülakat için e devletten aldığımız belgelerin

Nüfus kayıt örneği ( bunu kişi olarak mu aile olarak mı alacağız?)
    Askerlik belgesi
    Arşivli sicil kaydını tercüme ettirip apostil mi yaptırmak gerekiyor yoksa sadece e devletten almamız yeterli mi?

• @emirgenco merhaba benim uscis 2021 ekim ayında başvuru yaptık evrak Ankara’ya geleli aynı güm ds160 doldurduk onaylandı ancak 2 aydır randevu alamıyoruz mail de attık doğru dürüst cevap da verilmedi her gün 50 kere ben 50 kere nişanlım kontrol ediyor anlayaciginiz randevu da tıkandık kaldık …

• image.jpeg
    herkese merhaba arkadaşlar çok zaman geçti ve bir cevap almadık. bu süreçten sonra olanları bilen varmı?

• @sadık01 2 hafta içinde nvc tarafından hem size hem eşinize giriş için invoice number vs gelir dosya yüklemek için

• ⭐⭐⭐

@Berkan-Duru sizin DQ ne kadar hızlı olmuş
    Maşallah 🧿

• @waterman teşekkürler..biraz dikkatli olunca oluyor öyle ^^

• @Berkan-Duru teşekkürler

• @crazycells selamlar

Forumda soru soran kişilere @ob16222 okumuyor musunuz, orada yazıyor vs tarzında sitem dolu ve rencide edici cevaplar veriyor.

Sürecin başında eğer herkes nasıl da gergin, üst üste sorular soran ve en basit soruların bile nasıl da kendisine girift geldiği günleri hatırlar ise, eminim daha yumuşak bir dil kullanacaktır.

Lütfen kendisini uyarabilir misiniz?

Saygılarımla

• @samsa Profilim açık bu forumda sorduğum sorulara bakabilirsiniz , sürecin başından beri sorduğum soru sayısı 5 ten fazla değildir ve bu soruları sormadan önce bütün sayfaları okumuş birisi olarak söylüyorum. Cevabını bulamadığım soruları sordum. Net ve kısa cevap yazmam sizi rahatsız etmiş olabilir bu sizin görüşünüz , ancak verdiğim cevaplar da herhangi bir hakaret ya da buna benzer bişey yok. Şikayet ettiğiniz konuya gelince soruyu soran kişinin sorusuna direk başka bir forum kullanıcısı cevap vermiş buna rağmen ısrarla aynı soruyu sormanın bir manası yok. Linke tıklasa sorduğu sorunun cevabı direk orada mevcut ve bu bilgi amerikan elçiliğinin resmi cevabı , resmi ve doğru olanı. Bekletiniz nedir ? Neyi şikayet ettiğinizi de anlamadım gerçekten çok komik.

• Arkadaşlar merhaba,
    Ben K-1 vizesine başvurdum. Vizeyi alma konusunda bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum ama farklı endişelerim var. Ben ABD'ye yerleştikten sonra ailemin beni ziyaret edip yaşadığım yeri görmelerini çok istiyorum fakat bir ailede tüm aile üyelerine ABD vizesi verilmediğiyle ilgili yazılar okudum. Annem ve babam yaşlanıyorlar, bir tane de abim var. Başta annem olmak üzere hepsinin yaşadığım yeri ziyaret edebilmesini istiyorum. Burada vizelerini alıp ABD'de yuva kurmuş arkadaşlar kendi aile üyelerinin onları ziyaretinde bu tür sorunlar yaşadılar mı?
    Bir de benim nişanlımın ailesi ABD'de küçük bir düğün merasimi yapmak istiyor fakat benim aile üyelerimin ABD vizesi olmadığı için orada kendi düğünümde yalnızlık çekeceğimi düşünerek her gün üzülüyorum. Bu tür sıkıntılar sizin başınıza geldi mi? Özellikle turistik vizenin her aile üyesine verilmemesi durumu nasıl aşılabilir?

• Arkadaşlar size harika haberim var. Brezilyalı arkadasim K1 Noa2'yi tam 13 ayda aldi. Uscis hizlanmis gorunuyor. Suan 2022 mayis ve haziran aylarina bakiyorlar

• @thisnew hocam aileniz için b1/b2 turist vizesine başvurabilirsiniz , gidiş sebebide sizin k1 vizesi ile oraya gideceğinizi ve düğününüz olacağını belirtebilirler. Bir çok kişinin ailesi bu şekilde alıyor ailesine vizeyi. Bahsetmiş olduğunuz aslında bir sıkıntı değil mesafe çok uzak olduğu için maalesef düğünler ya da evlilikler de kendi ailemiz yanımızda olamıyor. Sizde ilerleyen dönemlerde Türkiye de ufak bir şey yaparsınız aileniz de mutlu olmuş olur. Şunu da belirtmek istiyorum vizeye aileniz grup olarak başvursa bile bütün aileler aynı tarihe randevu alsa bile vizeleri bağımsız değerlendirelecektir. Örneğin anne babanız vize alabilir abiniz alamayabilir , anneniz alabilir diğer aile üyeleri alamayabilir. Eğer bununla ilgili endişeniz var ise son takdir vize memurununda. Ama genellikle anne baba ya bu tarz durumlarda gördüğüm ve bildiğim kadarıyla sorun çıkarmıyorlar yaşlarıda varsa bir sorun olmaz.

• @Ali-El, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Arkadaşlar size harika haberim var. Brezilyalı arkadasim K1 Noa2'yi tam 13 ayda aldi. Uscis hizlanmis gorunuyor. Suan 2022 mayis ve haziran aylarina bakiyorlar

benim 11 mart 2022 ve hala bir gelişme yok.. 13 ayda nasıl alınıyor dosyalar neye gore bakılıyor hiç anlamış degilim bu durumda ne yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardim etsin stresten dolayı artık uyku düzenim bile bozuldu.

• @Handan-krks Keşke farklı bir yol olsa beklemek dışında ama maalesef beklemek dışında başka bir seçeneceğiniz yok. Süreciniz her ne kadar size göre çok uzun olsada uscis normal süre içerisinde değerlendiriyor https://egov.uscis.gov/processing-times/ bu linkten gerekli başvuru türünü seçtikten sonra ekranın altında ki get inquiry date kısmına başvuru tarihi girerseniz sizde görebilirsiniz onlara göre normal süre içinde olduğunu 23 Eylüle kadar bir haber gelmezse dosyanız ile ilgili talep oluşturabilirsiniz , dosyaların nasıl bakıldığı tamamen şans , kimisi 13 ayda kimisi 18 ayda onay alabiliyor o yüzden bu zamanlarda onay alanları görünce moraliniz bozulmasın benim dosyam neden onay almıyor diye sıradan bakmıyorlar çünkü gün gün olarak umarım en kısa sürede onay alırsınız zor bir süreç kendimden biliyorum Allah sabır versin.

• Evet açıkçası bazı dosyalar çok fazla zaman alıyor ve bu gerçekten yıpratıcı bir süreç ve gerilime sebep oluyor ister istemez eğer bu bir ay içinde haber gelmezse avukatla devam etmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz sizce avukat olunca işlem daha farklı olur mu?

• @Handan-krks biz süreci baştan sona avukatla yaptık inanın değişen bişey olmadı 15 ayda sonuçlandı.şuanda da randevu için sancılı süreci çekiyoruz elimizde telefon sürekli sayfa yeniliyoruz martta dosyam Ankara ya geldi sadece ödeme yapabildim randevu yok daha bekleme süreniz uzun olacak bilin

Benzer Başlıklar

• K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k