Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @sadık01 2 hafta içinde nvc tarafından hem size hem eşinize giriş için invoice number vs gelir dosya yüklemek için

  • ⭐⭐⭐

    @Berkan-Duru sizin DQ ne kadar hızlı olmuş
    Maşallah 🧿


  • @waterman teşekkürler..biraz dikkatli olunca oluyor öyle ^^


  • @Berkan-Duru teşekkürler


  • @crazycells selamlar

    Forumda soru soran kişilere @ob16222 okumuyor musunuz, orada yazıyor vs tarzında sitem dolu ve rencide edici cevaplar veriyor.

    Sürecin başında eğer herkes nasıl da gergin, üst üste sorular soran ve en basit soruların bile nasıl da kendisine girift geldiği günleri hatırlar ise, eminim daha yumuşak bir dil kullanacaktır.

    Lütfen kendisini uyarabilir misiniz?

    Saygılarımla


  • @samsa Profilim açık bu forumda sorduğum sorulara bakabilirsiniz , sürecin başından beri sorduğum soru sayısı 5 ten fazla değildir ve bu soruları sormadan önce bütün sayfaları okumuş birisi olarak söylüyorum. Cevabını bulamadığım soruları sordum. Net ve kısa cevap yazmam sizi rahatsız etmiş olabilir bu sizin görüşünüz , ancak verdiğim cevaplar da herhangi bir hakaret ya da buna benzer bişey yok. Şikayet ettiğiniz konuya gelince soruyu soran kişinin sorusuna direk başka bir forum kullanıcısı cevap vermiş buna rağmen ısrarla aynı soruyu sormanın bir manası yok. Linke tıklasa sorduğu sorunun cevabı direk orada mevcut ve bu bilgi amerikan elçiliğinin resmi cevabı , resmi ve doğru olanı. Bekletiniz nedir ? Neyi şikayet ettiğinizi de anlamadım gerçekten çok komik.


  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben K-1 vizesine başvurdum. Vizeyi alma konusunda bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum ama farklı endişelerim var. Ben ABD'ye yerleştikten sonra ailemin beni ziyaret edip yaşadığım yeri görmelerini çok istiyorum fakat bir ailede tüm aile üyelerine ABD vizesi verilmediğiyle ilgili yazılar okudum. Annem ve babam yaşlanıyorlar, bir tane de abim var. Başta annem olmak üzere hepsinin yaşadığım yeri ziyaret edebilmesini istiyorum. Burada vizelerini alıp ABD'de yuva kurmuş arkadaşlar kendi aile üyelerinin onları ziyaretinde bu tür sorunlar yaşadılar mı?
    Bir de benim nişanlımın ailesi ABD'de küçük bir düğün merasimi yapmak istiyor fakat benim aile üyelerimin ABD vizesi olmadığı için orada kendi düğünümde yalnızlık çekeceğimi düşünerek her gün üzülüyorum. Bu tür sıkıntılar sizin başınıza geldi mi? Özellikle turistik vizenin her aile üyesine verilmemesi durumu nasıl aşılabilir?


  • Arkadaşlar size harika haberim var. Brezilyalı arkadasim K1 Noa2'yi tam 13 ayda aldi. Uscis hizlanmis gorunuyor. Suan 2022 mayis ve haziran aylarina bakiyorlar


  • @thisnew hocam aileniz için b1/b2 turist vizesine başvurabilirsiniz , gidiş sebebide sizin k1 vizesi ile oraya gideceğinizi ve düğününüz olacağını belirtebilirler. Bir çok kişinin ailesi bu şekilde alıyor ailesine vizeyi. Bahsetmiş olduğunuz aslında bir sıkıntı değil mesafe çok uzak olduğu için maalesef düğünler ya da evlilikler de kendi ailemiz yanımızda olamıyor. Sizde ilerleyen dönemlerde Türkiye de ufak bir şey yaparsınız aileniz de mutlu olmuş olur. Şunu da belirtmek istiyorum vizeye aileniz grup olarak başvursa bile bütün aileler aynı tarihe randevu alsa bile vizeleri bağımsız değerlendirelecektir. Örneğin anne babanız vize alabilir abiniz alamayabilir , anneniz alabilir diğer aile üyeleri alamayabilir. Eğer bununla ilgili endişeniz var ise son takdir vize memurununda. Ama genellikle anne baba ya bu tarz durumlarda gördüğüm ve bildiğim kadarıyla sorun çıkarmıyorlar yaşlarıda varsa bir sorun olmaz.


  • @Ali-El, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Arkadaşlar size harika haberim var. Brezilyalı arkadasim K1 Noa2'yi tam 13 ayda aldi. Uscis hizlanmis gorunuyor. Suan 2022 mayis ve haziran aylarina bakiyorlar

    benim 11 mart 2022 ve hala bir gelişme yok.. 13 ayda nasıl alınıyor dosyalar neye gore bakılıyor hiç anlamış degilim bu durumda ne yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardim etsin stresten dolayı artık uyku düzenim bile bozuldu.


  • @Handan-krks Keşke farklı bir yol olsa beklemek dışında ama maalesef beklemek dışında başka bir seçeneceğiniz yok. Süreciniz her ne kadar size göre çok uzun olsada uscis normal süre içerisinde değerlendiriyor https://egov.uscis.gov/processing-times/ bu linkten gerekli başvuru türünü seçtikten sonra ekranın altında ki get inquiry date kısmına başvuru tarihi girerseniz sizde görebilirsiniz onlara göre normal süre içinde olduğunu 23 Eylüle kadar bir haber gelmezse dosyanız ile ilgili talep oluşturabilirsiniz , dosyaların nasıl bakıldığı tamamen şans , kimisi 13 ayda kimisi 18 ayda onay alabiliyor o yüzden bu zamanlarda onay alanları görünce moraliniz bozulmasın benim dosyam neden onay almıyor diye sıradan bakmıyorlar çünkü gün gün olarak umarım en kısa sürede onay alırsınız zor bir süreç kendimden biliyorum Allah sabır versin.


  • Evet açıkçası bazı dosyalar çok fazla zaman alıyor ve bu gerçekten yıpratıcı bir süreç ve gerilime sebep oluyor ister istemez eğer bu bir ay içinde haber gelmezse avukatla devam etmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz sizce avukat olunca işlem daha farklı olur mu?


  • @Handan-krks biz süreci baştan sona avukatla yaptık inanın değişen bişey olmadı 15 ayda sonuçlandı.şuanda da randevu için sancılı süreci çekiyoruz elimizde telefon sürekli sayfa yeniliyoruz martta dosyam Ankara ya geldi sadece ödeme yapabildim randevu yok daha bekleme süreniz uzun olacak bilin


  • @Handan-krks avukat ile devam etmenin süreci hızlandırmasında ki etkisi SIFIR , sizin doldurduğunuz evrakı sizden alıp size sorarak kendisi dolduruyor yani boş yere para vermeyin.


  • Çok teşekkür ederim bilgilendirme için umarım benim gibi noa2 bekleyen veya randevu icin bekleyen herkes bir an önce güzel bir haber alır çünkü gercekten ciddi sabır lazım bu vize sureleri icin 🙏 iyiki varsınız arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum en azından bu süreçte bilgi alisverisi yapmak bir nebze de olsa iyi geliyor.


  • @Handan-krks, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Evet açıkçası bazı dosyalar çok fazla zaman alıyor ve bu gerçekten yıpratıcı bir süreç ve gerilime sebep oluyor ister istemez eğer bu bir ay içinde haber gelmezse avukatla devam etmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz sizce avukat olunca işlem daha farklı olur mu?

    Hayat devam ediyor ve bence keyfini çıkarın onun. NOA 2 gelecektir, aos da diğerleri de.

    Umarım bir an önce dosyanız için onay gelir. Başarılar


  • Arkadaşlar hiç askerliği tecilli olup k-1 vizesi alan var mı ? Askerlik durum belgesi istediklerini biliyorum ama tecilli olduğunda bi sorun yaratır mı ?


  • Arkadaşlar, başvurumuzu Haziran 2022'de yaptık ve o tarihten beri bekliyoruz. Forumda askerlik v.s yazanlar olmuş, bunlar vizeyi etkiler mi? Askerliğim Temmuz 2024'e kadar tecilli. Sizce tahmini olarak ne zaman vizenin sonraki aşamalarına geçilir? Pek bilgim yok ama bugünden sonra K1 vizesini daha detaylı araştıracağım, yardımcı olursanız çok sevinirim.


  • @Jamesford etkilemez kardeşim için rahat olsun. Sadece kaçak durumuna düşersen tecil belgesi alamayacağın için sıkıntı yaşarsın onun dışında tecilli olmak vizeye engel değil.


  • @ob16222 çok teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

71
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum